Att ta sig tid.

 

 

Det är härligt med kvällar också.

Att få komma hem, byta om till mjuka kläder, jaga buse på golvet, ta ett pass pilates, laga middag tillsammans. Få ta den där tiden av stillhet efter en dag full av prat och musik och de där pennorna som fläckar mina händer, att få vara bara mamma och livskompis ett tag.

Det är det bästa sättet för mig att varva ner. Det och en påse ostbågar framför Criminal Minds i ett kaminvarmt vardagsrum (finns ingen värme som kamin-värme; det enda som värmer mig från insidan ut) medan stormen fortsätter utanför.

Livsnjutning?

Jo. Det får man nog säga.

Och så har vi två vinnare i Mästerblommans tävling! Grattis Linda och Kicki – ni har mail!

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att ta sig tid.

  1. Det låter fantastiskt! Som du skriver, ett rum uppvärmt av en kamin är något extra, det är som trots vindens vinande utanför fönstret så når kylan inte in i själen. Värmen segrar på vägen. Ha en fin måndags kväll

  2. Älskar din fantastiska blogg som jag dagligen följer! Du är en härligt positiv kvinna som gör mig glad!

  3. Låter underbart… Jag slänger snabbt av mig mina jobbkläder och på med skönkläder när jag kommer hem, sen sitter man på golvet å bygger eller springer runt matbordet;) Det är kvalité för mig;)
    Önskar dig en fin start på veckan, kram

  4. Alternativ livsnjutning sådär på en måndag: vakna efter en god dags sömn efter nattjobb, kaffe,kaffe och lite gröt på det. På med stallkläder till mig och nr3 för att sedan i full fart plocka upp nr4 på dagis och sedan i god tid på ridskolan och njuta av stalldoft och mjuka mular och springa ijämte lycklig dotter på liten ponny. Hem, kränga käk som maken fixat medans nr2 är på karate och kommer hem lagom tills vi ätit färdigt. Men iaf, en middag med make innan han far idag utan nr1 (med nackspärr) till innebandyträning. Hopp isäng med nr3 och 4. Nu brasa, film, soffa, te eller kanske lite glögg… ja just det, en maskin tvätt att hänga också…:) Ha det gott!!!! Kram, kram

  5. Hej, tar du ett pass hemma eller på gym? Om du tar det hemma, har du någon inspiration från någon video eller du är duktig på pilates?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *