Att ha fredagsfeeling!

 

 

Jamen, känner ni? I luften? Det är fredag!

Det innebär nästan-helg och lite extra god mat och så en massa Dumle och tända ljus och ett glas rött kanske, och en lättnad i kroppen som man bara kan få av att veta att man har två dagar framför sig med en massa hittepå inplanerat. Ikväll ska jag med Nelly och några andra mycket tjusiga och titta på genrepet av Kal P Dal-musikalen, imorgon är det möten i stan och middag på kvällen och på söndag ska det fotograferas.

Men än så länge är det fredag och det känns banne mig i luften.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att ha fredagsfeeling!

 1. Jodå, visst känns det i luften att det är fredag! Här blir det en lugn hemmakväll men imorrn blr det husfest och firande av 30-åring. Det tar vi några dumle på! 😉

  Jisses vilka söta skor busen fått!

  Ha en fin helg!

 2. Fredag fredag fredag! Jag har nu fyra dagar ledighet framför mig. Underbart!
  Det enda jag märker i luften är minusgrader. Älskar’t
  Fast vart mina handskar har tagit väg förstår jag inte så det får bli handskjakt en av de lediga dagarna.
  Ha en fin fredag!
  Kram finaste

 3. Fredag fredag freeeeedag, lalalalalaaaa!! Och så vaknar man frost o doggen är som bambi på hal is på trädäcket!!! Härligt!

  Ha en superfin fredag!

  Kraam Emma

 4. Finaste bilden på doggen… jag är så gammal att jag faktiskt sjungit med Kalpdal… det du! I hans källare i Arlöv. Jesus Christus, det är länge sen… Först ljustillverkning i massor, sedan göra klart för total lagerrensning här imorgon och SEN Dumle och vino… Kram!

 5. Jag hade också fredagsfeeling, tills jag klev upp ur sängen och såg snö och tio minusgrader. Jag som skulle ta bilen nu på morgonen och göra massa ärenden! Men ishalka + sommardäck är ingen vidare kombo.. Så oväntat detta, jag bor ju liksom bara strax utanför Jönköping. Men nu får vi göra en mysig hemmadag av detta istället 🙂

 6. (Hur hamnade jag här? :-))
  Fredagen är förväntningar som kanske infrias.
  Men tordagen var vårt 1 årsjubileum som par!
  Som sluter den stora cirkeln.
  Bekräftat och uppvisat för alla och envar med ringarna som bärs en lätt rodnad.
  Ja, vi älskar! Spontant, planerat, improviserat. Kompromisslöst men vilkorslöst.
  En snabb ock galen tanke omsatt i handling; Skyfall-premiären i Lund ger fredagströtthetheten
  en extra dimension och sluter den lilla cirkeln.
  Att inte vara någons man utan h e n n e s man, sluter min cirkel, halvägs genom den cirkel som är livet.
  Lycka uppnås i tusentals små cirklar om man inte slutar sluta dem 😉
  Varje timme, varje dag skapar vi nya.
  Vi gifter oss nästa sommar, för kärlekens skull.
  Tack för en inspirerande blogg 🙂

 7. Hej! Tack för din bra och fina blogg, jag besöker den dagligen. De senaste dagarna har det visats reklam för porrsidor, penis-enlargement piller och tveksamma bettlerisidor precis under din header. Jag utgår från att det inte är du som godkänt det? Hur som, jag följer även andra bloggar och där visas inte detta så jag undrar om det inte kan vara så att din bloggblivit lite kapad?
  Mvh

 8. Fredag it is! En riktigt härlig känsla infinner sig i kroppen! Undrar om jag missat vem som vann shapewear tävlingen? Eller är det inte klart än?

 9. Åååååhhhhhhhh, i mitt nästa liv vill jag vara din hund 🙂
  Fantastisk bild på fina fröken Tooka <3

 10. Härliga bilder! TACK för att du inspirerat mig till att äntligen våga klicka på ”publicera” på min egen blogg. Den som jag skrivit på i flera års tid men inte vågat visa upp. Förrän nu. 🙂

  Älskar din blogg, dina texter är underbara och dina bilder likaså. TACK och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.