Att försöka vakna till liv.

 

 

Herreguuuud vad skönt det var att sova!

Jag fick sova till tio idag och har nu ragglat runt helt vimmelkantig och gäspat och sagt m-hm och druckit té. Och ser ni! Vuxensparkdräkten! Det var den jag hittade på Formex och förälskade mig handlöst i, och den kom igår på posten från tjejerna på The Green Suitcase. Älskar den!

Igår var jag ju på Kal P Dal-musikalens genrep tillsammans med Nelly, Fru Sederblad, Tindy och Agnes och den var fantastiskt bra. Särskilt Sven Melander som har en dansstil som inte är av denna värld.Jag var så trött bara att alla mina garv kom ungefär två sekunder senare än alla andras, men hey – så får det lov att vara på fredagar. Och idag ska jag in till stan och följa med Nely till Böddi och träffa Fuffe och äta lunch och allt såntdär – och ikväll blir det middag på nåt mysigt ställe. Ljuvliga lördag.

Men nu måste jag verkligen klä på mig saker man faktiskt kan ha på sig bland folk. Om 45 minuter ska jag stå på Amiralsgatan och kramas.

Hurry hurry!

Update!

Jamen jag glömde ju att jag har en vinnare i tightstrumpetävlingen! Vinnaren av en Shapewear är Jenny Wilzén! Grattis! Du har mail

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att försöka vakna till liv.

 1. Herregud kvinna vilken kropp du ligger inne med!!! Hur gör du???
  Berätta dina knep:)
  Hoppas du får en superhärlig lördag!!

  Kraam Emma!!

 2. Håller med de ovan. Du skulle lätt kunna sporta en sådan bland folk utan att behöva skämmas. Fantastiskt mycket snyggare med en sparkdräkt än en one-piece. Men som sagt… mycket té brukar ju leda till akut kissnödighet. Måste man knäppa upp alla knapparna och av med hela paketet … dvs försöka hålla i ärmar och sånt för att det inte ska hamna på golvet, glöm offentlig toalett, för att inte tala om hål i golvet toa om man inte är gymnast i så fall, eller finns det en sån där lucka bak som i vissa tecknade filmer … hmmm … tåls att undra över en lördagsförmiddag.

 3. Vad tycker maken om sparkdräkten? Jag menar den där sparkdräkten är ju värsta p-medlet;) (och då menar jag att lusten har svalnat när han har fått av dig dräkten)
  Håller med..guuuud vilken kropp du har!!

 4. goding !
  sådär ska det göras
  i trapphuset .. ragglas
  rundor i sparkdräkter
  & go-koftor mellan
  lägenheter & drickas
  kaffe innan man vaknat
  riktigt..

 5. Vilken figur du har människa! Du är ju assnygg tom i en vuxenpyjamas, det är inte många som grejar det inte:)

 6. Kom och tänka på vad barnmorskan sa när du var gravid..lattemorsa..snacka om att hon sket i det blå skåpet 🙂

 7. Härligt med sovmorgon… misstänker att jag har något liknande typ sparkdräkt ligger i garderoben sedan glada 80-talet. Ni vet… störst axelvaddar vinner och man var så bred över axlarna att man fick gå på tvären genom dörrarna. Det var tider det. Eftersom axlarna var så attans breda såg midjan ännu smalare ut. Jag tror till och med att min sparkdräkt HAR axelvaddar. Himlars… kanske skulle rota fram dräkten och uppgradera min muminoutfit.

  Må gott

  *KRAM*

 8. Stordâd ? Lättare sagt än gjort….men om man inte har lust, kan man ju gora nâgot annat !?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.