Att vara tillbaka igen.

 

kavaj/h&m, skjorta/h&m, skor/blundstone, jeans/please

Och så har man varit i Stockholm tur och retur! Yay.

Jag flög ju upp i morse för att vara med på en workshop som Swedbank och Mastercard anordnat på Joann Tan Studio, där jag skulle slå in paket och lära mig ett och annat. Ser ni att jag har klippt mig förresten? Kapade mer än en decimeter i förrgår och det är fantastiskt skönt.

Men iallafall.

 

 

 

Vackraste Frida var där och hon är nog det finaste preggo man kan hitta. Och så var Petra med, och en himla massa unga och coola tjejer som jobbade där och hade fräsiga glasögon och var svintrevliga och såg ut som supermodeller hela bunten. Jo, det är sant. Och så fick vi en liten genomgång om vad Joann Tan Studio håller på med egentligen och både jag och Petra ville börja jobba där typ på momangen. När de fick se mina alster var det nog inte så aktuellt längre.

 

 

Jamen där är vi ju! Som vanligt garvar jag läppen av mig, förmodligen för att Petra gjorde partytricks med en sax och för att Frida försökte skyla sig med ett paket.

 

 

Sånthär gör dom där! Ansikten av ballonger. Hur coolt som helst.

Men! Det var dags för presentinslagning.

 

 

 

Jag slog in jättefula paket till mina vinnare (förlåt). Jag fick nog rampfeber eller nåt. Oavsett så var det inte vackert, men grattis Katta, Louise, Susanne Klaesén, Therese och Mona Helena! Ni vann deras citattävling och får snart ett mail med hur ni kommer få er present. Som jag har slagit in.

 

 

Petra hade mer snurr på grejerna, helt klart.

 

 

Och sen kom Linn också, och var tokvacker och slog in smällkarameller. Det är inte klokt vad trevliga och snygga och drivna tjejer det finns i bloggvärlden!

Och sen åkte jag hem och blev superförsenad men har iallafall landat i soffan nu och ätit mackor och snörvlat lite av förkylning och pratat med mannen om hur dagen varit.

 

 

Tydligen hade dom haft det hur bra som helst hemma, med en buse som går mer och mer och som envisas med att bära med sig saker när han går – som bilen (man måste älska Lamaze) och böcker och golvmoppen, och jag fnissar förtjust när jag får höra hur han jagat Tant genom rummen och pekat pappa på polisongerna.

Japp. En dag tur- och retur till Stockholm, och en himla massa skratt på vägen.

 

20 kommentarer till “Att vara tillbaka igen.

  1. Yeay! Jag vann! Det händer bannemig aldrig. Och paketen kan omöjligt bli fulare än mina. Jag övervägar att strunta att slå in dem till jul, det blir en bättre upplevelse utan mitt spektakel runtomkring…

    1. Yes! Jag orkade inte hålla på med utväxt och sånt så jag fick överge det röda trots att både jag och Böddi älskade det.

  2. vilken dag ni haft och jag ler lite när jag ser bilden på dig , Frida och Petra har jag inte träffat Petra i verkligheten men ni andra två förmedler precis det där man sett av er när man träffat er …l;) ..Sött!!..*ler

    Pernilla

  3. Nu, plötsligt slår det mig. Du har ju slående likheter med Ronja Rövardotter, både till sätt och utseende. Hihi! Henne gillar vi väl alla!?

  4. Shit vad jag tycker du är snygg!!!

    Älskar dina kläder och hur du matchar ihop! Du, en fråga: Pleasejeansen från Creative. Vilken modell? Hur är de i storlek? Vill oxå ha!

    Hoppas du får en finfin dag!

    Hälsningar Linda i Norrland

  5. Hej igen!

    Tack snälla för ditt svar!!! Måste nog klika hem ett par, såg att Creative har betala i februari-kampanj, hihi, det lockar;)

    Varma hälsningar// Linda i Norrland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg