Att få ”bara vara” ett litet tag.

 

IMG_2899

IMG_2802

IMG_2827

tröja/sheinside, jeans//please chinos

 

Herregud vad skönt det har varit med en obokad helg!

Jag sitter här med sömn kvar i håret efter att ha sovit drygt elva timmar inatt; och kroppen ömmar av träningsvärk efter gårdagens ridtur på Hippa. Och hur fantastiskt var det inte att rida igen, då? Särskilt ihop med någon man kan prata med om vadsomhelst och när solen skiner lågt över frosten.

Igårkväll skippade vi att ge oss in till stan och hade date-night här hemma istället; vi tände alla ljusen och laddade dvd:n med Criminal Minds och plockade fram precis varenda prasslande påse från skafferigömmorna; och sen satt vi i timmar och blev skrämda halvt från vettet och tuggade cheeseballs och njöt av varandras sällskap.

Och idag fortsätter jag på ”bara vara”-temat med Busetid, utanför-storm och etthundraprocents laddning av energi.

stjarna

Och så har jag fått lite vinnare! Mary vann Fuffes vinbondepaket, Louise vann festlokalen och de fem säsongerna av Big Love går till Anne! Grattis!

 

slut

21 kommentarer till “Att få ”bara vara” ett litet tag.

  1. Man behöver sådana dagar också för att låta allt landa inombords.

    Den bästa av söndagar önskar jag dig!

    Själv skall jag klura på några nya projekt! 🙂

  2. Just den den ”bara vara” tiden är något jag längtar efter otroligt mycket just nu!!! Med en Spanienflytt som hägrar finns det inte många andningshål här. Men framåt maj kan jag förhoppningsvis sjunka ner i en solstol på terassen i Spanien och bara vara jag med.
    Ha en fin dag!
    Kram
    Rebecca

  3. Grattis till vinnarna. Jag grämer mig över att jag glömde vara med i vinbondetävlingen. Det hade passat mig. Jag får trösta mig med att vinbonde inte bara är en titel och en faktisk planta utan en attityd.
    Så jag är vinbonde ändå. Såreså.

  4. Vilken skön helg!!!!
    Underbart pris på den ljuvliga tröjan och så mkt fint de hade på den shoppen. En liten fråga bara från en som inte är så van att beställa utanför sveriges gränser: Vad betalade du i tullavgift när du beställde där? Såg att de hade fri frakt.
    Ha en fortsatt fin söndag!
    KRAMAR

  5. Härliga bara-vara-bilder! Har alltid önskat att jag kunde rida, men är alldeles för rädd för de stora djuren för att ens ge det ett försök!

  6. Härligt! =) Vet du jag undrar bara vad du hade för skärp runt Vintage by Fé tunikan/klänningen på slotttet? Jag har beställt klänningen, men vill oxå dra åt den i midjan. Blir nog för stor på mig annars! Jag e liten som du!

    1. Hej! 🙂 Jag hade ett flätat tygskärp som är 100 år gammalt. Men fläta ihop ett själv med färger som passar, busenkelt!

  7. Vilka fina bilder på er! Jag behöver OFTA ha ”bara vara-dagar” men önskar jag vore mer som du och kunde köra på i ett högt tempo 😉
    Ha en fin söndag!
    kram

  8. Så skönt! Vi har också haft bara-vara-helg. I fredags mös jag med stora tjejen eftersom lillan sov borta. Mannen är i Sverige och arbetar. Igår fikade vi med väninnorna och idag blir det semlor. Härlig söndag även här i Spain. Kram Jess

    http://annorlundaunderbara.wordpress.com
    Att passa på när mannen är borta

  9. Hej! Mysig blogg! Undrar om du har tips på något bra spa? Vet att du skrivit om det tidigare men hittar det inte nu…….. Tack!!!

  10. Skönt att bara vara! Det behöver man lite nu och då.

    Vilket härligt täcke på soffan, det med lappteknik. Vart kommer det ifrån? Vill jag också ha!

    /Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg