Att starta vardagsveckan.

 

 

Det är så vansinnigt skönt att ibland ta tåget till jobbet. Som nu, när jag kan sitta och blogga och lyssna på pepp-som-tusan-musik och förbereda mig mentalt för en ny vecka av arbete. Eller ja, egentligen började jag ju jobba igår – jag börjar alltid jobba i huvudet kvällen innan det egentligen är dax. På så sätt har jag inte lika lång startsträcka dagen efter och kan börja direkt när jag kommer in på kontoret.

Men iallafall. Pendlande. Jag gillar det. När jag kommer fram är kullerstenen alltid blöt och Espresso House mittemot stationen står med dörren öppen och lockar förrädiskt på mig och mellan husen hänger tunga bågar av juldekorationer.

Det är fint med vardagsveckor trots allt.

 

14 kommentarer till “Att starta vardagsveckan.

  1. Det är så himmelens roligt att få skratta sig varm och få träffa arbetskompisar, spåna, tala helg, tala planer, tala arbetsvecka… Känna sig nöjd och glad, när man går hem igen, under de belysta julbågarna, men det bästa på hela dagen är att komma hem igen. Pussa barn och man.

    Ha en bra dag!
    Kram
    Petronella

  2. Älskar också pendling! Kanske för att jag bara gjort det i lagom långa perioder. Men tåg, kaffekopp, bok – simply looove it.
    Kram från Frankrikre

  3. Det finns något som man älskar i vardagen. Det är lite trygghet. Och om man inte hade vardag, hur skulle man då orka med alla dessa helger.
    Vardagen förtjänas att hyllas lite.
    Tycker jag.
    /Anna

  4. Go morgon! 🙂
    Vill bara titta in och säga att jag tittar in till dej varje dag, ibland fler gånger 😉 Många bloggar vill man titta på inredning och mode, men det bästa hos dej är det du skriver!! Du får en att känna känslan av vad du skriver, man känner nästan doften av kaffet och känslan av att början-på-veckan-känslan inte är så tokig iaf 🙂 Självklart älskar jag dina bilder också ;)Skitsnyggt bord du fick tag på! Kram, Jenny

  5. Tror vi går förbi samma espresso house.. den är förrädiskt där på morgonen och alla dofter bara väller ut… Men visst måste man älska vardagen. Den är härlig trots sina rutiner, fast det är kanske rutinerna som gör den så härlig!

    Ha en fin start på veckan.
    Kraam Emma

  6. Jag älskade att pendla med tåg mellan Helsingborg och Malmö innan. Just att få den lilla stunden för sig själv och peppa eller äta frukost. Det är mysigt.
    Kram // Tess – fd. tesslounge.com

    ps har ny hemsida och blogg.

  7. Ufff det är ju när man läser sånt där som man VERKLIGEN blir sugen på att börja jobba igen.
    Dax?
    Fast det varken finns tåg här att pendla med eller jag dricker kaffe 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  8. Visst är LEO är riktig sötnos ! Saknar mina egna som vuxit upp och bort, tack o lov, förresten, men Leo liknar mina som smâ, allihopa har drag av Leo. Det var en sâ fin tid i mitt liv. Den bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg