Att åka till Stockholm.

 

 

Jomen jag lyckades! Jag sov bort det hela. Eller sköt upp det. Oavsett så är jag mycket piggare idag och ska alldeles strax till flygplatsen för en lite tur-och-retur-tripp till Stockholm såhär på fredagsmorgonen, och jag hoppas att huvudstaden kommer att bjuda på både inspiration, skratt och kramar. Och snö? Jag hoppas på snö.

Men nu måste jag banne mig klä på mig och få ner den där luggen som gör Kakaduan på mig idag.

Ses ikväll igen! Finaste ni.

 

20 kommentarer till “Att åka till Stockholm.

  1. Ska dit jag med, fast över helgen på utb inom Ayurveda massage och hälsa UUUNDERBART!!!
    Kanske får man erbjuda en behandling någon gång när jag har vägarna förbi Skåne, skulle vara kul 🙂

    Nä nu ut och skotta av bilen av all snö så man kommer iväg till flygplatsen itid.
    Hoppas du får en härlig tripp till huvudstaden.

    Tjingtjing!

  2. Hej Emma! Svarar du fortfarande på alla frågor? ;-P Isf undrar jag: när kommer din fotoskola som jag så gärna skulle läsa och när kommer du börja märka upp dina bildinlägg med vilket objektiv de är tagna. (Snälla!) Kram!

    1. Jag försöker 🙂 tyvärr kommer det ingen fotoskola på bloggen, men förmodligen i en lite annan form längre fram 🙂 jag använder nästan uteslutande mitt 50 mm 1,4 nu, så du kan räkna med att det är det objektivet jag haft på bilderna sen oktober.

  3. Så skönt att du mår lite bättre! Här finns det gott om snö. 🙂 Just nu är det oerhört vackert, lite kallt dock men solen skiner och snön gnistrar. Helt underbart. Iaf när man sitter inomhus och tittar ut… 🙂

    Må så gott!

  4. skulle höra om du vill tipsa om en bra väska som man skall kunna hänga runt axeln, man skall få ner plånka, en blöja, våtservetter, lite smink, kamera (liten system), mobil, tja det var nog det mesta, min favvo har gått ur tiden o jag behöver en ny men kan inte hitta ngn, o kanske kan en globetrotter som du veta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg