Att vara himlans nöjd.

 

 

Alltså. Om ni visste hur nöjd jag är just nu!

Jag har letat efter ett par skor i chelsea boots-modell sen i slutet på sommaren. Jag har ett par perfekta hemma, ett par gamla ridskor, men de har jag använt så flitigt att sulan lossnat så det var dags för ett par nya. Och jag har letat och letat och letat och önskat mig i födelsedagspresent och efterlyst bland vänner och plöjt igenom butiker, men inte hittat de där med den rätta matta, bruna färgen och den lagom tjocka gummisulan – förrän i förra veckan då jag bokstavligt talat snubblade över ett par. I Norge förvisso (här, hos Slikvivilhadet som även säljer Marias doftljus) men vad gör det. Mina perfekta från landet-till-stan-boots!

Och så såg jag de här, och ja, då visste jag att det var kört:

 

 

Samma lika i busemodell! Jag dör så sött.

Men iallafall. Ikväll har mannen jour så jag måste återgå till att köra flygplan med buse och titta i Godmorgon-Godnatt-boken och sitta på vardagsrumsgolvet. Ryggen har börjat trilskas igen så jag vet att det är lika bra att försöka ta det lugnt ett tag så jag inte fastnar i nittiogradig vinkel och får knapra piller och sådär.

 

 

Så när jag har lagt buse för natten blir det soffläge, en filt och en evig väntan på att klockan ska bli 23:00 och mannen kan börja bege sig hemåt och komma in genom dörren och dofta landsväg och kvällsluft.

Men nu – all in mamma.

46 kommentarer till “Att vara himlans nöjd.

  1. Grymma …och lite extra grymma ihop med busens….för jösses sååååå söta…

    Kram och gör allt jag kan här ockås för att inte heller återigen hamna i den hemska vinklen med ryggen ..

    Pernilla På Piazzan

  2. Skitsnygga skor! Har själv ett par liknande som jag praktiskt taget bor i nu under hösten 😉

    Ha en härlig kväll med din lilla buse 🙂

    Hanna

  3. Mycket snygga och så roligt för Maria att hennes ljus går så bra (vi fullkomligt älskar dem…).

    Elin

  4. såna har min tvååring, de är inte bara söta. De är sjukt bra! Och han kan ta på och av dem själv, vilket är en stor bonus! Vi ”importerar” våra från Australien då mannens syster bor där.
    Kram!

  5. Supersnygga skor, har man matchande jackor är det lika bra att ha matchande skor också 🙂
    Meen…fotöljen på sista bilden, den chesterfields-inspirerade, vart har du hittat den? Har letat efter just en sådan i evigheter!

  6. Neeeeeeeeeeej!
    Detta behövde jag absolut inte se just nu, eller titta in hos den också för den delen. Helt min stil och väskan, såg du cowboy-väskan. SÅ fin.

    Lyckos dig 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  7. Herregud va roligt! Har precis kommit hem från Naturkompaniet i Stockholm där jag köpt mitt andra par Blundstones – svarta denna gång! Sätter mig vid dator och ”tittar in” hos dig och så skriver du om samma skor! Dom är precis vad dom lovar i sin reklam ”Once you put them on, you never want to take them off” . Lycka till och glöm inte att smörja in dom !

    Tack för en trevlig blogg!
    Anna

  8. Jublar över den platta kringlan till hund i den vackra fåtöljen – någonting inom ser kringlan iklädd glasögon med mörka bågar långt nere på nosen och med en Burberry-accessoar någonstans, kanske en scarves eller ett litet halsband som sticker fram. Alltså dina hundbilder skulle kunna sälja vilka hundprodukter som helst 🙂

  9. Kul att få det man verkligen ville ha 🙂 och bra att lyssna på ryggen (det gjorde inte j a g )… ehum… någon som gestaltat ”lutande tornet i Pisa” sen förra helgen.

    1. Normala tycker jag! Jag har samma storlek som vanligt, får bara trix lite för att få i foten nu i början men när den väl är i sitter de som en smäck.

  10. Hej hej!
    Ja, det är snygga och bekväma skor! Som någon sa tidigare, lätt bästa skon under både höst och vår 🙂
    Jag hittade min Blunstones på granngården, praktiskt.

    Ha en bra fredag
    Kram Sandra

  11. Jag LEVER med mina bluntstones 24/7 sedan 20 år tillbaka. Har slitit ut tre par, de håller otroligt länge… året runt… vilka pjuck! I tell you. Sweet sweet u.

  12. Japp, sådana har jag, fast i svart! Älskar dem och bär dem jämt hemma (inte till jobb, funkar inte med mitt kostymklädda jobb)
    Superfina, supersköna, supertuffa och superduper på alla sätt och vis!

  13. Superfina skor, som tips till nästa inköp: de finns i lanthandeln i Vallåkra 🙂 Lite närmare än Norge och de har till både vuxna och barn 🙂

  14. Snyggelisnygga! Har du sett Kavat’s vuxenskor de lanserat i höst!? Sååå snygga o framför allt, super sköna!! Mina gamla trotjänare Timberland fick ge plats åt ett par. Nästa år får Semlan ett par med 🙂

    Ha en härlig helg!
    Här vid upplandskusten skiner solen medans snöflingor dalar ner o snart täcker marken!

    Kram,
    Malin

  15. Har ett par som jag lever i, lika snygga till jeans shorts och linne på sommaren som nu på hösten! Blir inte varm heller sommartid!! Jag har ett gående jobb så skorna åker på vid halv åtta och av på kvällen!!! Extra plus för stålhättan om man är nära stora djur som kor och hästar!! Shoppade på Naturkompaniet men vet att de finns att köpa på Lantmännen oxå!!

  16. Dessa skor är outstanding!!! Jag har haft mina såååå länge jag kan minnas och de är så sköna… Ett par privat och ett par har jag när jag hänger i stallet… Bra köp!!! Trevlig helg!
    Kram

  17. Köpte min första för, hmm längesedan räcker väl med att säga 😉
    Är sugen på ett par nya då jag inte tagit så väl hand om (smörjt in) mina gamla på sistone. Så alla ni som köper. Smörj/fetta in så håller dom lääänge 🙂

    Supersött at det finns minisar också, vill jag också haaaa! (y)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg