Att vara lite ynklig.

 

 

Jävla öra, alltså.

Nu sitter jag här hemma och säger aj aj aj och pekar mot högerörat och ser ynklig ut, tills mannen plockar fram kika-i-örat-mojängen och stirrar in där i gången och hummar och fortsätter att konstatera att jag nog borde ta de där dropparna tre gånger om dagen iallafall – trots att de gör mig döv och trots att det får mig att pensionärsgasta på kontoret åt alla som försöker prata med mig.

Så det är synd om mig idag. Inte hemskt synd, men lite lagom. Så jag gör det som hjälper mot det mesta – jag bakar muffins och vevar frosting tills armen domnar bort (jag är inte så armstark, nej) och sitter sen hukad framför spisen och kikar in på hur det växer i mina formar medan Världens Bästa Doft av pepparkaka/citronmuffins sprider sig i köket.

Muffins. Det är medicin det.

 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att vara lite ynklig.

  1. Kommer! pepparkaksmuffinsen är mjuk pepparkaka på kartong (såm fuskis man bara tillsätter vatten till du vet, ha ha) men citronmuffinsen kommer!

 1. Åh nej inte örat.
  Jag har hört om hackad lök i en nylonstrumpa som man ska ha i örat. Lök ska visst vara anti-inflamatorisk. Du kan väl ta ett snack med ha doktoren om det så vi får utrett om det är en råttan-i-pizza historia eller OM man kan lägga nån tilltro till det.

  Annars så tror jag på muffins.
  Bra för själen.
  Men stoppa inte in dem i örat 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Nu vet jag inte vad det är med ditt öra! Men om det är svullet så kan du ta asolsprit på en liten ren kompress och försiktigt pilla dit med pincett i hörselgången låte den ligga några timmsar byt ut med en ny, då lägger sig svullnaden och även smärtan det blir även lättare att ta örondropparna. Fick denna huskur av en gammal allmändoktor och det är jag evigt tacksam för samt smärtsillande för det behövs när man har ont i öronen aj,aj,aj..

 3. Så praktiskt att ha en doktor med kika-i-örat-mojäng hemma. Alla borde ha en doktor i byrålådan. själv har jag inte sett någon personlig vinst på min mans yrke som teleingenjör (tur att han har så många andra +sidor) De där muffinsarna doftade ända hit….hela vägen till småland. Tisdagskramar m

 4. Krya pa dig! Har haft turen att aldrig ha haft ont i orat men har hort (hm) hur ont det kan gora, och dottern har haft oroninflammation ett par ganger. 🙁 Muffins gor nog susen pa manga satt!

 5. Hej fina Emma!
  Jag har länge, länge trånat efter din fantastiska vigselring! Och jag har nu kommit till det stadiet att jag snart ska gifta mig och måste hitta en ring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *