Att kunna fira en vänskap.

 

Creative

 

Håll i hatten tjejer – nu kommer det en allahjärtansdag-tävling som heter duga!

För i samarbete med Creative Lounge kan du nu vinna två stycken presentkort a 1000 kr – ett till dig, och ett till någon du tycker väldigt mycket om. Vem säger att Alla Hjärtans Dag måste vara en dag att fira bara med den du dejtar? Nä precis! Så nu har du chansen att uppmärksamma den där väninnan, mamman, släktingen, snygga kassörskan på ICA, whatever, som bör uppmärksammas samtidigt som du själv kan unna dig något vackert.

Och det du behöver göra för att vara med och tävla är:

1. Gilla Creative Lounge på Facebook här (om du inte redan gör det) eller anmäl dig till nyhetsbrevet här (längst ner på sidan).

2. Och såklart: berätta vem du skulle vilja unna ett presentkort på 1000 kr – och varför. Exempel: Jag skulle vilja ge min absolut bästa vän ett presentkort eftersom hon är det allrafinaste jag vet, och för att det inte finns något i hela världen hon inte skulle göra för mig.

Färdigt!

Vinnaren får ett presentkort på 1000 kr att shoppa loss för, och Creative Lounge mailar även ett presentkort på 1000 kr till din vän på Alla Hjärtans Dag med hälsning från dig. Som en fin liten överraskning, liksom. Vem vill man inte ge nåt sånt?

Så! Tävla på för guds skull! Tävlingen pågår till och med den 13 februari klockan 12:00.

Lycka till!

 

stjarna

248 kommentarer till “Att kunna fira en vänskap.

  1. Wow vilken tävling! Såklart man måste haka på denna. Gillar CL sedan tidigare på FB:-) den jag skulle vilja ge ett present kort till är min mamma! Hon är det bästa som finns o ställer upp jämt för mig o min familj. Så för att visa min uppskattning skulle hon få presentkortet o få köpa o unna sig något. Åt sig själv för det är hon dålig på.
    Kram Kristina

  2. Hej,

    jag vill tävla och har anmält mig till nyhetsbrev och gillar på facebook!

    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min kompis Lisa för att hon gör sådär gulliga, onödiga saker som gör en glad. Hon kommer med favoritteet när man är krasslig och skickar peppande sms de dagar man verkligen behöver så hon ”förtjänar” verkligen något extra i vardagen!

    Ha en bra dag!!!

  3. Jag skulle vilja överraska min tonårsdotter med ett presentkort till CL som ju är Sveriges snyggaste affär! Det vore underbart att se hennes glädje och för en stund iallafall skulle jag vara världens bästa mamma. 🙂

  4. Jag skulle ge ett presentkort till min fantaskiska dotter som jag så sällan kan unna något extra! Hon är den sortens dotter som alltid finns där när lillebror behöver tas omhand, eller bordet behöver dukas och… ja ni vet! Dessutom är hon den finaste av människor. Henne vill jag visa min uppskattning!

  5. 1. Gillar redan Creative Lounge på FB 😀

    2. Jag skulle vilja ge ett presentkortet till min fina barndomskompis C, som aldrig skulle lägga så mycket pengar på sig själv! Vi har varit kompisar sedan grundskolan och trots att våra liv ibland har varit helt ”osynkade” (jag småbarnsmamma vid 21 och hon singel-party-pingla) så har hon alltid sett till att vi haft kontakt. Jag är så tacksam för att hon finns i mitt liv!

  6. 1. Gillar CL på Facebook!
    2. Efter ett tufft år med rehabträning pga tre ingrepp i mitt knä, börjar livet kännas lågt. Min vän Annika har alltid stått bredvid mig under denna tid och mååånga år innan. Hon brottas dock hon med egna bekymmer som rör IVF och viktproblem. HON och jag behöver uppmuntras stort! <3

  7. Åh herre gud vilken fantastisk tävling!

    * Jag gillar redan CL på FB.

    * Jag skulle vilja presentkortet till mina kära mamma som inte har så mycket pengar att unna sig saker för. Hon var ”stay-at-home-mom” när jag och min bror var små och efter det har hon inte kunnat komma tillbaka i arbetslivet av olika anledningar så de lever två vuxna bara på min pappas lön. Nu går han i pension i mars och det blir ännu mer knapert i plånkan.
    Det skulle kännas så underbart att få ge henne en sån fin gåva från mig på Alla Hjärtans Dag, för att visa min kärlek till henne och hur mycket jag uppskattar henne!

    Själv skulle jag använda vinsten till att köpa något snyggt när jag ”får tillbaka” min kropp efter att bebben kommer i april.

  8. Gillar sedan länge på FB!!!
    Vill såå gärna ge ett presentkort till min bästaste Jennie som bor alldeles för långt bort. Så vi försöker ses och shoppa loss tillsammans minst en gång om året. Då blir det hotellnatt, champagne och shopping. Olika ställen varje gång Stockholm, Göteborg, Köpenhamn. Kanske det får bli Umeå nästa gång 🙂

  9. Jag gillar CL på Facebook.

    Presentkortet skulle ges till min bästis sedan barndomen. En tjej som verkligen alltid funnits där för mig! Hon har kämpat hårt i många år för att kunna fullfölja sin dröm om att bli läkare & har en hel del studietid kvar – med andra ord inte precis råd att unna sig sådan lyx speciellt ofta. Världens finaste vän skulle verkligen vara värd detta!

  10. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

    Den jag skulle vilja ge ett presentkort på 1000 kronor är min älskade dotter. Hon förtjänar verkligen detta! Hon studerar på universitet och som student har man inte mycket pengar att röra sig med. Verkligen inte. Ska hon unna sig något så är det alltid på rean på HM eller Gina T eller såna ställen, så ett presentkort där hon verkligen kan shoppa nåt fint till sig själv är hon värd! Min lilla Snuttjulla!!

  11. 1. Jag gillar redan Creative Lounge på Facebook sedan tidigare.

    2. Jag skulle vilja ge presentkortet till min bästa kompis Johanna. I tio års tid har hon varit den som alltid har talat om för mig att jag är bra precis så som jag är. Hon har stöttat och motiverat mig och hon är anledningen till att jag är där jag är i dag. Hon är dessutom en ambitiös affärskvinna som har startat upp en framgångsrik nagelsalong i en liten stad samtidigt som hon blev mamma för drygt ett år sedan. Hon är helt enkelt fantastisk.

  12. Jag skulle ge presentkortet till min allrabästaälskade vän som hämtar mig sena krognätter, som ser till att jag får samma (bästa!) arbetsplats som hon, som alltid vet vad jag behöver och som ställer upp på charterresor, storstadsweekends och sverigesemestrar i sista minuten bara för att jag ”absolut måste åka nuuu”.

    Jag vill ge tillbaka och eftersom min vän är glad i shopping skulle det är vara en bra början.

  13. Jag skulle ge presentkortet till min fina vän Anna. Vi träffades genom våra bloggar för några år sedan och i dag räknar jag henne till en av mina närmsta vänner. Vi ses inte så ofta eftersom vi bor långt ifrån varandra, men hörs via sms, Instagram och bloggarna varje dag. Vi ses snart igen, för att fira våra februarifödelsedagar, och det skulle ju passa fint att vi båda fick en sådan fin födelsedagspresent.
    Vi delar många intressen, ett av dem är kläder, och få skulle uppskatta att få shoppa loss hos CL som Anna!!

  14. Vilken tävling du bjussar på- like a lot på den!!!

    Gillar sedan tidigare på fb, följer på instagram och får nyhetsbrevet, kan väl säga så mycket som så att jag gillar dem och deras utbud massor, tänk om jag hamnar i Umeå nån gång snart och får strosa runt som ett barn i godisbutik bland alla finheter!!

    Om jag vann detta presentkortet så skulle jag utan tvekan ge det till min allra käraste vän Nettan som nyligen separerat från sin man och lever nu ensam med två små knattar i villa och lite halvkass ekonomi. Jag kan inte minnas senast denna underbara kvinna unnade sig något nytt till sig själv!!! Självklart får barnen saker i första hand och hon anser att hon inte förtjänar nya saker/kläder men det tycker jag att det ska bli ändring på!!! Det är världens underbaraste kvinna och hjärtat hennes är så stort att man tror att det ska trilla ur bröstkorgen vilken sekund som helst!!!
    Jag älskar henne och skulle bli så glad om jag fick möjligheten att ge henne denna surprise till Alla hjärtans dag♥
    Kan lova att det skulle bli massor av fnittrande från min sida när jag överlämnar paketet och sitter som på nålar och inväntar hennes min…åhhh vad det skulle vara undebart, nu hoppas jag och håller tummarna så hårt jag bara kan!!!

    Kramisar

  15. * Gillar CL på Facebook!

    * Om jag vann skulle det andra presentkortet gå till min allra bästa vän Frida. Hon är min bästa person och alltid positiv även om hon själv har lidit av ätstörningar och depressioner. Hon är bara 22 men har redan gått igenom skit för en livstid. När jag fick ett missfall i höstas lämnade hon inte min sida för en sekund (och vi bor i olika städer, hon kom hit bara för min skull). Jag försöker att visa min uppskattning så ofta jag kan men kunde inte ens ge henne en julklapp eftersom jag var pank. Det hade gjort mig så fruktansvärt glad om jag kunde ge henne en möjlighet att tänka på sig själv för en gångs skull. 🙂

  16. 1. Har gillat på Facebook.

    2. Utan tvekan så vill jag ge ett presentkort till min vän Susan. Vi lärde känna varandra allra första dagen på universitetet och har nu under två år hängt ihop som ler och långhalm. Hon och jag är tantmaffian bland alla yngre studenter. Susan har varit ett otroligt stöd för mig i mina studier och utan henne vete sjutton om jag hade klarat utbildningen. Och för hennes vänskap och support så tycker jag att han är värd att belönas med något riktigt fint. 🙂

    /Linda

  17. Woppa woppa vilken tävling!
    Hejdlöst skulle jag vilja ge min storasyster H ett presentkort. Hon har varit ganska ”basic” i sina klädköp men efter hon köpte ett par coola Pleas-jeans insåg hon hur mycket snyggt det finns att lägga vantarna på! Det hade varit fränt att ge henne ett presentkort på CK så hon kan shoppa loss 🙂

  18. Jag gillar CL och önskar att min bästa vän Elin vinner. Det är hon värd som kämpar förtvivlat med sitt arbete som sjuksköterska där helgar och kvällar ställer stora krav på familjen. Hon älskar att shoppa så denna present skulle pigga upp henne:)

  19. Hej!!! Skulle så gärna vilja överraska min bästa vän Anna med ett presentkort på CL. Hon är mitt stora stöd i livet, då när man dalar och som allra mest behöver någon att prata med och få en varm kram. Då finns hon där i vått å torrt. Vi är oxå ute på en massa skoj och tillsammans med henne har man aldrig tråkigt!!! Att visa sin uppskattning och vad hon betyder för mig kan vara svårt i bland men ett presentkort skulle verkligen göra susen!!!

  20. Wohoo! vilken tävling! Beställer nyhetsbrev och önskar att min söta syster som alltid ställer upp som barnvakt skulle vinna ett presentkort.

  21. Gilar redan på Facebook (så klart)!

    Jag skulle vilja ge min bästaste, grymmaste, goaste, skönaste Anna ett presentkort. Hon är en som bra vän som alltid lyssnar, aldrig dömer och som jag kan lite på i vårt och torrt. Dessutom ringer hon mig och säger: ”Skit i familjen ikväll, kom ut och drick champagne med mig!” och det tajmar hon alltid helt rätt, precis när jag behöver det som mest. (Utan att jag vet om det själv).

    Helt enkelt: Hon är den bästa! 🙂

    Kram!

  22. Hej!
    Tack för en härligt inspirerande sida! Du verkar vara en härlig person som man gärna hade haft som ”bästis”!
    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min kompis Kristina som är under pågående behandling av bröstcancer. Tyvärr en sämre variant, MEN hon håller modet upp och är så duktig att man stundtals glömmer bort den och hon finns där för en fastän hon egentligen har fullt upp med sig själv. Det vore verkligen otroligt mysigt att få ge henne ett litet egopresentkort att pigga upp sig själv med på alla hjärtans dag!
    /Malin

  23. Åhhhh, dör lite! Helt klart den bästa tävlingen jag sött på, klockren!

    Gillar redan och uppsignad på nyhetsbrevet har jag varit sen länge.

    Jag skulle ge det här till en vän, som är relativt nyfunnen. Hon peppade mig att följa mina drömmar redan innan jag vågade erkänna för mig själv att jag hade dem än mindre uttala drömmarna högt bland andra. Hon såg något speciellt hos mig och har peppat mig att våga ta steget. Idag är hon fantastisk på att stötta, ge goda råd och hon lyfter upp mig och mina prestationer och hjälper mig med kontakter helt utan att förvänta sig något tillbaka. Jag trodde knappt så osjälviska människor existerade, hon förtjänar det här tusen gånger om! <3

  24. Gillar redan på FACEBOOK och är nu anmäld till Nyhetsbrev.

    Hade så gärna velat vinna och unna min absoluta favorit vän ett presentkort som jag vet suktar efter ett par Please jeans därifrån… och att få överraska med detta, hade ju varit fullständigt underbart! Hon är som en syster och betyder massor för mig…

    Hoppas/ kram Linda

  25. Gillar CL sedan länge och älskar butiken! Ett presentkort skulle jag med glädje ge till mamma, som är värd något riktigt, riktigt fint. Sedan jag förlorade min livskamrat för ett år sedan har hon varit ett fantastiskt stöd för oss, i vått och torrt, dag som natt. Vill så gärna ge henne något fint! Kram/Marthina

  26. Att fundera ut vem av mina nära och kära som jag vill ska få detta presentkort var inga som helst problem! Självklart vill jag att det ska bli min fina vän Anna.
    Anna som trots att hon bor 20 mil ifrån mig alltid ser till att få till en träff när hon är hemma trots en fullbokad kalender. Anna som är genuint intresserad av sina vänners liv aldrig glömmer bort att följa upp ett samtal och som sist men inte minst ger så mycket energi att hälften vore nog!
    Ja, så enkelt var det!

  27. Vilken tävling!!!

    Jag skulle vilja att min fina vän Jessica får ett presentkort. <3 Hon och jag har känt varandra sedan i fjärde klass och det var kärlek vid första ögonkastet – nu är vi båda snart 34! Tillsammans har vi gått igenom första kärleken, pubertet, tonårskriser, olyckliga kärlekar, plugg, barnafödande, giftermål, husköp (med hemska husrenoveringar) mm mm. Ja, vi har helt enkelt vuxit upp tillsammans och gör det fortfarande (för vuxna blir vi nog aldrig)! Hon är sjukt dålig på att unna sig saker till sig själv (jag är desto bättre 😉 så detta skulle sitta perfekt! Jag vet att vår vänskap kommer vara livet ut och jag hoppas det blir låååångt!

    Gillar sedan länge på fejjan.

    Kram E

  28. Hej, jag skulle vilja ge ett presentkort till min bästa vän Anna-Lena. En stöttepelare i vått och torrt. Hon unnar sig sällan någonting så med ett presentkort i ”handen ” på CL skulle hon kunna köpa sig det där lilla extra. Alla hjärtans dag är dessutom min fördelsedag så skulle sitta fint med en extra liten present fr CL :)/ Linda
    P.s har gillat på facebook.

  29. Åh! Jag skulle ge min lillasyster den ena, för att vi båda går hemma på halvusel föräldrapenning och skulle ha fantastiskt trevligt med en extra tusenlapp var att handla för!

  30. Jag skulle vilja ge min underbara kompis som alltid ställer upp och nu behövs hon piggas upp. Nu återhämtar hon sig efter vinterns alla sjukdomar. Kramar Linda

  31. Härlig tävling i härliga Alla hjärtansdag-tider 🙂

    Min önskar är att vinna ett presentkort till min fina lillasyster. Hon är just nu inne i slutspurten av sin högskoleutbildning till Idrottsvetare och ligger i hårdplugg med uppsatser, papers och sedan även sin egna fysiska träning. Vad skulle inte vara bättre än att få ge henne ett presentkort som en morot att kämpa de sista månaderna fram till att hon har sin examen.

    Hon är värd allt det bästa och att vinna ett presentkort på 1000 kr att köpa fina examenskläder för, skulle göra henne uppriktigt glad, överraskad och ödmjuk. Det vet jag!

    Kram storasyster Johanna!

  32. 1 har anm mig till nyhetsbrevet.Oj denna chans vill jag absolut inte missa! om jag skulle ha turen, skulle jag vilja ge min mamma som är arbetslös sedan länge Pga ekonomisk svårighet så har hon kunnat köpa något nytt alls till sig själv på ett bra tag. Jag skulle bli överlycklig om jag kunde få möjligheten att ge ett presentkort på en sådan exklusiv butik, där hon kunde välja ut ett nytt fint plagg. Min mamma är värdens underbaraste såklart, och då skulle hon kunna få klä sig underbart oxå! Hon har börjat sy sina egna plagg pga av intresse men också ekonomi. Jag skulle bli såå glad att vinna nåt fint nu när j börjar arbeta nästa vecka efter 3 1/2 års studier på universitet:) / håller mina tummar och tår kram Marie-Louise

  33. Har såklart anmält mig till nyhetsbrevet!

    Jag skulle vilja överraska min fina svägerska Eva som kämpar på med sina morgonpromenader och som behöver lite nytt i garderoben eftersom hon nu har en annan storlek i kläder än tidigare. Hon är inte bara min svägerska utan även en vän i vått och torrt. CL är en favorit hos mig och där finns alltid något för alla.
    Kram Catarina

  34. Emma, Emma, Emma..Ingen kan leverera fina tävlingssamarbeten som du:)

    Jag gillar redan CL på fejjan, och får deras nyhetsbrev också.

    Den jag allra mest i hela världen skulle unna ett presentkort är min 63-åriga mamma!

    Hon har fått behandling för inte mindre än två diagnoser under året som gått. Bröstcancer (i BÅDA brösten!!!), och KOL.
    Under flera månader blev hon opererad, strålbehandlad och röntgad i parti och minut.
    Hon hade flera lunginflammationer pga att hennes motståndskraft blivit nedsatt av cancerbehandlingen, samt att KOL diagnosen gör att hon lättare drar på sig lungsjukdomar.
    I höst blev hon tillfälligt friskskriven från sin cancer, men det tar ju ca 5 år, utan återfall, att bli helt friskskriven. Det är bara att hålla tummarna!

    KOL är tyvärr kronisk, och något hon måste leva med.
    Vi får hoppas att det inte blir värre på ett bra tag i alla fall!

    Nu har hon dessutom drabbats av glaskroppsavlossning…..
    Strax före jul på ena ögat, och nu i måndags på det andra…

    Under tiden försöker hon jobba heltid inom hemtjänsten i Stockholm, men det förstår ni nog att ekonomin inte blir den bästa med så mycket sjukfrånvaro:(
    Att hon är ensamstående, och bor så långt från mig (som ju bor i Östersund), gör att mitt dåliga samvete över att inte kunna vara tillhands i vardagen, gnager lite varje dag.
    Som tur är har hon humöret i behåll, och försöker se positivt på det mesta.

    Så.
    Min fina mamma vill jag ge möjlighet att få shoppa loss, lagom till våren, hos Creative Lounge:)

    Kram Susanne

  35. Ytterligare en fantastisk tävling hos dig Emma, du levererar! =)
    Jag har signat för nyhetsbrev såklart!

    Jag skulle överraska min vän Linda med ett presentkort hos CL. Hon och hennes familj har gått igenom en del jobbigheter under hösten och vintern, men nu verkar allt äntligen ha vänt!
    En överrasking i form av presentkort att unna sig själv något för, vore toppen till en älskad vän på alla hjärtans dag!

    Kram
    Johanna

  36. Jag gillar på Facebook sedan tidigare.
    Jag skulle vilja ge min bästa vän Fia ett presentkort! Vi har funnits vid varandras sida i flera år och jag är säker på att hon skulle vilja uppdatera sin garderob efter hon fått sitt andra barn nu i mars 🙂

    Kramar Jenny

  37. Hej!
    Gillar naturligtvis denna härliga butik på facebook och är prenumerant på nyhetsbrevet 🙂

    För 6 år sedan föddes min son. Kortfattat så visade det sig att han hade en hjärnskada. Vi har varit nere i avgrunden och hela tiden vid vår sida fanns min fantastiska vän som också är min mamma, Petra. Jag kommer aldrig att kunna visa henne min enorma kärlek och tacksamhet. Det finns helt enkelt varken ord eller pengar för att visa vad hon betyder för oss. Det skulle glädja mig oerhört om hon som den fantasktiska människa hon är fick ett presentkort på Creative Lounge att unna sig något fint för. I min värld förtjänar hon det mer än någon annan.

    Hjärtliga kramar Lilja!

  38. Åh, härligt! Gillar CL på FB!
    Jag skulle vilja att min mamma fick ett presentkort. Hon är den typen av mamma och medmänniska som alltid ställer upp, oavsett vad- passar barn, handlar, bjuder på mat, hälsar på en ensam själ, kramar om… När vi växte upp drog hon med oss alla fyra syskon till Afrika, och gjorde så mycket för både oss och andra människor. Hon behöver hyllas!

  39. Jag skulle vilja vinna ett presentkort till min bästa vän i hela världen.
    Vi har halva Sverige emellan oss och nu när hon går igenom en extremt jobbig
    Period i livet önskar jag att jag kunde krympa Sverige och gå
    Över med en bukett blommor till henne. Detta presentkortet
    Hade varit precis det hon hade behövt för att få känna på
    Vardagslyx, och DET förtjänar hon!

  40. Hej! Jag skulle vilja ge min fantastiska svärmor ett presentkort eftersom att hon ställer upp i vått och torrt när jag är själv med barn och hundar. Hundarna får lång promenad när jag är på jobbet, disk bänken skiner som aldrig förr och tvätten är vikt. De dagarna hon gjort sådana saker för mig värmer extra mycket i hjärtat och gör att jag får mer tid att vara med mina barn.
    Ha en fin dag/Jill

  41. Jag gillar CL sedan länge!

    Presentkortet vill jag ge till min konsulent på Viktväktarna!
    Hon har varit min stora stöttepelare och inspiration under vinterns viktresa. Jag startade med 11 graviditetskilo och nu, 22 veckor senare, står vågen på -15 kilo. Inte i mina vildaste fantasier trodde jag att det skulle vara möjligt! Jag är så stolt! Och tacksam. Anna, som stöttat, gett råd, uppmuntrat och delat glädjen i mina framgångar är värd presentkortet tusen gånger om. Och jag också – för fy fasen vad duktig jag varit! Nu vill jag fira min nya kropp med ett par nya byxor – något som jag inte köpt på 2 år!

  42. Gillar CL redan sedan länge!

    Jag skulle – utan tvekan vilja vinna och ge det ena presentkortet till min bästa vän i hela världen, Karin. Hon har ställt upp för mig utan att tveka, vilket jag tycker är fantastiskt av en vän vän att göra.

    MEN: hon är också så oerhört klarsynt och får mig att tänka på andra sätt, ger mig nya idéer, hjälper mig att ta tag i saker jag inte vågat ta tag i och får mig helt enkelt att komma framåt i livet.
    DET är minsann en kvalitet som är sällsynt – och därför vill jag hylla henne, vännen som står mig närmast av alla.

    Kramar Lovisa

  43. Hejsan Emma!

    Alltid lika kul att kika in hos dig!

    Jag har många underbara kvinnor i mitt liv…..men den jag skulle vilja ge kortet till är till en kvinna som jag träffat via Facebook,hon bor i DK och i Onsdags förlorade hon sin tvååriga son…..hon kämpar med livet just nu och även om jag givetvis förstår att shopping inte lindrar hennes smärta så tänker jag som så…..att det kanske skulle kännas bra för henne att veta att hon inte är ensam…att vi är många som tänker på henne och att hon bara i en microsekund får lov att tänka på något annat än smärtan!

    Förstå mig rätt…..Inget i världen kan göra det bättre….inget kan få hennes lilla pojke tillbaka,men hon och hennes ljuvliga lilla ängel finns ständigt i mina tankar och därför skulle jag vilja ge det till henne!

    Kram//Anja

  44. 1. Jag gillar redan CL på FB. 🙂

    2. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min jobbarkompis Jenny. Hon finns alltid där för mig och jag för henne. Vi brukar turas om att vara varandras stöttepelare när livet är tungt. Och när jag råkade ut för två väldigt obehagliga påhopp på jobbet i somras var det till stor del henne jag lutade mig emot för att orka jobba.

    Just nu har hon det lite tungt och jag skulle jättegärna vilja ge henne en rolig och lyxig present. Hon är dessutom gravid och ska ha barn i vår. När man är höggravid är man ju i extra behov av att få känna sig lite fin så hon vore verkligen värd ett presentkort tycker jag!

  45. Jag har gillat underbara CL på Facebook!!

    Och jag skulle vilja ge min fina vän Maria en överraskning på alla <3 dag! För att hon alltid finns där för mig, för att hon har det lite tufft på jobbet just nu och för att hon är så jäkla värd en positiv överraskning!

  46. Hej! Jag skulle vilja ge mitt presentkort till min absolut bästa vän Kajsa! Vi har varit som ler och långhalm under vår uppväxt men tappade kontakten pga en skillsmässa och flytt till annan ort. Men NU sedan ett halvår tillbaka har vi hittat varandra igen och jag kan inte vara gladare! Hon är alltid lika go och härlig. Hon är ärlig och rak. Vi har varit med om nästan precis samma livskriser på varsitt håll utan att veta om varandras bekymmer men nu kan vi dela vårt läkande tillsammans. Så mycket skratt bubblar ut ur mig varje gång vi ses att man blir förvånad om det finns något kvar till nästa gång vi ska ses. Utan henne skulle livet vara tråkigt eftersom hon är mitt ljus i mörkret! Världens bästa, en livräddare helt enkelt! Hon om någon är värd en sån här överraskning! 🙂

  47. Jag gillar creative lounge på fejjan.
    Och jag skulle bli överlycklig om jag fick ge ett presentkort till min fina vän Petra, för jag vet att hon liksom jag inte har råd att unna oss själva något fint. Med liten inkomst och csn prioriterar vi barnen och det hade varit en dröm att få lov att skämma bort Petra lite, för det är hon så värd.

  48. Hej,

    Jag gillar på FB.

    Jag skulle gärna vilja ge ett present kort till min kära stora syster Anna-Carin, varför? Hon blev sjukskriven och arbetslös för snart ett år sedan och hon har kämpat sedan dess. Dels för att bli bättre ifrån en depression hon drog på sig i samband med att hon blev arbetslös, och att hon gör allt för sina två barn som hon skämmer bort med alla medel hon kan. Framförallt så ger hon alla i sin närhet en oerhörd kärlek, trotts svåra tider så finns hon alltid där som mamma, vän och syster. Det ända problemet med henne är just att hon glömmer sig själv, så därför vill jag kunna ge henne detta presentkort i alla hjärtans dag present.

    Hälsningar Alexandra

  49. Åh vilken alldeles underbar tävling! Om jag vinner så ska min fina mamma få presentkortet av mig! Hon ställer Alltid upp och jag vill återgälda det på nåt sätt:-)

  50. Jag både gillar dom och får nyhetsbrevet..

    Jag känner mig totalt EGO idag. Jag skulle ge mig själv presentkortet. Köpa mig något helt onödigt, som jag förmodligen inte behöver – men som får mig att känna mig fin. Jag har inga egentliga orsaker till varför jag skulle ge det till mig – bara i-lands problem. (Vattenskada, nyskild … etc) Men eftersom att jag stundtals är ytlig och trivs med det – skulle det göra MIG lycklig.

    Kanske blir jag diskad – kanske måste jag ge det till någon som är en vardagshjälte. Men jag är bra. Jag är värd presentkortet.

    Kramar från mig, och ge busen en puss på den fina kinden från mig…

  51. Enkel fråga! jag skulle givetvis ge ett till min coola kompis Ullis, som trots jättemycket strul i livet alltid bemöter vännerna med ett varmt leende och stort hjärta.

  52. Trösta, snyta, torka
    Att små förskolefröknar orkar….
    Ja, ibland är det stressigt, gråt och tandagnisslan på Förskolan Röda Älgen men så kommer det en liten parvel och tar sin fröken i handen, kanske man får en snorig kram också och allt är förlåtet:)

    Det är ingen glamorös värld men den är full av levande värme och många härliga skratt, och mitt där i kaoset och glädjen bland alla prinsar och prinsessor finns två förskolefröknar som skulle kunna behöva lite lyx och flärd efter att vi stämplat ut, såklart att fröken Karin och Fröken Jennie behöver få shoppa loss lite eller hur, lite glitter och annat fint tingeltangel:)

    Finaste Karin är inte bara en uppskattad kollega, hon är en vän som kommit att stå mig nära, en Karin som man kan lita på och hålla i när det blåser, för blåser gör det ju i livet ibland!
    Jag har anmält mig till CL:s nyhetsbrev.

  53. Jag skulle ge presentkortet till mina underbara tonårsdöttrar som gått igenom en tuff period i sina liv men som alltid finns där för varandra och för mig. Dom är värda lite lyx i tillvaron, mina tjejer.

  54. Hejsan! Vill börja med att säga vilken jättefin och härlig blogg du har 🙂

    Jag har gillat på FB och jag har anmält mig till deras nyhetsbrev.

    Om jag vann detta presenkort skulle jag välja att ge det till min storasyster Lena. Hon har det lite tufft just nu och kämpar mig sig själv som vi väl alla gör lite då och då. Jag skulle verkligen vilja muntra upp henne och det vore väl en helt FANTASTISK present att få ge sin syster.

    Kram Kina

  55. Vilken tävling! Gillat CL på FB sedan länge:) Jag gillar denna tävling extra mycket då jag gärna skulle vilja att min fina vän skulle få ett presentkort då hon nyss blivit ensamstående men kämpar och kämpar för att kunna vara hemma med sin lilla dotter. Samtidigt har hon hon efter långt slit lyckats gå ner 40kg i vikt och därmed passar inget i hennes garderob längre. Hon hade verkligen behövt en uppåtpuff i form av ett riktigt snyggt plagg i hennes nya storlek. Håller tummar och tår! Tack förresten för alltid lika kul läsning! / Louise

  56. Jag ville helst av allt i världen kunna ge ett presentkort till en av mina närmsta tjejkompisar Matilda. Hon, precis som jag bara äääälskar allt som andas Creative Lounge! Förutom dom underbara kläderna så kan vi inte sluta förundras över hur duktig Evelina och alla andra på CL är och att dom har lyckats så bra med sin butik. Matilda kommer alltid med fina kommentarer om mina kläder, och av nån anledning är dom alltid inhandlade på CL 🙂 Hon har aldrig varit inne i butiken trots att hon bor så nära som i Skellefteå, så jag hoppas att hon kan få vinna och få komma hit till Umeå på en shoppingtur med mig.

  57. Min vän, fina Lina, vill jag överraska med ett hejdundrande presentkort. Hon är tokgravid just nu och ska ha sitt andra barn alldeles , alldeles snart , och vad skulle inte peppa de sista dagarna av graviditeten när man är tung men gnistrande, trött men längtansfull och svullen men alldeles ljuvlig om inte detta presentkort? Håller tummarna!

  58. Hej. Gillar CL på Facebook, har följt dem länge på instagram =)

    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min vän och arbetskamrat Dijana som är gravid (första gången) och väntar tvillingar! Att det kom som en chock är inte svårt att förstå och så har hon inte mått 100% de första månaderna men ändå är hon glad och en fin vän som alltid lyssnar och kommer med goda råd. Vet inte hur många gånger jag ältat mina killproblem med henne och hon lyssnar lika tålmodigt varje gång =) Så henne skulle jag vilja unna lite lyx!!

    Ha en fin dag! / Jessica F

  59. Hej! Vilken kanontävling.
    Jag gillar och får nyhetsbrev redan =)
    Jag skulle så gärna vilja ge min mamma ett presentkort. De senaste tre veckorna har jag suttit still med en opererad fot. Under denna tid har hon hämtat och lämnat tre barn på dagis/skola samt fritidsaktiviteter, lagat mat till oss, tvättat och städat och helt enkelt sett till så att vi alla har det bra (min man jobbar i Stockholm och är bara hemma på helgerna).
    Så hipp hurra för min älskade mamma – skulle vara så roligt att få tacka henne med något så här fint.
    Håller tummarna!

  60. Jag skulle vilja ge min vän J presentkortet. J har haft 2 år som verkligen inte blev som hon tänkt sig (och inte åt det positiva hållet). Trots detta finns hon alltid där för mig. Vi tar oss iväg till gymmet sena kvällar och tidiga mornar ihop och peppar varandra i vardagen (vilket behövs när båda två har 2 två barn tätt inpå). Vi lägger allt krut på familj och barn så shopping står typ längst ner på listan, vet inte när vi unnade oss själva något klädesplagg senast. Tur att vi kan låna varandras kläder när det kniper. Så nu behöver vi båda något nytt som vi kan låna ut till den andra.

  61. Jag gillar CL på FB! 😉
    Jag skulle så gärna vilja ge ett presentkort till min fina mamma. Vi har äntligen fått en nära och bra relation och jag ser henne som en av mina bästa vänner. Vi är så lika och har samma intressen (kläder är förstås ett av dem) och jag tror hon skulle blir superglad för en sån här fin present. Vi bor båda här i Umeå och det vore fantastiskt kul att tillsammans shoppa loss i i Creative Lounges fysiska butik!
    Kram/Lisa

  62. Gillar CL sen tidigare på Fejjan!
    Vem jag vill ge presentkortet?
    Jag skulle vilja ge det till min fina storasyster som väljer att gå sin väg, kämpar för det hon tror är rätt och vågar utmana det förväntade trots mycken motgång. Finns ingen som kan se de ljusa i det mörka på det sätt som hon kan. Och att få det ljusa att verka än ljusare. Att fånga stunden. Hon dömer ingen på förhand. Med filosofin ”ingen har levt någon annans liv” är hon galet ödmjuk inför livet. Fin är hon. Och ovanlig! Hon är värd ett presentkort. Eller varför inte båda!

  63. I somras förlorade min svägerska sin pappa, knappt en vecka senare var hon tärna på mitt bröllop och gjorde den dagen till den bästa i mitt liv. Få personer gör det hon gör för mig, tar hand om min dotter som om det vore hennes egen, frågar ideligen om jag ska med o träna trots att jag ofta säger nej, vågar vara ärlig och finns där än jag behöver henne.
    Det andra presentkortet kommer jag om jag vinner att ge till min mamma. Efter många år av värk och bekymmer stelopererade hon ryggen i somras. Hon har haft en väldigt tuff tid efter den med vänner som inte längre står vid hennes sida, värk och en sjukvård som inte tar henne på allvar. Hon behöver verkligen piggas upp och jag håller tummar och tår för att jag vinner så att jag kan glädja dessa två kvinnor som betyder så mycket för mig!

    Gillar CL på Fejjan och hoppas nu att jag vinner! Tack för en inspirerande blogg, härligt att få ta del av din vardag!!

    Kram

  64. Hej Emma!

    Gillar CL på Facebook!

    När jag träffade min nuvarande man hade han en butter lillasyster på 14 år, då visste jag inte att 15 år senare skulle hon vara en av mina bästa vänner! Vi delar det mesta, både det som är jobbigt och det som är fantastiskt i våra liv och jag vet att hon alltid finns där för mig. Jag skulle bli otroligt glad om jag fick ge henne denna överraskning för att hon alltid ställer upp och även ger mig de bästa skratten!!!

    Häls. Christel

  65. Hej!

    Nyhetsbrev prenumererar jag redan på.

    Jag skulle önska ett presentkort till min väninna M som aldrig nånsin handlar till sig själv. Jag överdriver inte. Hon handlar aldrig till sig själv, bara till barnen. Och till familj och vänner för hon är världens mest generösa människa, förutom mot sig själv som sagt. Hon började dessutom nytt jobb för ett tag sedan efter ett tags arbetslöhet, och fick gå ner rejält i lön, så nu lär hon definitivt inte unna sig något. Oj vad jag skulle unna henne ett presentkort!

  66. Vilken grej!!
    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min väninna och tillika min sons gudmor! Vi har känt varandra i 25 år och hon är världens bästa gudmor som alltid ger så mycket kärlek sitt gudbarn och alltid fixar och trixar! Jag önskar att jag kunde ge henne alla världens blommor och presentkort men det går inte med bara studiebidrag och ensamstående mamma…

    Please please please, hjälp mig att hylla den finaste som finns!

  67. Hej Emma!
    Åh jag skulle vilja ge presentkortet till min Mamma! Hon har alltid funnits där för mig, i ur och skur. Men de sista åren har varit riktigt jobbiga för henne och de runt omkring henne. Nu börjar hon komma tillbaka till livet efter en djup depression. Hon får pengar ifrån FK men hon vet inte hur länge…för de börjar kräva att hon ska tillbaka och jobba, när hon absolut inte kan det ännu. Hon köper knappt aldrig något till sig och OM hon skulle göra det så köper hon för halva reapriset. Vill så gärna se ett leende på hennes läppar och om hon kunde få denna möjlighet att kunna välja något för tusen kronor på CL, då hoppas jag att jag kommer se ett stort leende på hennes läppar! (Ända gångerna se sista åren jag fått se henne le är när det gäller hennes första barnbarn)
    Nu håller jag tummar och tår för att min Mamma kan shoppa loss hos CL! 🙂

    Gillat har jag gjort sen innan! 🙂

    Kram Tess

  68. 1.Gillar så klart!
    2. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min bästis Nina, vi har något rätt ovanligt som en ny vuxen vänskap, den bästa, en sådan man sällan träffar på i vuxen ålder. För ca 2 månader sedan fick Nina hjärtstillestånd på natten, hon var bokstavligen död i flera minuter innan hennes man lyckades rädda livet på henne. Nu har hon en pacemaker inopererad och mår bra, och jag tänker varje gång vi pratar, ca 2 ggr varje dag ”vad gjorde jag innan henne”? Tänk om jag hade förlorat min bästa bästa vän?

  69. Gillat på facebook och prenumererar på nyhetsbrevet sedan tidigare. Om jag hade turen att vinna din generösa tävling, skulle jag ge det andra presentkortet till min lillasyster som är en alldeles fantastisk ensamstående mamma till treåriga tvillingar 🙂

  70. Åh, vilken kanontävling!

    Jag gillar på FB och om jag vann skulle jag ge presentkortet till den bästa människan i världen – min mamma! Hon är en sån människa som alltid sätter andra före sig själv, som ger och ger men aldrig förväntar sig något tillbaka. Efter en höst och vinter då hon nästan har vänt ut och in på sig själv för att hjälpa till skulle jag vilja ge henne möjligheten att skämma bort sig själv och få uppleva lite lyx – och sånt finns det massor av på CL!

  71. Gillar på fb
    Om man skulle ha sån tur att vinna skulle jag överraska just min väninna.Hon har nyss separerat och slickar fortfarande såren men vi har tillsammans kommit igång med träning och bestämt att vi ska göra detta året till ett bra år trots allt!
    dojjan74@hotmail.com

  72. Gillar på FB.
    Jag skulle vilja ge presentkortet till min kära syster som går igenom en kämpig period just nu. Hon har alltid ställt upp för mig och nu vill jag hjälpa henne så gott jag kan. Hon fyller dessutom år på alla hjärtans dag så det vore en perfekt present.

    Louise

  73. Nu har jag gillat på Facebook 🙂

    Jag vill ge ett presentkort till min mamma som precis blivit uppsagd och verkligen behöver muntras upp. Hon höll det dessutom hemligt i två månader för att inte ”fördärva” min systers bröllop och vårt julfirande. Älskade underbara mamma! Hon förtjänar verkligen lite rolig shopping 🙂

    Sara

  74. Jag skulle verkligen vilja att min fina vän Susanne fick ett presentkort! Förra året var ett väldigt tufft år för henne med separation, husförsäljning och flytt hem till pappa pga långa köer till egen bostad… Denna månad fyller hon 30 år och jag hoppas verkligen att detta år blir bättre. Det är hon värd min underbara vän! <3

  75. Toppentävling! Om jag vinner vill jag ge ett presentkort till min fina vän Malin! Hon och hennes sambo och lilla dotter har just köpt hus som dom renoverar och mitt i byggdammet finns inte mycket tid, ork eller pengar att lägga på henne själv. Men hon är världens bästa, ställer alltid upp och är omtänksam och alltid glad! Jag tycker att hon är värd lite lyx och flärd till sig själv!

    Jag har anmält mig till nyhetsbrevet!!
    Kram Alexandra H

  76. Jaa först tänkte jag ge presentkortet till min man som är det mest oromantiska som vandrar på denna jord. Så skulle han få chansen att ge mig ett present kort. Men då får jag ju två och det blir orättvist så min motivering lyder: När jag flyttade till en ny ort och ett nytt jobb så träffade jag Camilla som också var ganska ny på jobbet. Vi fann varandra direkt. Vi är otroligt roliga. Tillsammans. Tycker vi. Vi hade faktiskt för roligt för kontoret så vi fick sitta i varsin ände av kontorslandskapet tillslut. Sen 2007 så har vi setts eller hörts av varje dag. Vi kan prata om allt. Eller bara vara tysta tillsammans. Men för det mesta så skrattar vi tills tårarna rinner och vi får ont i magen. Det är en fantastisk lyx. Att få känna en människa som får en att må så bra. En syster. En själsfrände. En bästa bästa vän. Vi är så olika, men ändå så lika. Det finns ingen människa mer i hela världen som jag vill unna ett presentkort på 1000 kr. Så nu håller jag tummarna. För min fina fina väns skull.
    Puss å kram.
    Anmäld till nyhetsbrevet så klart. Gillar!

  77. Gillar på Facebook!

    Jag skulle lätt ge presentkortet till min underbara lillasyster. Hon och hennes sambo köpte lägenhet och totalrenoverade hela hösten, samtidigt som hon pluggade till barnsjuksköterska på heltid och jobbade extra för att få in pengar till renoveringen. Hon har inte unnat sig något till bara sig själv på över ett år, alla pengar har gått till lägenheten så jag skulle verkligen vilja ge henne chansen att shoppa något riktigt vackert till sig själv. Det är hon såå värd.

  78. Gillar redan Creative Lounge på FB

    Eftersom jag kommer från Polen alla mina dyraste vänner är fortfarande där. Här i Sverige min bästaste i hela världen är min man men det finns en annan person som ställer alltid för mig även om vi har ganska olika syn på många saker. Det är nämligen min svärmor….lilla Hjördis, hon skulle få presenten.

  79. Min arbetskamrat Madde som sliter som ett djur. Hon ger av sig själv till alla de elever som inte ha det allt för lätt. Engagerad ock kunnig och dessutom rolig och ärlig. Alltså har hon alla de egenskaper jag värdesätter hos en vän och kollega. Dessutom har hon precis tagit steget till ett eget liv med två döttrar och lämnat en slags trygghet. Stark, snygg och smart-hoppas hon får ett presentkort snart!

  80. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna det här priset, eftersom det inkluderar en gåva till en vän också. Jag skulle ge presentkortet till min bästa vän. Vi har varit bästa vänner sedan vi var små, och även om vi inte umgås lika ofta längre då vi båda är vuxna så är det alltid lika avslappnat då vi ses. Vi känner varandra bra helt enkelt.
    I sommar ska jag gifta mig, och min bästa kompis skall vara brudtärna. Jag skulle vilja ge henne det här presentkortet som ett litet tack på förhand inför all hjälp med bröllopet!

  81. Gillat påFB! Jag skulle vilja ge ett presentkort till min älskade syster som alltid är så glad och omtyckt. Vi har dessutom lika smak så jag är säker på att hon , liksom jag, kommer att älska Creative Lounges utbud!

  82. Okej, here goes 🙂 För ca 1 år sedan hjälpte min bästa vän mig ut en väldig knipa. Det är en lång historia men för att korta ner den handlade det om mig, min bostadsrätt och en oärlig hantverkare som försvann från jordens yta. Jag hade inte råd att betala en ny hantverkare för att göra klart mitt hem och jag kunde inte heller sälja den som den såg ut. Men då hände något, när det såg som mörkast ut, då kom min bästa vän och hennes pojkvän (som är hantverkare) hem till mig och sa att de skulle hjälpa mig. De räddade mig och min lägenhet och gjorde den så fin så fin. Och jag kunde äntligen sälja den och flytta ihop med min pojkvän som jag hade på distans. Hon räddade verkligen mig och jag känner aldrig att jag kan tacka henne nog. Men detta skulle vara en bra hjälp på vägen iaf. Jag har redan lovat dem båda min förstfödda 🙂

    Jag har självklart gillat på Facebook och Emma, tack för en super mysig blogg!

    KRAMIS

  83. Jag skulle vilja ge ett presenkort till min lillasyster!
    Bara för att hon är just min syster och jag älskar henne…

  84. Gillar sedan tidigare på FB.

    Jag skulle så gärna vilja ge ett presentkort till min bästa vän. Hon är 35 år, nybliven mamma och kämpar sig just nu igenom ett helvete bestående av cellgiftsbehandlingar pga bröstcancer. Att få ge henne denna lilla uppmuntran mitt i allt det jobbiga skulle kännas så bra!

  85. Gillar så klart 😀

    Dubbelglädje! Vad slår det?
    Min älskade 20-åriga dotter skulle jag vill glädja med er hjälp.
    Ska bespara er den här stolta mammans superlativ om henne ;

  86. Jag har anmält mig på nyhetsbrevet men har tyvärr ingen facebook..

    Jag skulle vilja ge min mamma allt i världen och det skulle ändå inte räcka för allt hon gjort och ställt upp med under mina första kämpiga, tunga, sorgsna och hysteriska månader som nybliven mamma!! Hon ställde upp i vått o torrt (likväl kl. tre på natten som de x antal gånger jag ringde tillbaka henne gång på gång minuten efter hon börjat åka hem igen och hon bor två mil enkel resa från mig) hon räddade verkligen mig och gjorde att jag och min dotter kunde få den bästa första tiden tillsammans under omständigheter och jag kommer för alltid och evigt vara henne oersättligt tacksam! Dessutom hjälpte hon till med ALLT vid min 30 års fest senast..kort sagt, hon har inte råd att köpa något åt sig själv men hon ger av sin tid, kärlek och själ till andra gång på gång på gång på gång….hon förtjänar något till sig själv för en gångs skull och det skulle kännas så fint att få ge henne det!

  87. Hej Emma!
    Jag skulle vilja ge min mamma presentkortet. Hon har fått vara med om så mkt. Lagom till att hon blev pensionär och hon och pappa skulle vara lediga tillsammans så fick min pappa hjärtstillestånd i 10 min när de var o dansade tillsammans. Han hade sån tur att en läkare dansade intill och förstod vad som hänt. Ambulansmännen fick liv i honom. Men en kort tid efter fick de veta att pappa drabbats av obotlig cancer och så lever de nu.
    Man behöver se och tänka på att det inte är lätt att vara i hennes situation heller. Det är så sorgligt 🙁
    Kram Susanne

  88. Vilken härlig tävling! Jag skulle utan tvekan vilja ge min lillasyster ett presentkort. Det skulle vara som tack för att, förutom att vara världens bästa lillasyster, har hon fått mig att komma igång med träning för första gången i mitt liv (och som jag behöver det!). Hon guidar, visar och inspirerar mig till att vilja ta hand om mig och min kropp bättre. Dessutom pluggar hon och jag vet att hennes ekonomi inte tillåter några större inköp av kläder så desto större anledning till att jag vill att hon ska vinna! Måste titta in på hemsidan och drömma om lite fräscha vårkläder. Jag ska absolut anmäla mig till nyhetsbrevet.

    Johanna

  89. Gillar såklart på fb!
    Jag skulle vilja ge min mamma ett presentkort för att hon har haft det jobbigt ett längre tag.
    Tvingats byta avdelning på jobbet från ett hon älskar till ett hon skulle göra allt för att slippa ifrån.
    Sedan blev min mormor sjuk i altzheimers o det tär på oss alla varje dag.
    Håller tummarna för lite tur nu! 🙂
    Kram

  90. å så gärna jag skulle vilja vinna!
    Gillar gör jag sedan länge och nyhetsbrev får jag också.
    Å vem jag skulle vilja ge mitt kort till? Jag har två systrar som betyder så mycket för mig, de skulle få dela på det för så klart kan jag inte välja en 🙂 Ingen av mina systrar har möjlighet att spendera så mycket på sig själva så detta skulle verkligen vara lyx.
    nu håller jag tummarna

  91. Vore underbart att få ge bort ett presentkort till min kära mamma! Hon unnar sig sällan något nytt och nya kläder för henne är sånt som jag och min syster sorterat bort… Just nu är hennes liv inte heller riktigt på topp så det här kanske skulle vara en liten ljusglimt! Älskar dig mamma <3

  92. ÅH nu blev jag glad:-)
    Detta skulle vara en helt underbar överraskning för min storasyster som har gjort en livsstilsförändring. Efter 27 år som överviktig och rökare har hon nu gått ner makalösa 30 kilo, börjat träna försiktigt OCH slutat röka. Hon har visat sig vara en stor förebild för många i sin omgivning och de finns inte ord för hur stolt jag och vår lillasyster Anna är över henne. Tänk om hon kunde överraskas med ett presentkort av anledningen att hon ska känna sig stolt över sig själv och veta att hon är enormt älskad av mig och resten av vår familj.
    CL både gillar jag sedan innan och får deras nyhetsbrev.
    Önskar dig en fin kväll, Kram.

  93. Jag skulle vilja ge min kära granne och bästaste vän ett presentkort för hon finns där i ur och skur. Eftersom vi bor nära Umeå så skulle jag ta med henne till stan och lyxa till det med både shopping och en god lunch.
    En riktig tjejmysardag med andra ord!

    Jag gillar både dig och CL på FB sedan tidigare.
    Håller tummar & tår!

  94. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min mamma för att hon aldrig unnar sig själv någonting.
    /Karin

  95. Jag vill ge min kompis Tina ett presentkort eftersom hon har fått mig , ensam-barnet som alltid kännt mig så ofantligt ensam och avundats alla som hade syskon , att känna och jag i vuxen ålder äntligen också fått en syster. Vilken gåva hon är !

  96. 1. Gillar redan på FB!
    2. Min underbara fina dotter ska ta studenten i vår och vill så klart vara vacker på den dagen. Jag vet att hon hittar den rätta klänningen på CL och får den toppendag hon önskar. Jag är så stolt över henne och vi har så roligt ihop så hon är verkligen värd presentkortet.
    Kram Maria W

  97. Jag gillar Creative Lounge på Fb.

    Jag skulle gärna vilja ge ett presentkort till min lilla mamma. Hon ramlade olyckligt och bröt lårbenshalsen på julafton. Hon behöver all uppmuntran hon kan få.
    Ha det gott.
    Kram Maria

  98. Ooo vilken tävling!!! Jag vill såklart va me: )
    Har ingen fb men är redan anmäld till cl nyhetsbrev( bästa web butiken enligt mig)
    Och därför vill ju jag vinna så att jag kan få shoppa loss i den härliga butiken! Är mammaledig just nu och har inte direkt så mycket pengar till övers att lägga på mig själv längre, barnen går först: )
    Och det andra presentkortet skulle jag vilja unna min fantastiska mamma som bara helt enkelt är den bästa! Ställer alltid upp och är den bästa mormor och mamma man kan ha..älskar dig mamma<3
    Och måste jag tillägga att jag på riktigt ALDRIG vunnit en tävling i hela mitt liv!! O det e sant

  99. Jag vill ge lite glädje och fina saker till en nyfunnen vän som värmer mig i hjärtat men som själv har liten budget och två små fina tvillingpojkar som båda är sjuka och därför har de assistenter i hemmet dygnet runt. Ett presentkort skulle ge henne ett lyft som hon verkligen behöver just nu och som jag så väldigt gärna skulle vilja ge den här lilla starka människan!

  100. Wow! Vilken chans! Jag skulle vilja överraska min mamma med en vinst! Hon betyder väldigt mycket för mig, hon ställer alltid upp på oss. (mig och min familj.) Barnpassning, bullbakning, matlagning mm, ja du vet… Hon vill sällan att jag ger henne något som tack, men jag skulle vilja visa henne att jag älskar henne!
    Jag tror att hon skulle dö lite, som du säger:) Emma, om hon fick chansen att få välja något hos CL.

    Hoppas, hoppas…
    Kramar Anna

  101. 1. Nyhetsbrevet kommer med glädje trilla in i min inkorg!
    2. Jag önskar att jag skulle kunna ge min allra bästa vän Lina ett presentkort. Hon sparar nämligen varenda krona för att kunna hälsa på mig här i Kalifornien, under tiden hon sparar blir det inte många kronor över till att handla fina kläder. Därför vill jag gärna unna henne detta!

  102. Gillat!
    Vill ge min fina vän Bea detta presentkortet.
    Hon är en ensamstående mamma till två bustroll. Hon finns alltid där när jag än ringer eller dyker upp.
    Hon är verkligen värd att få tänka bara på sig själv och vad hon behöver en stund!

  103. 1. Jag gillar CL på Facebook! 🙂
    2. Jag skulle ge det andra presentkortet till min fina syster som har flyttat till Sverige (själv är jag finlandssvensk och bor såklart i Finland då). Vi kan prata om allt möjligt och är otroligt bra kompisar samtidigt som vi är systrar. Nu känns hon så långt borta och fastän vi försöker ha samma täta kontakt som tidigare så lyckas det inte alltid. Jag skulle så gärna vilja ge henne något speciellt nu sådär lagom till Alla Hjärtans Dag och hon skulle bli överlycklig om hon skulle få ett presentkort till CL, ni anar inte. Hon har alltid varit mitt stora stöd i alla situationer och också nu då jag är höggravid och ska få mitt första barn. Ja… nu om någonsin känns min syster allt för långt borta, även om det bara är en timmes flygresa bort. Hon förtjänar detta pris, verkligen. Hon är den bästa.

    Kram Jenny

  104. Hej Emma!
    Jag skulle så gärna vilja ge ett presentkort till min mamma som precis blivit pensionär. Hon var länge hemma med sina barn och jobbade sedan inom sjukvården till 67 års ålder! Hon är en förebild för mig på så många sätt! Hon hjälper oss med våra barn, hushållet och steker plättar, alltid glad och vänlig. Hon unnar sig sällan något fint och skulle vara värd båda presentkorten!
    Kram,
    Jennie

  105. Jag gillar Creative Lounge på FB.
    Med detta presentkort vill jag bidra till lite mera glädje och värme till en ung tjej som jag känner. Hon är 20 år och har haft det rätt tufft de senaste åren och har inte levt sitt liv fullt ut som hon önskat. Hon älskar mode och skönhet men har som de flesta ungdomar inte så stor plonka….så nu tänkte jag överraska henne med detta fina presentkort och en smaskig lunch. Gissa om hon kommer att bli glad….!

  106. Älskar CL! Och har gillat på FB!

    Skulle vilja överraska min fina vän som sorgligt nog blev en ung änka i somras. Hon jobbar nu både heltid och tar hand om sina fyra barn i åldrarna 2-11. Förstår verkligen inte hur hon orkar hålla humöret uppe och kämpa på mitt i all sorg och oro. Det mest obegripliga är att hon ALDRIG beklagar sig och att hon till och med orkar fråga oss vänner hur vi mår? Vi??? som har ett ”räkmackeliv” jämfört med henne… Hon är så beundransvärd och det vore en sådan glädje att få ge henne en sån fin present – hon som älskar snygga kläder men inte har tid och ork att gå i klädaffärer. // Jessica 🙂

  107. Gillar på FB.

    Jag vill ge presentkortet till min syster Emma. Hon är så otroligt duktig, hon har studerat till sjuksköterska samtidigt som hon fött barn och har kämpat på med studier i flera år. Så hon borde nog verkligen få ett presentkort nu då hon äntligen är färdig!!!

  108. Vilken tävling! Klart man vill vara med!!!

    Jag gillar redan CL såklart och jag skulle vilja ge min vän Annica presentkortet… med ett litet villkor. Det ska gå till en väska. Min vän äger nämligen inte någon handväska. Ingen alls. Hon kör med Apotekspåsar och andra påsar i samma lilla storlek som dem. Så kan vi ju inte ha det längre, eller hur?

    Kram Lotta

  109. Åh hjälp vilken otrolig tävling.
    Gillar cl på Facebook .
    Jag skulle vilja ge ett present kort till min
    Bästa kompis Kia. Finns ingen som ställer
    Upp så mycket som hon gör.
    Fast hon har haft ett par tunga jobbiga år,så ställer hon upp
    I alla väder. Det skulle kännas otroligt roligt att kunna ge henne en
    Sådan här present. Kram Maria Johansson

  110. 1: Jag är redan anmäld till Nyhetsbrevet, såååklart, vill inte missa 🙂

    2: Det där spenderar-kortet skulle jag vilja ge min allra käraste fina Stina.
    En Stina som har barn, pluggar, driver Mulle i skogen och inte har det rödaste lilla öre i plånboken och får hon några över så unnar hon sig absolut ingenting åt sig själv.
    Hon är den där fina människan man önskar att man kunde vara, borde vara, eller hoppas att man någongång ska bli.
    Som finns. Finns för alla.
    Det är fint.

    Kram Maja
    majaschneberger@hotmail.com

  111. Linda – min kära vän 25 mil bort behöver verkligen denna Alla Hjärtansdagöverrraskning. Hon behöver den som en present för att hon precis ska ta sin examen; för att hon lyckats ta sin examen med tre små barn hemma & en karriärsman som reser mycket; för att hon bara behöver det i sitt kaotiska liv & för att jag då får visa henne hur mycket hennes vänskap betyder för mig trots att vi cs alldeles för sällan.

  112. 1. Gillar på fb
    2. Jag skulle ge det till min kära dotter, som jobbar och sliter för att kunna bo i sin fina lägenhet och inte unnar sig så mycket själv.

  113. Hej hej.
    Jag har anmält mig till nyhetsbrevet nu och ser framemot uppdateringar med nyheter och lite inspiration.

    Ulrika, min kära, fina vän. Henne vill jag nominera. För ett och ett halvt år sedan fick Ulrika, som har två barn i tidig skolålder, hjärnhinneinflammation. Hjärnan är komplicerad och inflammationen spelar henne fortfarande ett spratt. Jag vet att hon kämpar med att acceptera att kropp och knopp inte alltid vill och kan. Hon är väl värd lite flärd och extra uppskattning och därför vill jag att hon ska vinna presentkortet.
    mvh Maria

  114. Gillar på fb.

    Om jag vann så skulle det vara fantastiskt att få ge min fina kompis Erika ett presentkort på den härliga affären. Hon har det väldigt tufft just nu och skulle behöva piggas upp. Detta skulle vara ett väldigt bra sätt. Hon är en sådan person som alltid är mån om att alla andra ska ha det bra och prioriterar aldrig sig själv. Har känt henne i 26 år och hon är en trogen vän som aldrig sviker. En vän värd sin vikt i guld!
    Tack för en jättehärlig och inspirerande blogg!!

  115. Vilken alla hjärtans present, jag skulle vilja överaska min syster Malena till en alla hjärtans present. Hjärtliga hälsningar Sabina

  116. När jag läste tävlingsinlägget fladdrade det till i magen när jag läste att man fick ge bort ett presentkort till någon man tycker om…Såklart tänkte jag direkt att det skulle jag vilja ge till min finaste vän som den snällaste av snälla och som har lite svårt för att unna sig själv och för att hon alltid tänker på alla andra – tänk vad hon kunde få shoppa loss!
    Gillar på FB sedan länge!
    Kram!

  117. Har nu gillat på Facebook, nyhetsbrevet får jag redan.

    Jag hade inte bara gett bort det ena utan båda presentkorten till kära mamma. Dels för att hon stöttar och pushar mig i vått och torrt. Får mig att tänka om i lägen jag kört fast. Och överöser både mig och min man med kärlek.
    Jag vill att hon ska hitta något extra fint hos CL, för i mars firar hon och pappa 30 år som gifta.

  118. Hej!
    Jag skulle vilja ge min syster ett presentkort hos Creative Lounge! Hon sliter för sin lön som en häst, för att kunna betala räkningarna och för att kunna köpa världens finaste och bästa ting till sin dotter! Sen ett halvår tillbaka har hon separerat och får nu ha sin flicka varannan vecka (som nog bara kan beskrivas som att ha ett helvete den veckan hon är ensam, de resterande 15 åren). Inte en krona lägger hon på sig själv, utan allt går till dottern.
    Tänk att få överraska henne med en sån fin gåva, till bara just henne!
    Har anmält för nyhetsbrev! Stora kramar

  119. Hej! Jag har haft turen att få världens bästa svärmor, hon hjälper oss och hämtar barnen två dagar veckan. Hon fyller på vårt förråd med bär och svamp, hon hjälper oss att städa, laga matn . Hon gör allt för att hon vill underlätta vår vardag och det älskar jag henne för. Är så tacksam förvatt hon finns i mitt liv, det blir så mycket enklare.

  120. Vilken kanontävling!
    Jag har anmält mig för nyhetsbrev (har inte facebook).
    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min goa arbetskamrat Linda.
    Hon genomgår nu ivf-behandlingar och kan behöva skingra tankarna lite.
    Dessutom ska jag byta jobb så det vore en rolig avskedsgåva!

  121. Jag gillar!

    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min fantastiska svägerska, som jobbar rumpan av sig för att få det att gå ihop för henne och hennes två söner. Hon jobbar natt för att ha råd med den lägenheten, och lägger sällan pengar på sig själv. Hon älskar att shoppa, men har inte gjort det på hur länge som helst. Jag får alldeles ont i hjärtat och vill bara gråta när jag hör att hon jobbar dubbla vakter hela tiden för att kunna köpa födelsedagspresenter till sin tioåring, och då måste snåla på maten den veckan pojkarna är hos sin far. Om jag fick ge henne ett presentkort så skulle jag inte hjälpa henne i det långa loppet, men jag skulle kanske göra vägen till ett bättre liv lite mindre skumpigt. Dessutom är hon världens finaste svägerska, som alltid bryr sig om mig och lyssnar på när jag har det dåligt, utan att prata om sina problem.
    Tack. 🙂

  122. Kul tävling!
    Jag skulle ge presentkorten till mina två närmaste vänner som alltid stöttar och finns till hands när man behöver dem. Har haft en fruktansvärt tuff höst, med nytt jobb, sjuka barn i omgångar och stora problem i relationen till min man. Utan mina vänner hade jag gått under! Skulle vara så roligt att ge dem lite att gotta sig med!
    Gillar på fb!!!

    Vänliga hälsningar
    Maria

  123. Skulle helt klart ge ett presentkort till min syster! Hon ställer upp för alla och skämmer bort alla. Och tänker aldrig på sig själv. Det borde hon ändra på.
    Gillar på fb sen tidigare

  124. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min älskade mamma i alla hjärtans present, då hon haft en tuff vinter. Hon har fybromylalgi och ständig värk, ändå jobbar hon heltid och ställer alltid upp för mig och min syster. Hon är verkligen värd någonting som är bara för henne ❤

    Självklart gillar jag redan creative lounge på Facebook och får deras nyhetsbrev 🙂
    Håller nu tummarna för min lilla mamma 🙂
    Josefine

  125. Jaga har anmält mig på fb och nyhetsbrev! Jag vill ge bort presentkortet till min mamma, för och uppmärksamma henne – just för att hon är min mamma och den enda 😉

  126. 1. Gillar på FB såklart

    Jag är 44 år och min allra äldsta vän Anna och jag har varit kompisar i 36 år! Skulle vara toppenkul och få överraska henne med ett presentkort, helt enkelt för att jag tycker om henne och hoppas på minst 36 kompisår till 😉

  127. Heej!!
    Om jag vann skulle jag ge min storasyster ett presentkort på alla<3dag! Hon blev mamma för första gången för drygt ett år sedan och sköter den rollen med bravur! Dock glömmer hon ofta att ta hand om sig själv. Med den anledningen tycker jag att hon förtjänar ett presentkort på Creative Lounge. Vardagslyx till världens bästa syster!
    Gillar på Facebook 🙂
    Kramar Sandra!!

  128. Vill ge ett presentkort till min kompis Angelica – som jag faktiskt inte ens känt i 1 år än – men vi småbarnsmammor har så mycket kul ihop. Har massor gemensamt! Så glad för att jag träffat henne! Vi ser till att träffas så ofta vi kan och göra roliga saker – och så välbehövligt med barnfri tid! Ett exempel på att bästa vännen faktiskt inte behöver vara någon man känt lääänge 🙂

  129. Hejsan söta Emma❤️
    Jag skulle vilja verkligen ger detta fantastiska presenten till min allra käraste vän som är ensamstående idag till två söta tonårigar, hon levar allt för dem och gör allt för dem ska ha det bäst, och hon kämpar dagrna och få se till att alla ha det bäst, hon arbetar många timmar om dagen, så därför har hon Inge som helst tid över till sig själv, och knappt har råd till sig själv att köpa sig nåt plagg heller så därför tycker jag att hon förtjänar detta som kan betyda allt för henne och kunna göra henne lycklig..
    Bästa kramar från Göteborg❤️

  130. Självklart måste jag chansa på en vinst. Gillar på fb o insta o har nyhetsbrevet.
    Bara älskar denna shopen,nästan lika mycket som jag älskar min underbara vän Louise. Bara för att hon är hon.finns alltid för mej,skulle göra allt och lite till för mej. Hon skulle gråta floder om hon fick presentkortet,givetvis glad över fri shopping hos bästa CL,men ännu mer över att hon bara är sån,så känslosam,tårarna rinner ofta av glädje hos ”min” Louise. Hoppas på tur för mej o min bästa vän. KRAM

  131. Jeg liker allerede CL på facebook, og viss jeg vinner vil jeg gi mamma et gavekort fordi hun fortjener det!
    klem og takk for en fin konkurranse:)

  132. 1)Har gillat CL på Facebook.
    2) Jag vill ge ett presentkort till min fina lillasyster som snart blir mamma för första gången. Hon förtjänar att shoppa lite snygga vårkläder till sig själv och få känna sig riktigt fin efter den enorma prestation en graviditet och förlossning innebär.

  133. Jag vill ge båda presentkorten till min underbara kusin som varit min bästa vän hela livet. Hon går just nu igenom en väldigt oönskad separation och mår pyton. Hon behöver all pepp som finns, för att få bli sitt glada underbara jag igen. Och inte blir det bättre av att jag redan har ett par Please-jeans som hon dreglar över…

    Kramen!

  134. Jag har självklart gillat på FB och om jag vinner skulle jag ge min fina älskade dotter som snart fyller femton år ett presentkort, hon har det jobbigt och behöver all pepp hon kan få!

  135. Det finns ingen annan i hela världen jag skulle vilja ge lite lycka och glädje att kunna köpa nya kläder, än min bästavän Malin. Hon kämpar på med livet som konstnär nere i Malmö och med en liten ”bulle i ugnen” och jag flera hundra mil bort i sverige känner mig handlingsförlamad. Jag vill så gärna vara där, i gravidnojjan, apelsin-suget 🙂 och bara vara där när det känns läskigt att bli en mamma.

    Så om jag kunde skicka ett presentkort så min gravida konstnär får svepa in sig i någon mysig kofta mot malmös hårda vindar, eller ett litet smycke som påminner om vännen så långt borta i sverige.

    Åh! Det vore så fint!

    P s gillar och har sedan länge nyhetsbrevet!

  136. Oj, vilken fin tävling.Gillar på fb såklart.
    Jag skulle ge presentkortet till min allra bästa vän som är min fina mamma.
    Efter att hennes man gick bort för ett tag sedan och hon själv blev sjuk och numera sitter i rullstol skulle hon behöva piggas upp lite med något lyxigt , vackert från CL för det skulle hon aldrig ha råd med själv.
    Vet att hon önskar sig ett par nya fina skor.
    kram/Diana

  137. God morgon alla fina!

    Underbar tävling! Älskar CL, har ju inte allt för långt till fysiska butiken när man bor i norr…så det blir några tripper/år dit. 🙂

    Jag skulle vilja vinna presentkort i den lyxiga butiken som innehar allt man kan önska sig! Och den som jag skulle vilja få ge ett till är min vackra och helt enastående mamma! Utan hennes stöd och förståelse så hade jag inte stått här idag. Jag blev mobbad i skolan från tidig ålder. Hon har aldrig pressat mig, utan låtit det ta tid att komma över allt. Nu när man är i vuxen ålder så hjälper jag min mamma så mycket jag bara kan, för det är hon värd! Vi är bästa vänner!

    Ha en fin dag!

    Kram/Natta

  138. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min finaste vän Ewa som ställt upp i vått( ja särskillt torrt var det ju inte) under min förlossning. Hon tog ledigt under flera dagar för att passa min andra son medans jag låg och krysta. Jag menar, hur många sådana människor finns det egentligen på jorden, fantastiskt. Och hon får mig alltid att skratta, även dom dagar livet tagit en dålig vändning. Hon förtjänar att få unna sig något fint:)

  139. Jag skulle vilja ge presentkortet till min Goa vän L. Eftersom hon är världens snällaste och en arbetsmyra har hon fram till i somras jobbat för 2 på sitt jobb. Då plötsligt sade kroppen ifrån. Sedan dess har hon varit sjukskriven och kämpar samtidigt med en tarmsjukdom. Hon har verkligen viljan att hitta tillbaka och är på god väg! Efter 6 mån med sjuklön, skulle hon verkligen uppskatta ett presentkort! Och förstås för att hon mitt i sin egen misär fortfarande är världens mest omtänksamma vän!

  140. Har gillat på Facebook.
    Presentkortet vill jag ge till min syster som alltid ställer upp för mig och mina två grabbar!

  141. Gillar CL redan och om än mer nu, med tanke på denna tävling. Jag skulle så himla gärna ge ett presentkort till världens bästa lillasyster. För att hon finns där, hon stöttar, hon får en att skratta, hon kommer med goda råd (som verkar komma från en äldre erfaren dam inte min 7 år yngre syrra 🙂 Och nu, (iförs sen ett bra tag tillbaka) är hon vuxen. Konsult med kavajer och klänningar. Tänka sig. Inte trodde jag det när hon klippte håret på min barbie fr att det skulle växa ut tjockare! och nu, när hon har en systerdotter. Denna kärlek hon har för min finaste skatt, denna längtan att lära henne all sorts bus och varför sand inte är så kul. Jag dör lite grann varje gång jag tänker på det. Så min lillasyster, min bästa vän borde få ett presentkort! Och som Marit säger det så bra
    And I will always be your soldier
    I’ll be marching by your side
    I’m not deserting
    I’ll be there for you
    Oh please please believe in this oath of allegiance

  142. Gillar på fb 🙂

    Jag skulle vilja ge det till en av mina fantastiska vänner som alltid ställer upp när som helst. Och även om man inte ett presenten är allt så vore det kul att just få överraska med en gåva. Fina vänner som alltid ställer upp oavsett är verkligen ovärderligt.

  143. Hej! Jag skulle ge presentkortet till min vän Jenny för att hon är den underbaraste människa man kan tänka sig.
    Elva år har hon varit utdömd av läkarna, leukemi och skräpigt hjärta till följd av alla elaka behandlingar. Finaste Jenny.
    Det andra ger jag till min lilla mamma. Som alltid finns där för mig och min egen familj.
    Sen kan det hända att jag ber att få låna det de väljer att köpa för sina presentkort 😉

  144. Wow, vilken härlig tävling, jag vill vara med =)) Gillar sedan tidigare och har anmält mig till nyhetsbrev!

    Jag har ett självklart val av person jag vill dela med mig till, nämligen min kära svärmor! Hon har haft det väldigt tufft som ensamstående mamma och levt i fattigdom vissa perioder, ändå har hon hållt modet uppe och haft förmågan att ge sina pojkar (den ena är min sambo) en lycklig uppväxt med enormt mycket kärlek, bus och skratt. Hon ställer upp i vått och torrt och behandlar mig som sin egna dotter, hon älskar mina barn (sina barnbarn) och är ALLTID positiv, vilket smittar av sig =))
    Hon förtjänar verkligen att unna sig något extra för det gör hon sällan, har hon en krona över går den till barnbarnen. Om fler människor var som henne hade världen varit en bättre plats att leva på.

    Kram och ha en fin dag!
    Catta

  145. Jag skulle jättegärna vinna 2 presentkort hos Creative Lounge!
    Ett skulle jag ge till min mamma för att hon alltid ställer upp för mig och mina barn. Min son bor hos sin pappa i Luleå, enkel väg 26 mil, före jul hämtade min mamma honom med tåg. (över dagen T/R) Eftersom jag själv inte hade möjlighet att köra och hämta honom.
    Det andra presentkortet skulle jag vilja ge till min chef som är superhärlig, alltid professionell och håller alltid fokus oavsett vad som händer och sker. Dessutom älskar hon kanelbullar lika mycket som jag, fika är så gott!

  146. Klart jag gillat på Facebook. Jag skulle vilja ge presentkort till min dotter som har det så himla tufft i skolan, hon behöver plugga så himla mycket för att bli godkänd och i vissa ämnen blir hon inte det ändå. Hon är det bästa och skulle behöva lite annorlunda uppmuntran.
    Tack för en kanon blogg dessutom!!
    /Annette

  147. Denna tävlingen måste man ju bara vara med på!! Om jag har turen att vinna så skulle jag ge presentkortet till min mamma som alltid ställer upp, i ur och skur. Hämtar och lämnar barn på skola när det behövs, passar när vi gör nåt skoj eller kanske ”bara jobbar”, fixar och donar med mat när vi skall till fjällen och en massa andra saker. Kanske inte låter som så stora saker men ovärderligt för en själv som ständigt tampas med att ekorrhjulet skall snurra något långsammare 🙂

    Gillar verkligen din blogg!!

    Ha det gott!

    Malin

  148. Wow vilken tävling!
    Har gillta CL på fejjan redan tidigare!

    SKulle absolut ge presentkortet åt min lillasyster, som just nu kämpar med sin avhandling och inte ”får” göra något skojigt (enligt henne själv). Lite nätshopping har ju aldrig skadat någon, eller hur?!?

    -Pia

  149. Med och gillar och prenumererar på nyhetsbrevet!:)
    Underbar tävling!:)

    Jag skulle vilja överraska min barndomsvän Erika som tyvärr bor på andra sidan sjön,i Finland! (Jag ör bosatt i sverige nu sedan snart 8 år tillbaka)Hon ska bli mamma om några veckor och tror hon skulle bli glad för denna lilla överraskning!saknar henne och vi träffas alldeles för sällan tyvärr,saknar henne jättemkt!!!r!hade varit härligt och överraska henne och få lite nya kläder efter att ha gått i mammakläder ett bra tag nu!!:) håller timmar och tår på vinst!:)

  150. Ohhh. Jag har en självklar kandidat till detta. Min Cici !! Hon är den roligaste, smartaste och underbaraste människan som finns. Hon ställer upp i vått och torrt. Nu har hon dessutom gett sig in i sitt livs svåraste utmaning… Att vara min brudtärna. Att lyssna i timmar på mig tjatande om bordsdekorationer, klänningar, bestick mm. Tålmodigt låter hon sig dras ut på det ena galna efter det andra och låter mig hållas i en bridzillavärld utan att klaga och på ett förståndigt sätt säger ” mmm det där skulle gå jätte bra och vara jättefint”. Hon förtjänar allt jag kan ge henne!!

    Stor Kram från Bridzillan Milla

  151. åhh vilken tävling!!!
    jag skulle utan tvekan ge detta till min mamma,som alltid finns där och även om hon bor en bit bort hade hon aldrig tvekat på att kasta sig i bilen och komma hit om det behövdes….samtidigt är hon den bästa mormor man kan tänka sig till mina två små skruttor!!!

  152. Hej hej!

    Gillar Creative Lounge på FB sedan länge.
    Jag skulle vilja ge min bästa vän L möjligheten att få lyxa lite. Just nu är det rätt mycket skit i hennes liv. Hon kämpar med en tuff sjukdom som tar upp stor del av hennes liv. Även hennes hund som är L´s ögonsten och vardagsräddare kämpar med sjukdom. Jag önskar att jag kunde hjälpa henne att för en stund få lägga fokus på något annat än att tänka på hur hon ska orka. Vill inte få detta att låta som någon snyfthistoria, för L är världens coolaste och starkaste kvinna. Jag imponeras av henne varje dag. Men hon är inte så bra på att ta emot hjälp och det här skulle göra att jag på något plan ändå kan ge henne något som bara är grymt, lyxigt och bara underbart.

    Kramar

  153. Gillar Creative Lounge!
    Vill ge presentkort till min underbara mamma som ställer upp för min familj så fort vi behöver. Hon är värd en fin alla hjärtansdag-present tycker jag, framförallt kanske egentligen för att min pappa är sååå kass på att komma ihåg sånt så hon får sällan nåt av honom! 😉 Och jag vet hur besviken hon blir…

  154. Vicken kanontävling!! Jag måste testa lyckan jue, så är det bara!
    Få gå och hoppas en vecka och undra om det kan finnas en liten chans att vinna…
    Iaf så skulle jag ge den andra vinsten till min kära syster som bor alldeles för långt
    ifrån mig. Inget man åker bara i en handvändning tyvärr. Hon är hemma sjuk, kronisk värk jämt och skitdålig ekonomi pga det. Jag skulle vilja värma hennes hjärta med denna vinst! Hon kunde få välja och vraka på finfina grejer och veta att hon verkligen kunde få hem dom och veta att det är hennes till slut, lyxa till sin värkiga grå vardag med lite vackra saker eller kläder.
    Perfekt alla hjärtans dag gåva!!

    Jag gillar redan på FB sedan länge! Håller nu tummar för min syster och mig!

    Kram å hej 🙂

  155. 1. Gillar redan Creative Lounge på Facebook sen länge!
    2. Skulle bli glad ända ner i maggropen av att kunna ge detta superfina presentkort på vackra kläderna till min fina lillasyster Frida. Helt enkelt för att hon gör mig glad varje dag :-).

  156. Vilken fin tävling!
    Skulle vilja ge min älskade mamma ett presentkort på Creative Lounge för att hon alltid tänker på sina barn och barnbarn i första hand och för att hon dagen innan alla hjärtans dag börjar med sin nya cellgiftbehandling. Hon har varit frisk i 1 1/5 år men nu blivit sjuk igen. Hon kan behöva lite lyx i vardagen och en överraskning.
    Kram Cecilia

  157. gud vilken tävling! klart man är med!
    Presentkortet skulle gå till min kära syster som just nu är hemma med sin första son, en underbar kille som heter Grabb. Som mammaledig har hon lite ont om pengar och när hon väl köper saker är det så klart till pojken. Hon skulle behöva lite nytt i garderoben och vad hade passat bättre än ett presentkort! både hon och jag hade blivit så glada!

  158. Hej! Jag hade såklart gett detta till min mamma:-) det har alltid varit så att hon har gett mig så mycket och när man väl kan så vill jag betala tillbaka henne med ursnygga kläder.. Hon har dessutom gått ner i vikt och jag är så stolt över henne. Ha en underbar torsdag!

    Förresten, har du några tips på vad man kan göra på alla hjärtans dag med sin sambo? Några fina ställen/restauranger som du kan rekommendera i Skåne?

  159. Jag skule vilja ge ett presentkort till min allra finaste vän Anneli i Enköping. Hon har kraschat och blivit utbränd och slutkörd. Hon är den mest fantastisk lärare, som i de omorganisationer som pågår inom skolan i Sverige hamnat i kläm och kört huvudet i väggen. En sjukskriven tvåbarnsmamma som behöver lite guldkant i tillvaron.
    Ellinor Isaksson Larsson

  160. Jag skulle så gärna vilja vinna ett presentkort till min underbara mamma för att hon alltid finns där för mig, ställer upp & stöttar i alla lägen, även i de situationer då hon inte själv orkar. Det vore härligt att för en gång skull ha möjlighet att skämma bort henne lite extra. Ett så fint presentkort från Creative Lounge vore den perfekta presenten <3

  161. Så här ligger det till, jag vill ge det till min syster. Egentligen vill jag ge henne båda… Hon bor med familjen i Sälen, fint absolut. Jag bor i Norrköping. En bit ifrån varandra och japp klart jag vill ha henne närmre. Hon är väldens bästa lillasyster. Men anledningen till att jag vill ge det här är för att trots att hon bott i Sälen i tio år, så får hon inte en fast anställning, hon har jobbat ta mig sjutton varje säsong full fart o alltid på topp och sedan när sommaren närmar sig och vi andra börjar fundera på semester, då står hon utan jobb men ofrivillig ledighet i massor. När hon kommer och hälsar på så tar vi alltid ett var på stan bara för att få gå lite i affärer… För att få vara lite där det är som vanligt.. Så för att det ska få vara lite som vanligt men i en e-shop skulle jag vilja ge henne det här. och hoppas att turen vänder. att det där jobbet dyker upp som gör att hela familjen helt plötsligt kan ha en helt vanlig vardag.
    Så nu håller jag tummarna att lillasyster kammar hem vinsten 🙂

  162. 1. Anmält till nyhetsbrevet.

    2. Jag ska gifta mig i sommar och önskar mer än allt att min fina tärna ska få presentkortet. Hur bra tärnpresent vore inte det!? En fin tack-för-att-du-ställer-upp-och-hindrar-mig-från-att-ev-vilja-snöra-på-mig-springskorna-om-jag-får-kalla-fötter-present! 😉

  163. Jag skulle ge presentkortet till min kompis Kristina. Det har varit ett utmanande år för oss båda. Pga min riskgraviditet var jag i princip instängd i 9 månader. Jag behövde hjälp med praktiska saker samt mentalt stöd när allt var så skrämmande och jobbigt. Det var så tryggt att veta att när det krisar till då är det bara att ringa till Kristina. En klippa helt enkelt! Nu har jag fått min son, allt har gått bra för oss, det är svårt att tro det ibland!! Kristina har en del hinder i sitt liv just nu. Jag försöker hjälpa henne så gott jag kan men ibland blir det svårt med en nyfödd bebis… Jag kunde inte ens vara med på hennes 30årsdag, jag var inlagd på sjukhus då….Presenten vore perfekt till henne, Creative Lounge har verkligen vår stil och hon hade behövt och uppskattat gåvan så mycket. En tackpresent samt en försenad 30års present.

    Jag håller tummarna för min vän!!!

  164. Hej! Jag skulle ge det till min lilla syster som är den bästa syster man kan tänka sig!Dethär vore den perfekta presenten till henne. Hon rotar ofta omkring i min garderob efter något nytt att ha på sig, så dethär vore ju en perfekt chans för oss båda att förnya utbudet i våra garderober lite. 🙂

    Gillar CL på FB!

  165. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min underbara barndomsvän Jeanette.

    Vi har varit vänner sedan vi var väldigt små, uppvuxna i samma lilla ”by” och har alltid hängt ihop. Vi har gjort många tokigheter under åren. Och även om jag älskar min fästman över allt annat så kan jag ibland sakna de där härliga sommarkvällarna som singel tillsammans med min bästa vän. Då vi gjorde oss fina tillsammans, drack sliskiga drinkar och blev alldeles för fnittriga. Dansade natten igenom och slutligen somnade hemma hos någon av oss helt färdiga efter allt skvallrande, fnittrande och dansande. Att vakna upp bredvid sin bästa vän dagen efter en utekväll, titta på varandra och brista ut i skratt över allt som hänt kvällen innan. Det saknar jag ibland. Den där känslan av spontan lycka över att befinna sig just där, just då.

    Nu bor vi i olika städer, men så fort vi ses är allt som vanligt igen. Det är just det jag älskar med henne. Äkta vänner behöver man inte höras med varje dag, det är ändå detsamma när man ses. Men det skulle vara så roligt att ”uppvakta” henne på alla hjärtans dag, nu när hon är singel igen. Förr om åren (när vi båda var singel) hade vi alltid en ”pulkadag” på alla hjärtans dag. Vi åkte pulka, drack varm choklad och skrattade. I år blir det ingen pulkadag så det skulle vara roligt att få uppskatta henne på något annat sätt.

    Håller mina tummar för oss!

  166. Jag skulle unna MIG SJÄLV, oh yes.. och jag skäms inte. Varför ska jag vinna? För att jag har blivit mamma, alla som har blivit det vet varför man ska belönas… 😉

  167. Hejsan.
    Nu har gillat och anmält mig till nyhetsbrevet!

    Jag skulle vilja att min äldsta vän Pia skulle vinna ett presentkort.
    Hon kämpar som ensamstående förälder med allt vad det innebär, sömnlösa nätter, idrottsträningar och inte minst att få ekonomin att gå ihop. Hon skulle verkligen behöva en guldkant i tillvaron.

  168. Eftersom jag vägrar facebook har jag skrivit upp mig till deras nyhetsbrev istället 🙂

    För det första är det en glitterBH jag hade investerat i till mina aningen små bröst så de får glittra likt filmstjärnor de också! Sedan hade jag utan tvekan givit ett presentkort till min mamma. Hon har jobbat något enorm det senaste och behöver unna sig någonting extra (som en glittrig bysthållare). Tyvärr har hon inte alltid tyckt så mycket om sig själv men börjar inse hur fin hon faktiskt är och klär sig finare – hela hon skiner och nu är det hennes tur att frossa i

  169. Har gillat å vill så gärna vinna!
    Skulle vilja unna en av mina bästaste vänner presentkortet! Hon har just fått en fin dotter som jag har fått äran att vara gudmor åt! Tycker att hon är värd att lägga lite på sig själv oxå!

  170. Hej!

    Tänk om jag kunde få ge 1000 kr i presentkort till min underbara dotter Josefine.

    Hon fyller 16 i april och är jätteintresserad av kläder. Syr till och med själv och har
    varit så duktig att hon startat upp en egen hemsida (resett.se) Det är inte någon
    större efterfrågan, vilket i och för sig kan vara bra i nuläget då hon har pluggat som
    en galning för att få så otroligt fina betyg!
    Hon sliter så hårt och är otroligt duktig. Jag är såå stolt och jag vet att hon skulle bli
    dunderglad om hon fick 1000 kr att köpa vackra käder för.

    Glada hälsningar, Christine

  171. Hejsan! (gillar CL på facebook från tidigare)
    Jag skulle vilja ge presentkortet till min bästa vän sedan gymnasietiden, Johanna. Hon har genomlidit det värsta man kan i livet, att ens eget barn dör. Hon födde en svårt handikappad son i maj 2011, som dog i oktober 2012. Jag har från sidan följt med kampen och vet att varje dag för henne fortfarande handlar om att hantera och överleva sorgen. Hon skulle utan tvekan vara värd lite flärd som nya kläder skulle bidra med.
    många kramar, Annika

  172. Hej!
    Har anmält mig till nyhetsbrev.
    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min kära lillasyster som just gått igenom en skilsmässa. Hon är såå värd guldkant på sin inrutade vardag. Som 4-barnsmor blir det inte mycket över till henne själv att förgylla tillvaron med och det vore helt underbart att få hjälp med att ge henne det. Jag älskar dig syrran!!

  173. Anmält till nyhetsbrevet!
    Min mamma skulle få presentkortet. varför? För att jag skulle vilja kunna ge henne någon extra lyx i vardagen & för att Hon är den som alltid är där, ställer upp & tänker på andra men glömmer sig själv ibland! Hon är den absolut finaste som finns!

  174. Vilken tävling! Inte dumt alls, och det bästa av allt är att den är från CL! Tjipp!

    Gillar på fb sen länge, och tror minsann att jag får nyhetsbrevet med!

    Jag skulle vilja ge presentkortet till min mamma, för att hon finns där, alltid, och framför allt nu när jag mest behöver henne, samtidigt som vi båda har det tufft så visar hon att jag är hennes minsann och har alltid de fina råden, och kramen, vi är omringade av kära som har svåra sjukdomar som bara har ett slut. och jag känner mig maktlös.
    Med denna vinst skulle jag kunna få göra något med min förövrigt väldig stylisch mama, något som får oss att släppa tankarna lite och inte bara prata svårt.

    jag håller hjärtat och hoppas på tur!

    // Em

  175. Hej hopp,

    Jag skulle ge presentkortet till min fina mamma som tack för att hon hjälper mig med allt jag ber henne om, framför allt ställer hon alltid upp som hundvakt vilket jag uppskattar så otroligt mycket.

  176. Vilken tävling!

    Jag får redan deras nyhetsbrev, ska även börja gilla dem på fb.
    Presentkortet vill jag ge min syster. Vi har många mil mellan. Hon har varit med om rätt tuffa saker på sistone och jag har inte kunnat vara där och hjälpa och krama som man ju vill. Jag vet att hon skulle bli väldigt glad för det här!

    Kram å ha en fin dag!
    /Maria

  177. Hej!

    Gillar redan på FB, bästa nätbutiken :D.
    Såg att många redan har nominerat sin mamma och jag måste göra detsamma. Älskade mamma, alltid så givmild, snäll, generös och ställer alltid upp. Nu vill jag göra något för dig!

  178. Jag vill ge ett presentkort till min underbara granne! Hon är ställer alltid, alltid upp på mig och min familj. Hon är nyskild och fyller som grädde på moset 40 år i mars. Om vi vinner ska vi shoppa finheter och åka iväg på den spa-helg vi länge har pratat om!/Annika

  179. Hej!

    Gillar redan CL på FB.
    Jag skulle vilja ge presentkortet till min syster.Min lillasyster jobbar natt på ett demensboende. Ett mentalt mycket krävande jobb. Hon skulle behöva lite lyx i vardagen. Hon bor långt ifrån mig i en lite stad. Där finns det ingen affär med finheter som man kan piffa sig med och pigga upp sig med. Då är det perfekt med bästa nätshoppen CL. Mycket snyggt och härligt att piffa sig med.

    Ha en fin kväll

    Åsa

  180. Jag skulle vilja ge presentkortet till min lillasyster. För att hon är det finaste och det bästa jag har. Om två veckor ger hon sig ut i skidspåren för att köra Vasaloppet och den sista tävlingen i hennes Klassiker, jag vill att hon ska veta att det inte spelar någon som helst roll hur det går, hon är min hjälte, även om hon inte ens kommer till startskottet.

    Eller så vill jag ge det till dig, för att du är Sveriges bästa bloggare och alltid, alltid inspirerar trots att jag inte har hus, buse eller lockig Scout Valiant i mitt liv.

    Jag både gillar CL på Facebook och får deras nyhetsbrev.

  181. Jag skulle ge presentkortet till min finfina tvillingsyster som är lika klädtokig som jag är! CL är hennes favoritbutik så det vore helt perfekt! 🙂

  182. Jag har banne mig världens bästa kollega! Hon är gammal nog att vara min morsa och lika underbar som om hon vore det. Vi skrattar tillsammans och hänger på varandras axlar när det behövs, hon finns där när mina små killar är krassliga och jag måste vabba, när våra härliga kids i tvåan går mig på nerverna och jag behöver torkas upp som en våt pöl från golvet och när det är måndag och nästan en hel vecka kvar innan jag får inta soffposition framför Så ska det låta. Tänk om alla fick känna ett sånt stöd på jobbet.

    Får nyhetsbrev och gillar…

  183. 1. Har gillat på facebook

    2. Jag skulle utan någon som helst tvekan ge ett presentkort till min allra käraste bästa vän Lisa. Lisa är en person som alltid funnits där för mig och som jag är så stolt över och alla mest beundrar jag henne för att hon är den hon är. Samt att hon är en av de få personerna som när jag möter henne på stan inte behöver säga något alls innan jag spricker upp i ett leende, ni vet en sådan där bästis. Ja, en sådan vän förtjänar väl ett presentkort?

  184. Jag skulle ge presentkortet till min vän Stina, vi finns för varandra till 100%.
    Det roliga är att vi bor grannar, vi var bästa vänner innan hon flyttade in till huset bredvid,
    men det är bara så mysigt, man behöver aldrig planera in något, det är bara att komma över
    till varandra och gena genom trädgården:) Åååh våra sommarfester är underbara, öppet hus och
    trädgård hos båda så bara gå emellan;) Våra söner går i samma klass också och karlarna våra
    är kolleger med varandra:)

    Hon är verkligen en helt underbar vän, skulle kunna ringa henne mitt i natten och hon
    skulle ställa upp utan problem om det vore något:)

    Hon är precis som en vän ska vara, jag har aldrig någonsin hört henne tala illa om någon
    i hennes närhet, helt underbar människa!

  185. Är väldigt säker på att min sambo gillar den sidan på sin Facebook för känner igen namnet creative lounge… Och om jag gillar den blir hon nog lite misstänksam hehe

    När jag gick in på ipaden var denna sida öppen och antingen har hon gjort det med flit eller så är det kanske jag som just i detta nu gör något väldigt överraskande. Vi får hoppas på det sista för då blir det nog mest belöning… Min motivering är helt enkelt att hon är så härligt förvirrad och får mig att skratta flera gånger om dan och jag älskar henne för det. och så är hon jävligt snygg med. Och så älskar hon kläder…
    /Mange

  186. 1. Har anmält mig till deras nyhetsbrev!
    2. Skulle vilja ge min syster möjligheten att handla något från Creative Lounge bara för att hon är världens bästa syster som alltid får mig att skratta, även i de allra svåraste stunderna!
    Mia

  187. Heeeej! Chansar & testar tävla. Skulle vinsten bli min skulle den delas med min kära syster. Vi är tvillingar men helt olika kläder, tycke & smak men samma humor har vi, hon får mig alltid att skratta & må bra. Vi fick nyligen barn med bara 6 veckors mellan så lite nya kläder åt oss båda vore skönt, gudarna vet att saker o ting inte sitter som innan när man fått barn 😉 Håller tummarna ! Kram Linn

  188. Den 21 augusti föddes min gudson av min lillasyster efter en väldigt utdragen och uttröttande förlossning som hon alla odds till trots kämpade sig igenom efter nio månader av illamående varje dag. I snart sex månader har hon vart den mest omtänksamma mamma åt lille L och det finns inget som går före hennes lille son och familjen. Jag är så imponerad av hennes osjälviskhet och det finns ingen som mer förtjänar en extra fin alla hjärtans dag än min lillasyster Elin! Då kan hon unna sig själv något fint!
    Varma hälsningar,
    Linda

  189. Oj oj oj!! Sicken hejdundrande tävling!! Jag skulle vilja överraska min tok höggravida frisör.. När som helst ska hon sätta ett litet nytt mirakel till världen och vad passar då inte bättre att bli överraskad med på bb om ett sådant här lyx-paket??! Jag håller tummarna och tårna såklart och jag vet att detta hade gjort henne fantastiskt glad!! Och nyhetsbrevet trillar in redan 😉 peace and love!

  190. Nu får även jag CL’s nyhetsbrev. 🙂 Skulle jag ha turen att vinna skulle jag ge min fina storasyster presentkortet. Vi har gått igenom sorgliga tider tillsammans och nu när vi kommit ut på andra sidan skulle det vara roligt att få ägna sig åt lite flärdfull shopping.

  191. 1. Gillar sedan länge på FB och är nu anmäld till Nyhetsbrevet!

    2.Jag vill ge presentkortet till min bästa kollega Anja som är en riktig klippa. Hon förgyller mina arbetsdagar så jag orkar släpa mig iväg och tillsammans är vi ett toppenteam och hon är en fantastisk vän! Tack vare henne tränas mina magmuskler dagligen av alla skratt! Hennes man är arbetslös och jag vet att hon tycker det är tråkigt att inte kunna unna sig saker till sig själv så detta vore toppen!

  192. Ååå lövly… =) Jag skulle utan tvekan vilja ge min syster det andra presentkortet… min fina underbara syster. Hon pluggar just nu för fullt i Australien och lever på noll och inget, mer eller mindre. Hon skulle bli helt överlycklig om hon skulle få shoppa loss hos CL… de har ju liksom allt man kan tänkas önska sig =) Kram på er, nu hålla alla tummar och tår.

  193. 1, Jag gillar sen länge. 🙂

    2, Jag hoppas innerligt att jag vinner för det finns en person som alltid får mig att le, hon får mig även att tänka lite extra på hur jag är i världen och hon ska gifta sig nu i vår. Jag tror att det hade varit kanon för henne om hon hade kunnat shoppa loss lite snyggt-dagen-efter-bröllopet-kläder utan att behöva tänka på bröllopsbudgeten. Om jag vinner så ger jag presentkortet till Annika, Anhalt Annika.

    Ps. Hur du hinner med allt Emma är för mig en gåta. Glöm aldrig att ge dig själv cred för allt du gör!

    Kram

  194. i like CL!

    ibland när man faller faller faller så står hon där så man landar tryggt, den finaste vän man kan önska sig
    som man delat allt och inget i 10 års tid med! busat på festivaler,roadtrips, spenderat timmar i stallet, campat, headbangat runt en julgran till paradise city,hängt i soffan, dansgolvet! skrattat gråtit varir osams till benen viker sig-men vi är fortfarande vi! man blir äldre och glider lite isär i vardagsstressen, men när man ses är de som de gått 2dagar sen sist! nu har vi glidit lite längre men genom livet ovh dess motgångar har vi hittat tillbaks till varandra och ttryggheten som finns hos en kär vän♡

    jag önskar jag kunde ge henne allt som gör livet lättare, för mig oxå, nu är de inte så lätt men vi har varandra!
    om jag fixk ge henne detta, som tack, tack för att du e du! skulle jag gråta en skvätt oxh bli oändligt göad att visa henne uppskattning med lite nya saker 🙂

    till min vackra vän Lisa – för alla tokiga minnen vi har tillsammans ♡

  195. Har gillat sedan länge, och får även det fina nyhetsbrevet! Om jag vinner hade jag delat priset med min bästa vän och svägerska, Jenny. Vi är båda gravida med våra andra barn just nu och hade verkligen behövt lite snygga kvinnliga kläder att se fram emot när graviditeterna är över! För inte känner man sig jättesnygg ju mer magen växer 😉 jag hoppas, hoppas, hoppas på denna underbara vinst som verkligen skulle lyfta våra vintertrötta mammakroppar! Kramar

  196. Jag gillar på Facebook! Jag vill att min mamma ska ha det andra presentkortet! Jag minns knappt när hon unnade sig något sist. Alltid är det jag som går före, både gällande tid och om jag behöver något, student som jag är så räcker inte slantarna alltid. Med min sjukdom så behöver jag mycket hjälp (både tid och annat) och hon är alltid där för mig. Men min mamma älskar att piffa till sig så 1000 kr till bara henne skulle vara guld värt, jag älskar henne så mycket!

  197. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet! Oh vad jag skulle vilja ge ett presentkort hos Creative Lounge till min underbara alltid-vän och bonussyster Victoria. Som liksom jag är föräldraledig just nu, som liksom jag njuter alldeles oerhört fantastiskt mycket av tiden med våra ljuvliga bebis-pojkar, som liksom jag drömmer om att ha den där utöver-föräldrapengen-extra-slanten att unna sig något eget flärdfullt uppiggande och bara-för-mig-salighetsplagg för…

  198. Jag gillar`t:-)

    ååå vilken underbar tävling! Inte ofta jag är med & tävlar men denna när man kan ge till någon annan också. Kom direkt på att tänka på min underbara lilla mamma:-) Min älskade fina mamma som alltid har funnits där för mig, ställer upp i vått & torrt. & med en utspridd barnaskara (vi är 4syskon, jag äldst 34 & yngsta syrran 16) samma älskade pappa till oss alla också. Men de har alltid & finns alltid för oss. Men när tar hon hand om sig själv? Nu med en hel del barnbarn som springer runt också som hon bryr sig om lika mycket som oss barn. Hon är den person med så stort hjärta som jag skulle vilja ge detta till, för det är hon värd!:-)

  199. Nyhetsbrev check! Ååå, jag skulle så gärna ge min lillasyster presentkortet. Inte bara för att hon är den underbaraste och gulligaste lillasyster man kan ha, utan också för att vi inte bor i samma stad längre och ses inte så ofta numera, så hur trevligt skulle det då inte vara att överraska henne med ett presentkort till vändagen! Och så är hon ju också den värsta shopaholicen jag vet 😀

  200. Jag skulle vilja att min fina vän Johanna skulle få ett presentkort, hon förtjänar lite guldkant i sitt liv just nu! Hon har haft det tufft med förtidigt födda tvillingar och allt som kom med det (mycket sjukhusbesök och oro). När sedan det började bli bättre insjuknade hennes mamma i den hemska sjukdomen cancer. Det ser väl inte jätteljust ut då den har spridit sig till flera olika ställen i kroppen. Mitt i allt det här går hennes pappa bort dagen innan julafton. Så ni kanske förstår varför jag tycker hon behöver något upplyftande just nu, tror hon skulle bli jätteglad över att få unna sig något till sig själv! Jag gillar redan på facebook.

  201. Vilken fantastisk tävling, jag vill gärna vara med.

    Gillar CL på Facebook ♥

    Jag skulle verkligen vilja köpa något fint från CL till mig själv, fira att jag gått ner nästan 28 kg i vikt.
    Den jag skulle vilja ge en så fin gåva till är min mamma. Jag vet att hon också älskar CL och att hon skulle bli superglad.
    Hon är värd allt fint som finns. Hon har ställt upp för mig och min familj nu när jag varit sjuk i två år, hjälpt mig att komma på fötter igen. Hon lagar mat, städar, skottar och ser efter våra tre guldklimpar – hon är BÄST ♥

  202. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min underbara syster. Hon är gravid O har åkt på många många graviditetskrämpor:( ett presentkort skulle göra henne gott! Hon är ju inte bara min syster utan oxå min bästa kompis<3 Och att jag dessutom skulle få chansen på ett presentkort är ju världens bonus!
    /Camilla

  203. Ohh vilken fantastisk tävling! Jag gillar CL på facebook sedan länge!

    Presentkortet skulle jag vilja ge till min fina mamma som alltid ställer upp för mig. <3 Hon fixar och trixar alltid så att alla andra ska vara nöjda, men är dålig på att komma ihåg sig själv. Därför vore det så roligt att få ge henne detta så att hon kan unna sig själv något för en gångs skull!

  204. Åh vilken bra tävling! Jag vill absolut ge min vän Åsa en sådan här fin present! Hon finns där för mig, stöttar och peppar för mina val i framtiden, ropar heja! och vet att det kommer lösa sig. Precis den där vännen man behöver när det kan kännas lite extra tungt.

  205. Nyhetsbrev – check!
    Och jag vill ge det till min älskade Hanna!! Som peppar, torkar tårar, gläds med och som jag kan skratta mitt allra skönaste skratt med och som älskar mig fast hon vet alla mina hemligheter. Som älskar att dansa och dricka rödvin och diskutera relationer, precis som jag och som bara är så fantastiskt härlig ända ut i fingerspetsarna och yogatårna!
    Puss till henne!

  206. Skulle vilja ge ett presentkort till min bästa vän Josse. Vi blev vänner för bara ca 2 år men sen dess har vi gjort massor tillsammans både ensamma o med våra barn. Vi har ungefär samma intressen o nu efter mycket tjat har hon fått mig på gympa. O jag har inte körkort så jag åker alltid med henne så då skulle jag vilja ge henne detta som ett bevis på att hon är en fin vän 🙂
    Mvh Cissi

  207. Vilken fin fin tävling du bjuder på. Eftersom jag har världens bästa syster som finns där i alla lägen roliga som dåliga.
    Och vad passar inte bättre än att ge henne något så fint som ett presentkort från underbara creative lounge. Hon är värd det bästa.

    Stor kram
    //Maria

  208. Underbar tävling, vilken lycka att kunna glädja någon annan! Jag skulle ge presentkortet till min kära Mamma som alltid ställer upp och finns när man behöver. Vore roligt att få ge henne detta då hon sällan unnar sig något till sig själv <3
    Gillar sedan tidigare CL på Facebook.

  209. blev alldeles varm i hjärtat när jag klickade in mig på din blogg och såg denna tävling. den förde mig med ens åtta år tillbaka i tiden när jag o mina två ”bästisar” ställde oss EXAKT denna frågan; ”varför ska alla hjärtans dag endast vara för alla kärlekspar?”. vi var alla tre singlar o sa till varandra ”skit i vad alla andra tycker! vi firar OSS. vår kärlek. vår vänskap.” (som dessutom var starkast i världen, inget kunde komma emellan oss).
    vi gick ut o åt på fin restaurang o hade en superfin kväll ihop, lite utstirrade bland alla som var ute på tu man hand. vi brydde oss inte. kärlek kommer i alla former och kärleken vänner emellan är oerhört mäktig och stark.
    idag bär vi alla tre en fjäril på vår vänstra handled som vi gjorde samma kväll.
    den kommer för alltid finnas kvar som en påminnelse om att vi alltid har varandra.
    jag skulle gärna vilka vinna för att få förgylla denna dag för mina älskade vänner.
    (jag gillar redan CL på facebook sedan tidigare)

  210. Jag gillar redan på facebook under namnet Malin Lundell. Jag skulle vilja vinna detta till min underbara mamma som gör så otroligt mycket för mig. Det är på tiden att hon får något stort tillbaka och därför skulle jag bli så glad om jag kunde få ge henne detta! 🙂

  211. Weei vilken underbar tävling!
    Skulle så gärna vilja vinna detta, ett till mig o ett till min underbara Mamma som alltid finns där för mig o mina barn.

    Gillar sedan tidigare på FB.

    /Lina

  212. Jag skulle ge presentkortet till min bästa vän Lisa, som alltid är så generös och ofta bjuder mig på goda middagar. För mig, som inte alls är någon bra kock, skulle det vara ett fint sätt att säga tack och ge något tillbaks.
    Kram!

  213. Wooowww vilken lyxig tävling!!!
    Till min allra bästa barndomsvän som bor i Norge med sin familj.
    Fast vi långt ifrån varandra bor finns hon alltid Där, även fast hon inte så ofta i Sverige Är!!!
    Men när vi ses känns det alltid som det var Igår, vi känner varandra innan och Utan och jag vill aldrig vara henne Utan. Kram!!! ♥ Vännen ♥

  214. Gillar CL på Facebook sedan länge.

    Jag skulle vilja ge presentkortet till min mamma. Hela vår familjs liv förändrades i ett enda slag när hon blev sjuk för 4 år sedan. Min starka tuffa roliga mamma blev plötsligt svag och sorgsen. Under åren som gått har hon liksom försvunnit i sin sjukdom. Allt fokus är på den och hon har inte köpt något nytt på 4 år. Jag vill ge henne något lyxigt att glädjas åt så att hon kan känna sig glad och fin igen.

    Kram!

  215. Ååh vilken hjärtego tävling ni tjejer bjuder på så här i februari när vi behöver som mest kärlek och värme. Om jag skulle få äran att vinna denna fina gåva så skulle jag vilja ge detta presentkort till min underbart starka och fina lillasyster. Först och främst är hon världens finaste lillasyster och även om vi inte alltid är på samma ställe längre, så vet jag att vi båda finns där för varandra när det behövs. Och denna vår har det behövts lite extra då min syster har förlorat sin bästa vän i cancer. Hon är en stark själ och en 18-årig tjej med en otrolig kämpaglöd, men även en stark själ behöver sörja. Mitt i allt detta elände så skulle jag vilja få möjligheten att ge henne en liten stund av lycka, i form av ett presentkort för att visa henne att hon är världens finaste syster och för att visa att hon aldrig är ensam!

  216. Gillar CL sedan tidigare.
    Skulle vilja ge ett presentkort till vännen CAmilla. Hon är en före detta arbetskamrat, men som blev mer än så. Vi har stadigt kontakt, och peppar varandra till att söka lyckan, söka outfiten och söka livet! VIlken tur att även våra övriga medlemmar i familjen gillar varandra!
    /Ellenor

  217. Skulle vilja ge detta till min dotter madeleine som har haft det kämpigt i flera år med diagnoser, läkarbesök, mediciner osv.
    Nu börjar allt komma på plats känns det som men hon har tappat en hel del vikt och behöver nu lite nytt snyggt och uppmuntrande så hoppas på tur.
    16 och 17 februari nu så fyller vi 25 resp.45 så vilken present detta skulle vara till oss båda <3
    Gillar redan sen innan och delar vidare!

  218. Hejsan
    Jag gillar redan er på fb och följer på Instagram:-)
    Jag skulle vilja dela och ge denna vinst som en försenad födelsedagspresent till min fantastiskt fina dotter Isabella som fyller 20 år idag(9/2).
    Jag är så stolt över min fina flicka som dessutom tar sig an sina 4 syskon på ett mycket fint och generöst sätt.Och är en sådan exemplarisk stora syster .
    Då min börs inte alltid” räcker till” att köpa och ge min dotter någon fin överraskning så vore denna vinst perfekt.
    Vi håller tummar och tår så kanske lite kronor vi får;-)
    Tack för en intressant och fin blogg!

  219. Klart man gillar creative lounge:) finns ju många jag skulle vilja ge en liten gåva! Jag väljer min syster yster!just nu behöver vi små stunder av lycka, glädje. Bara en rolig stund, eftersom vi förmodligen går igenom den tuffaste våren i våra liv. Vårt stora stöd och bästa kompis i livet håller sakta på att försvinna ur våra liv, då hon är svårt sjuk i cancer. Så en liten härlig stund med att få välja ut ngt vackert från Creative Lounge hade gett oss båda en roligare dag<3. Lev livet vackert! Kraam

  220. Jag skulle själv vilja ha möjligheten att få ett presentkort! Jag har hamnat i en tråkig grå stil som jag nu bestämt mig för att ändra på! Creative Lounge är en butik som gör det lätt att byta stil med tryggheten att man är modern och rätt i tiden!

  221. Jag skulle vilja ge Marika, Inredningsfrun (http://ljuvligt-hemochinredning.blogspot.se/) ett presentkort från CL!
    Hon har gått igenom en separation och har nu flyttat. Mitt i den (säkert) omtumlande och omvälvande upplevelsen delar hon med sig att sitt liv och sina upplevelser. Hon är en eeeeenorm inspirationskälla för alla människor. Framförallt för oss som är i samma situationer dvs separationer. Hon skänker energi med sin livsglädje vilket gör att åtminstone jag får tron på livet tillbaka!
    Jag gillar och har anmält mig till nyhetsbrevet!

  222. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.
    Jag skulle vilja ge detta till min mamma då hon alltid ställer upp och ger till alla andra och unnar sällan sig själv saker. Detta tror jag hon skulle uppskatta att uppmärksammas.

  223. Jag skulle vilja ge ett presentkort till min senaste vänskap min nya svägerska Maria. En jättegullig tjej som är underbar med min fina lillebror och som känns helt självklar i vår familj. Inte många som har ett så varmt hjärta och som alltid visar stor omtänksamhet mot omgivningen.
    Jag hoppas verkligen att vi ”blir släkt på riktigt” -:).

    Mvh
    Heléne

  224. Jag gillar på Facebook 🙂
    Jag skulle vilja ge ett presentkort till min allra finaste vän. En vän som skulle göra allt för mig, och jag gör allt för henne. I vått och torrt!
    Hon är nybliven mamma och säger hela tiden att hon behöver lite nya kläder nu när gravidkilona försvinner och formen börjar återvända.

  225. Jag tycker min syster Helena är värd ett presentkort. Vi pratas vid minst några gånger varje vecka och vi pratar om allt. Hon är verkligen en god lyssnare och ger mig så många goda råd om allt möjligt. Dessutom fyllde hon år nyss. Jag är tacksam att hon finns i mitt liv.

  226. Åh vilken härlig tävling. Gillar CL sedan tidigare.

    Den ena sjukdomsbilden efter den andra radas upp för att vinna juryns gunst. Så måste även min göra tyvärr. Jag skulle så gärna vilja uppmuntra min 18-åriga dotter. Hon har ADD och kämpar hårt att få tillvaron att fungera. Både att hålla reda på sig själv, sina saker och hantera skolan. Det har blivit något bättre efter en hjärnoperation, då hon opererade bort ett cavernom. Detta ”nystan” orsakade epileptiska anfall, vilket hon tack och lov är befriad ifrån nu.

    Skulle så gärna vilja ge henne presentkortet för att hon kämpar så och är den vackraste tjejen jag vet!

    Kram Lena

  227. Häj!
    1:diggar cl på fb så klart!
    2:denna superduper-presentkortet skulle jag vilja ge min lillasyster på alla hjärtans dag för att jag saknar henne så (vi bor inte i samma land) och för att visa att jag uppskattar henne även om jag inte så ofta får tillfälle att visa det. <3

  228. 1. Jag gillar CL sedan tidigare

    2. Jag har en toppenväninna som har samma namn som jag 🙂 . Hon är supervän som alltid är omtänksam och ställer upp om man behöver hennes stöd. I många omgångar har vi fått massor av fina kläder till barnen som hennes dotter haft. Detta är värt jättemycket både i pengar i i omtanke. Jag har försökt hitta ngt som jag kan ge tillbaka men idéerna börjar ta slut då vi får nya kläder lite då och då. Fina Pia har många plus och jag skulle vilja ge henne en Bamsekram och ett presentkort att shoppa för då vi båda har många gemensamma intressen, bl.a. Mode, shopping, matlagning och bakning. Men lite vårshopping muntrar ju alltid upp lite extra. Jag hoppas att turen finns på min sida så jag kan ge henne mer än en kram denna alla hjärtans dag. Här kommer lite kramar till er 🙂

  229. Gillar CL sen länge på fb.

    Jag skulle gärna ge bort ett presentkort till min Dotter som flyttat ca50 mil för att plugga. Hon är värd alla presentkort man kan tänka sig. Hon pluggar hårt och skulle behöva uppmuntras med vinst.

  230. 1) Jag gillar Creative Lounge på Facebook sedan tidigare (Anette Kristoffersson)
    2) Min lillasyster fyller 40 år i mars och när jag fyllde 50 år förra året ordnade hon med en jättefin weekendresa bara hon och jag så nu vill jag förstås ge henne något alldeles extra och vad då inte vara bättre än ett CL presentkort <3.

  231. Gillar på Facebook.

    Min lilla mamma. Hon unnar sig sällan nått. Behöver piggas upp. Hon har svårt att gå och är mycket ensam förutom mig såklart. Detta skulle förgylla hennes vardag mycket.

  232. Gillar på FB och får nyhetsbrevet sedan länge.

    Jag skulle bli jätteglad över att få ge ett sådant presentkort till min mamma! Mest för att hon är världens bästa och är värd allt jag kan ge! Det är dessutom inte alltid som jag kan ge materiella ting, som den sparande student jag är, så det vore kul att få ge henne något som hon själv kan välja.

  233. Jag har gillat på FB och även anmält mig till nyhetsbrevet.

    Jag skulle vilja överraska en fantastisk dam. Vem är då denna fantastiska dam? Jo, allmänt känt är lägenhetsproblematiken för studenter i Sthlm. Jag är en av dessa studenter. Jag hittade en annons på anslagstavlan på universitetet där det står att för en mindre slant så får man bo hemma hos en äldre dam som endast har som motkrav (utöver den lilla pengen för hyran) att man exempelvis fikar med henne, pratar med henne – helt enkelt noterar henne då hon är väldigt ensam. Har bott hos henne i 1 år nu och trivs som tusan. Det känns lite som att bo hos mormor. Hon är så snäll och givmild. Vill gärna göra något fint för henne då hon är alldeles ensam. Så skulle gärna vilja ge henne detta presentkort.

    Stor kram,
    Maria

  234. Jösses, vilken fin tävling!

    Jag skulle vilja ge bort ett presentkort till min härliga storasyster eftersom hon, förutom att själv plugga till lärare, även hjälper och stöttar mig i mitt pluggande. Det uppskattar jag enormt mycket, speciellt sådana dagar när man är så stressad att man vill lägga sig ner i en pöl på golvet och gråta (alternativt sova). Ett presentkort skulle vara en fin alla-hjärtans-dag-present som jag VET att hon skulle bli överlycklig av att få!

  235. Jag är inte med på facebook men anmäler mig för nyhetsbrev.

    Den som ska få ett presentkort är givetvis sötaste lillasyster för att hon är bäst på alla sätt och vis:-)

    Kram S

  236. Gillar Creative Lounge på FB:)

    Någon som är värde ett presentkort är min mamma Anette, hon ställer alltid upp till 110%.
    Särskilt nu under hösten/vintern har hon funnits där extra mycket, eftersom jag inte har något heltids jobb och bara jobbar som vikarie eller vid extra behov i butik och inte har så mycket pengar. Har hon ställt upp och skjutsat mig till olika dagis och alltid sett till så att jag kunnat få lånat hennes bil om jag jobbat, samt skjutsat mig till bussen vid de tillfällen jag jobbat i luleå (1,5h från där jag bor). Hon ringer/smsar och frågar om man behöver någonting, om hon ska fylla på något i mitt kylskåp. Skulle de vara någonting så skulle hon komma direkt eller så fort det bara går , vart jag än skulle befinna mig. Så nu istället för att hjälpa mig eller tänka på mig eller fixa saker, så tycker jag hon är värd att få unna sig någonting själv. För det är hon värd!

    Kram Frida!

  237. Vilken härlig tävling! Jag skulle vilja ge ett presentkort till min för tillfället arbetslösa dotter. Att få möjlighet att inhandla något fint och vårigt skulle definitivt bli en vitamininjektion nu när hon verkligen får hushålla med slantarna. Och jag? Ja, jag fyller 50 år på självaste alla hjärtans dag! Fyra tonåringar har inneburit begränsade möjligheter till egen shopping under ett antal år så det skulle definitivt förgylla MIN dag!

  238. Jag gillar CL på FB. Ifall jag skulle vinna så vill jag ge ett presentkort till min underbara mamma. För något nytt och fint är hon värd!

  239. Jag gillar redan på FB 🙂

    Presentkortet skulle gå till min vän C! Inte bara för att hon är min bästa vän för det är hon utan för vi är så otroligt olika med precis allt… Vi tycker sällan likadant om något, men ända in i hjärteroten är hon den som känner mig bäst, och jag tycker att det är dags att hon får unna sig något snyggt och fräscht… För shoppa kläder är något hon aldrig gör!! Så en Alla hjärtans dag present vill jag skänka till henne!
    Sandra

  240. Hej!

    1. Jag gillar Creative lounge på Facebook!

    2. Något alldeles fantastiskt hände mig igår! Jag fick ett samtal som gjorde mig till den lyckligaste tjejen på denna jord. Jag fick ett jobb!

    Enda sedan i slutet av sommaren har jag letat febrilt efter jobb, utan framgång. Jag har sökt ALLT och gått på otroligt många intervjuer men i slutändan inte fått jobbet. Det har varit en hemsk prövning att gå utan jobb och inkomst så jag har verkligen befunnit mig på botten!

    För några veckor sedan sökte jag ett jobb, gick på två intervjuer och igår ringde dom och sa att jag fick det. Kvinnan som ringde om beskedet sa även att det som i slutändan avgjorde det var den fina rekommendation en gammal arbetsgivare till mig gav. ”Hon har aldrig hört någon hylla någon som hon gjorde!” Jag förstod direkt vem det var och det gjorde mig så lycklig!!

    Jag ringde min gamla chef och tackade. Hon hade tydligen pratat gott om mig i över en halvtimma och jag är så tacksam!

    Det hade varit underbart att få vinna och visa mig uppskattning till Monica, min gamla chef, för det hon gjorde för mig!

    Kramar,
    Elisabeth

  241. Jag gillar på facebook och jag skulle vilja ge det andra presentkortet till min mamma. För att vi efter att ha haft en ganska dålig relation i många år äntligen har kommit varandra väldigt nära. Vi är som bästa vänner idag och det är mer än vad jag någonsin kunnat önska mig!! Vi ringer varandra när vi är ledsna eller när vi är sprudlande glada. Vi drömmer om framtiden tillsammans och vi spenderar lata dagar tillsammans. Mamma förtjänar verkligen det här presentkortet. Hon behöver unna sig något och hennes man blir glad när hon unnar sig saker. Delad glädje är dubbel glädje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg