Att kunna vinna den ljuvligaste av babyfiltar.

 

filt

 

Är du eller någon du känner gravid, eller har fått tillökning? Då är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med AgnesAmelia kan jag nu tävla ut en underbar handgjord babyfilt i 100% cashmere att ge bort eller behålla själv. Vem vill inte vira in sin älskling i cashmere, liksom? Jag önskar att den fanns i vuxenstorlek, jag.

För att vara med och tävla ska du:

1. Gilla AgnesAmelia på Facebook här och
2. berätta vem som skulle få filten om du vann. Du själv, en vän, en kollega?
3. Glöm inte att ange vilken färg du skulle vilja ha om du vann. Färgerna och filten kan ni kika mer på här.

Och det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 24 mars klockan 12:00

Lycka till!

stjarna

103 kommentarer till “Att kunna vinna den ljuvligaste av babyfiltar.

  1. jag som aldrig vinner tänker inte hoppas på att vinna den här för min egen skull i stället verkar det som förutbestämt att mitt lilla kusinbarn som väntas just den 24 mars ska ha den här, i grönrandigt så klart, vackraste kombinationen med babykläderna jag redan sytt i brunt, grönt och petrol.
    hoppas, hoppas, hoppas!

  2. Jag ska nog suga på karamellen, dvs jag har ju tre vuxna barn och någon av mina barn ska väl också planera barn, och då hoppas jag på en filt med…blå kant!

  3. Har en feeling av att min älskad perserkatt Ferdinand kommer att lägga beslag på denna gosiga filt precis som han gör med allt annat som är gosigt! Cremefärgad med grön kant blir perfekt i fåtöljen i vårt vardagsrum!

  4. Jag skulle ge filten till min kollega och hans fru som ska få en liten under nästa vecka. Den med grön kant känns som ett säkert kort 🙂
    Gillar såklart!
    Kram

  5. Fantastiskt vacker filt, finaste materialet till finaste bebisen =)

    Jag gillar på FB Tina Carlström.

    Jag skulle såklart vilja behålla en så här fin filt själv, den skulle bebisen som kommer om 2 månader få.
    Jag gillade den med rosa kant =) Passar vilken bebis som helst!

    Kram Tina

  6. 1. Gillar på fb!
    2. Skulle ge filten åt min före detta arbetskompis och nuvarande hyresvärd, den mest genuint glada och älskvärda människa jag känner, som väntar sitt första barn för tillfället!
    3. Den randiga filten skulle vara a perfect match för J och hennes ofödda son!

  7. 1. Gillar!

    2. Jag vill vinna filten till min son. Mitt lilla knytte som den 22 mars fyller 6 månader. Min lilla solstråle som har vänt ut och in på mitt liv och min tillvaro – till det positiva. Och i maj åker vi till hans moster i Skottland. Första flygresan alltså och vad passar då inte bättre att kunna mysa i mitt – eller pappas – knä i en stor och mjuk filt med cashmeregarn.

    3. Jag önskar vinna den grönrandiga – som har samma vackra färger som Jämtlandsflaggan <3

  8. 1. Gillat på FB
    2. Jag vill vinna denna underbara filt till vår lilla nykomlig som för tillfället sparkar glatt i magen och väntas komma om fem veckor. När vår son föddes för snart fyra år sedan var allt klappat och klart vid denna tidpunkt. Spjälsäng bäddad, skötväska packad, vagnen provkörd osv. Denna gång är bara några små mjuka klädera inhandlade och paniken över att hinna fixa allt börjar tränga sig på. Så, en filt och speciellt och sådan filt skulle göra mig riktigt nöjd, glad och lugn.
    3. En filt med rosa kant skulle göra mig extra glad.

    MVH Josephine Hagberg

  9. Hej!

    Vilken gosig tävling!
    Jag skulle ge den underbara filten till min lilla Frej som är 6 månader. Han skulle älska den! …och jag med. 🙂

    Jag skulle önska en vit filt med blå kant!

    Jag gillar på FB alias: Petra Christensen
    mejl: gnuttisen@hotmail.com

  10. Jag gillart!
    Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min väninna som ska ha barn i juli. Hon har varit på UL två gånger men de har inte fått veta könet, för den lill* är så hemlighetsfull av sig. Jag är fullt övertygad om att det blir en flicka så jag skulle vilja vinna den rosa. Bara för att min väninna älskar rosa och för att hon skulle använda den även om det blev en pojke. Och självklart vill jag ge den till henne också för att hon är så fantastisk, fast vi bara har träffats på riktigt två gånger, men håller daglig kontakt ändå via bloggar, Facebook och Instagram. 🙂

  11. 1. Gillar redan på fb
    2. Jag skulle spara den i väntan på första barnbarnet.
    3. Jag skulle välja den cremevita med ljusblå kant, eftersom jag tycker att det är vackert med blått till både en flicka och pojke.

  12. Hej!
    Härlig tävling – gillat på FB!
    Om jag vinner kommer jag med glädje att ge den vackra pläden till vår älskade, efterlängtade ”sladdis” som är beräknad till 15 juli! Storasyster och storebror är 7 och 9 och längtar och väntar och planerar för fullt här hemma :-). Alla färger var fina, men själv gillar jag den cremefärgade med grön kant allra bäst. Håller tummar och tår!
    Tack för inspirerande blogg!

  13. Jag skulle önska mig filten till mig själv..Eller till min framtida ”blipp” ..jag hoppas att jag vinner en cremfärgad med grön kant.

  14. Så klart jag gillar 🙂
    Jag skulle vilja vinna filten och ge till vår gode vän Prems lilla kille i indien. De har inga möjligheter att ta del av filtar som dessa och jag tror de skulle uppskatta lika mycket som mitt lilla barnbarn och gjort.
    Färgen då? Ja den cremefärgade med ljusblå kant skulle passa lilla Vidit perfekt!
    Så jag hoppas…

  15. Den 14:e Mars nu så fick jag och min älskade sambo reda på att vi ska få en son den 24:e augusti.
    Detta är vårat första barn som vi ser så mycket fram emot! Äntligen ska vi bli tre, en familj!
    Helt otroligt underbart=)
    Så skulle gärna vilja ha den cremevita med blåkant som våran son kan få det bästa att mysa in sig i när han kommer till världen!
    Toppen Tack för en sådan fin fin tävling!

    MVH Rebecca&Bill

  16. Oh vad vår lille skrikprins skulle vilja ha den creme-färgade filten med blå kant. Han driver mamma till vansinne just nu. Skrik nästan varje vaken minut idag… Kan det va att han saknar en riktigt go filt? Kramar

  17. Efter 4 års längtan så väntar jag och min man vårt första barn. Vi tror det är en tjej och den crèmefärgade med grön kant är vad jag skulle önska mig till vår lilla grodbebis i magen.

  18. 1. Nu gillar jag på FB
    2. Min lille Bruno hade säkert älskat den men min allra bästa kompis Jenny, som har och fortfarande hänger med i vått och torrt väntar en liten underbaring i maj. Om jag vinner så vill jag att den lille får njuta av härliga stunder med den mysiga filten.
    3. Jag önskar en filt med blå kant för det är vad Jenny hade gillat bäst.
    Tack för mig!
    Kram

  19. Jättefina filtar 🙂 Jag skulle vilja vinna den med blå kant och då skulle jag behålla den själv. Jag har tyvärr inga barn, men hoppas att det någon gång ska ta sig <3

  20. Jag gillar på Facebook. Om jag vinner den cremefärgade filten med grön kant skulle den få ligga i den gamla vaggan som jag renoverar till en förhoppningsvis framtida liten bäbis.

  21. Är i vecka 37 och går bara och väntar på vår tredje lille kille. En filt med blå kant skulle verkligen förgylla vardagen.

    KRAM Hannah

  22. Har gillat på FB.
    Skulle vilja vinna en filt med grön kant till min älskade syster som är världens mest underbara moster till mina döttrar och som nu äntligen efter många om och men har ett eget litet knytte i magen som en blivande moster (jag) längtar efter att få skämma bort.

  23. Gillat på FB.
    Skulle jag vinna skulle jag välja den cream färgade med gröna kanter till min Alfred som är fyra månader! Den skulle passa perfekt till hans fina hand stickade gröna tröja nu till våren!

  24. 1. Gillat på FB

    2. Fick en nu mycket välanvänd filt till vår son (som kom i somras), av det föräldraparet jag ämnar ge bort denna filt till, om jag har turen med mig. De sa då att ”filtar kan man aldrig få för många av”. Alltså en perfekt present när deras tillökning kommer nu i slutet av mars. Jag slår vad om att de inte har någon i cashmere i sin filtsamling.

    3. Vinner jag, tar jag tacksamt emot vilken färg som helst:)

    Kram Becca

  25. Vi har just fått veta att vi ska få bli faddrar till lilla Signe, våra barns minsta kusin. Dopet är i slutet av april, och vad kunde väl vara finare än att få ta med en sådan underbart gosig pläd ( creme med grön kant) som gåva.

  26. Bara det bästa till den bästa! Därför skulle jag ge denna mjuka filt i grönrandigt, till min efterlängtade, ofödda lilla krabat som väntas komma i juli!

  27. Så vacker och så mysig! Har precis fått veta att mina vänner äntligen efter massa år och IVF försök är gravida och jag önskar att allt går väl med den lill*. Hade hemskt gärna velat ge denna till dem, vilken som egentligen, men den med grön kant hade nog vart finemang till dem.
    Håller tummarna!

  28. Gillar’t!
    Min lille 10-månaders skulle defenitivt få den. En riktig myskille som älskar att sno in sig i filtar när man ska nana. Dessvärre har vi en känslig kille, som lätt får kli på huden av filtar i allmänhet.
    Cashmere har vi inte provat, kanske är den ”filten to be”?
    Han önskar en med blå rand.

  29. En av mina älskade systrar har efter många års längtan och väntan äntligen fått det underbara beskedet att det snart blir tillökning i familjen! Jag blir äntligen moster för första gången och mina döttrar längtar efter sin lill* kusin! Eftersom min syster älskar grön så önskar jag den Cremefärgad med grön kant om jag skulle vinna!

    /Matilda 82

  30. Jag skulle ge den vita med grön kant till min bästa vän som får en liten i sommar. Hon är världens bästa och att kunna ge henne något så fint skulle göra mig lycklig.

  31. Jag gillar på Facebook redan.
    Jag har en vän som blir mamma i sommar, första barnet för henne och även första i vår vänkrets som får barn så filten hade blivit en perfekt present till den lilla. Ser helt underbar ut och jag hade velat glädja den nya familjen med den. Jag tror den cremefärgade med grön kant är bäst, passar både flicka och pojke like bra.
    /Erika

  32. Åh jag vill vinna den med grön kant och gömma den i min garderob tills Spiggen får ett litet syskon. Jag har en galen bebislängt men måste vänta tills bröllop och husinflyttning är klart då risken tydligen är stor för en lika komplicerad graviditet som förra gången. Men där skall den ligga och bida sin tid för att inom något år eller två förhoppningsvis skall få värma en alldeles nybakad bebis.

  33. 1. Gillat på Facebook.
    2. Jag skulle vilja vinna en filt till mig själv o
    ch min blivande bebis. Jag är gravid med första barnet och bebisen är beräknad till den 5 maj. Filten passar perfekt nu till våren!
    3. Om jag skulle vinna en filt vill jag gärna ha den cremefärgade med grön kant.
    Tusen tack!

  34. Gillat på FB.
    Om jag vinner önskar jag en ljuvlig filt med ljusblå kant.
    Den som skulle få filten är en liten babypojke, snart 2 månader gammal. Vårt fjärde barns gudfars första barn!!
    En liten efterlängtad guldskatt som fick sina föräldrar att bli så fyllda av kärlek,oro och ängslan…ett par som bara vill linda in sin lille i cachmere. Den lille gobiten skulle få filten.

  35. Vilken fantastisk filt!

    1. Jag har gillat AgnesAmelia på FB!
    2. Jag skulle ge filten till min son som beräknas födas i juli.
    3. Jag vill gärna önska mig den med grön kant.

    /Cecilia E

  36. när jag blir mormor,till hösten för första gången, skulle jag vilja ge mitt barnbarn den lyxiga fina filten,den med grön kant skulle va perfekt,jag håller tummarna o hoppas att allt går vägen o att jag blir den lyckliga vinnaren,jag har redan gillat agnesamelia,men gillar igen mvh annelie

  37. Ahh en sådan skulle min dotter ha till sitt andra barn som också blir en flicka..En snutte filt i rosa..Melissa första barnet har ingen men det är u så gulligt när de har det..Både min dotter o son hade det…Hoppas hoppas vi vinner 🙂

  38. Gillar på FB!

    Om ca två veckor ploppar vårt första barn ut… Och jag går precis och fantiserar om filtar jag vill ha, så denna tävligen kom mitt i prick. Denna var helt underbar – speciellt den med grön kant, så den skulle jag önska till våran plutt om jag vann! 🙂

  39. 1: Gillat!
    2: Jag vill ge den ljuvliga filten till min ljuvliga dotter, som fyller 3 månader just idag <3
    3: Jag önskar en med rosa kant.

  40. gillar sedan tidigare
    Även om jag själv har små barn så skulle jag ge den till min kusin. Deras andra barn anländer vilken dag som helst. I vecka 31. Det har varit mycket problem, mycket kontroller, mycket sjukhus och väldigt lite njutning för dem. Vi hoppas alla att allt ska gå bra och att barnet ska klara detta.
    Den randiga tror jag man ändå blir gladast av. Och det, det behöver de. Verkligen.

  41. En filt med blå kant vore fantastiskt fint till mitt första lilla nyfödda barnbarn. Mormors hjärtegull skulle säkert älska den!

  42. Gillat och klart på Facebook! På självaste kungens födelsedag väntar jag på en liten ”baraattskämmabortbebis” när min sambos syster får sin första. Min sambo blir morbror, våra barn blir kusiner. Jag som ”bara” blir ingift behöver fjäska lite extra, tex med en underbar filt som den grönrandiga (som är vacker nog att skaffa sig en ”nummer 3” för…)

  43. Gillat på fb.
    Skulle självklart vira in min sötaste lilla 6 månadersbebis Polly! Mjukaste filten till mjukaste lilla ungen<3
    Filten med grön rand skulle jag helst önska mig:-)!

  44. Jättefina filtar! En sådan skulle jag gärna ta med i ett paket till en granne som fick barn här för dryga två veckor sedan efter låååång väntan.. Den cremefärgade med grön kant hade suttit som en smäck, tror jag. 🙂

  45. Jag vinner aldrig såna här underbara tävlingar men denna gång tänker jag verkligen försöka då min kusin är gravid och ska få en liten pojke och jag ska få äran att bli gudmor åt det lilla knytet och då skulle jag så gärna vilja ge honom denna filt med blå kant eftersom jag aldrig skulle ha råd att köpa något så fint till honom skulle de vara helt fantastiskt att vinna detta.

  46. 1.gillat
    2. Skulle vara så fräck å behålla den själv för att i sommar kunna lägga den över ”lillasyster” som beräknas komma till världen i juli.
    3. Den med rosa kant hade varit ljuvlig.
    Tack för en underbar blogg, det är få som kan skriva som du! Må gott!!

  47. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna filten till mig själv! Väntar min lille plutt nu i april, och liksom du är jag nästintill allergisk mot denna skånska vinterkyla.. Gissar att bebben inte heller kommer att gilla det, så en mjuk och fin och varm filt vore verkligen toppen.
    Jag vet inte om det är en pojke eller en flicka (det hade inte spelat någon roll för färgvalet iofs), men eftersom min favoritfärg är grönt så skulle jag helst vilja ha den vita filten med grön kant.

    STOR KRAM

  48. Jag skulle ge filten till vår minsting i familjen som gärna inte somnar utan en gosig filt mot kinden. Skulle jag vinna så skulle jag välja creme med rosa kant!

  49. Åh, vilken helt underbar pläd!!! Jag letar febrilt efter något gosigt till min bebis i magen som jag kan vira in henne i när hon tittar ut i april. Hittar bara fleece och andra konstgjorda material så jag hade nästan gett upp hoppet. Den här skulle bli perfekt och då med rosa kant!
    Hoppas min lilla sessa vinner!

    KRAM KRAM
    Marie

  50. Hejsan!

    Jag skulle mer än gärna vilja vinna filten med blåkant till mitt gudbarn!
    Ha en bra dag!

  51. Jag skulle bli jätteglad om jag vann den vita med rosa kant till min lilla prinsessa som snart är 5 månader! Hon har mest fått ärva storebrors gamla kläder och filtar, men den här skulle bli hennes alldeles egna!
    Gillar på Facebook gör jag sedan tidigare, nu hoppas jag bara på tur 🙂

    Kramar Jenny

  52. Vilken underbar filt!!!!
    Den crèmefärgade med grön kant hade passat underbart till vår lilla nyfödda kille som firade 1 vecka i lördags. Som barn nr 2 är allt inte fixat och färdigt, som med första. Det där med speciellt filt trillade nog lite mellan stolarna. Därför hade jag velat vinna denna underbara filt och kunna skämma bort mitt nya lilla underverk:)
    Jag gillar naturligtvis på fb också.
    Jag håller tummarna för mig:)
    Tack för en mysig blogg & tävling.
    Kram

  53. Åhh, den verkar ju helt ljuvligt underbar. Som förtagångs gravid känner jag mig mest helt förvirrad över alla underbara saker som finns till dessa små varelser men detta känns som ett helt klart måste till vår lilla parvel (som för övrigt gömt sig väldigt blygt vid ultraljudsundersökning – så vi har fortfarande ingen aning om vad som gömmer sig där inne).
    Jag skulle alltså vilja vinna denna till vår lilla parvel i magen som beräknas komma i början på maj. Utan att veta vad vår parvel kommer att ha för favoritfärg så passar jag på att välja både min och sambons favoritfärgkombination, cremefärgat med blå kant. (borde matcha den nyinköpta barnvagnen som även den blev blå=)

    Självklart har jag gillat på fb, så nu är det bara att hoppas på det bästa =)

    Tack för en härlig blogg, där jag nu flera gånger har backat tillbaka till din graviditetstid för att finna inspiration, ork och mottivation i denna förändringens tid!

    Kram kram

  54. Jag skulle ge bort filten till en vän som efter ett antal IVF försök äntligen är gravid. Deras bebis ska komma i Augusti och jag tycker ju självklart att dom ska få vira in sin bästa i det bästa!
    Har gillat på fejjan också!
    Och den cremefärgade med grön kant… Såååå fin!

  55. Jag skulle ge filten till min mans barnbarn. De har fått en sån liten fin fin flicka! De bor dock en bra bit i från så vi ses inte så ofta som vi skulle vilja men det vore ju underbart om jag vann så de kan vira in sin fina lilla tjej i denna underbara pläd.

    Jag skulle vilja ha den med grön kant på, så underbar 🙂

    Gillar på fb.

    Super duper tack för en bra blogg, som jag läser varje dag!!! Så härligt att kika in här och få lite vitaminboost, blir glad varje gång man har varit här inne.
    Kram

  56. Jag skulle ge filten till knyttet jag går och väntar på, vi har bestämt träff i juni. Till min dotter stickade jag en filt själv med katastrofalt resultat, tänkte att jag kunde bespara knyttet detta.

    En cremefärgad med grön kant önskar jag mig åt mitt knytt!

  57. 1. Gillar på FB
    2. Jag skulle vilja ha denna till lilla bebisen i magen såklart. Skulle vara perfekt!
    3. Jag skulle välja ha den vita med gröna kanter! Såå fint med grönt!
    Hoppas på vinst till mig och lilla pyret i magen!

  58. Om jag vinner skulle jag ge filten till min än sålänge ofödde son. Men han borde komma vilken dag som helst nu, om två dagar närmare bestämt och jag längtar så jag tror att jag dör. Filten med den blåa kanten skulle passa finfint och jag är säker på att han skulle tycka om den!

    Jag gillar på FB.

    Kram Jenny

  59. Jag skulle vilja vinna den vita filten med blåkant till en väns bebis som kommer vilken dag som helst!

  60. Jag skulle vilja vinna en filt till min bästa vän som beräknas få bebis i Juli.
    Eftersom den finaste bebisen kommer till världen, hade det vart guld värt att kunna ge henne en sån fin med grön kant 🙂
    Jag håller en tumme att turen kanske är på min sida.

  61. Om jag vinner ska jag ge den underbara filten till min kompis som fick ett litet mästerverk för fyra månader sedan. Det var en riskfylld graviditet och förlossning, men både mor och bebis mår bra nu:)
    Den cremefärgade filten med gröna kanter skulle passa perfekt i vagnen på våra långa promenader!

    Jag gillar på FB.

    Kram

  62. Hej!! Jag är gravid igen efter tre jobbiga missfall, och nu hoppas vi att det ska gå vägen, idag såg jag det lilla hjärtat ticka. LYCKA! Så självklart skulle lilla pyret i magen få filten. & då gärna en med blå kant.

    Mvh Anna J

  63. Åh vilka underbara mysfiltar! Jag har ju två stora tjejer så de klarar sig utan. 😉 Men jag skulle gärna vilja vinna en till min vän. Hon är äntligen (!) gravid igen efter den fruktansvärda tragedin då de förlorade sin lilla flicka två dagar innan beräknat födelsedatum. I sommar, efter otaliga försök och provrörsbefruktning i tre långa år, väntar de nu sitt andra barn och det är en flicka även denna gång. Därför vore det så roligt om man fick ge henne den här fina presenten. Barn är verkligen en gåva och inget man kan ta för givet, även om man gör det många gånger. Håller tummarna för att denna blir min så de kan få svepa sitt lilla underverk i den cremefärgade filten med rosa kant. Gillar på fejjan och ska nog snart gå bananas på siten bland doftljusen… 🙂

  64. Skulle jag vinna denna underbara babyfilt skulle jag behålla den själv. Såklart är det min lilla prins Albin som skulle få mysa under den. Både jag och han tycker att filten är fin i alla färger, men gillar den vita med ljusblå kant bäst.

  65. Åh så lyxigt! Den cremefärgade med ljusblå kant skulle jag vilja linda in lillebror, 2 veckor, i ❤
    Har gillat och delat.

  66. Gillat på Facebook

    Jag väntar vårt första barn och den crèmefärgade med grön kant skulle bli perfekt!

  67. Jag skulle väldigt gärna vilja ge en sådan filt till min morbror och hans sambo, som nu är gravid. De har varit på ultraljud och det såg ut att bli en liten tjej, så en med rosa kant skulle bli perfekt.

  68. Ujuj, den här tävlingen kom verkligen lägligt, min fina kusin ska ha en liten nu i april och det hade verkligen varit hur kul som hels att få ge henne den här ljuvliga filten att lina in den lille/lilla i. Eftersom vi inte vet om det blir en kille eller tjej tror jag filten med grön kant är lagom neutral =) Kram på dig min sköna.

  69. Wauwauwau, bra tävling!

    AgnesAmelia är gillad på FB. Jag skulle givetvis ge denna fina filt till min kalaskula till syster! Hon ska ha barn i slutet av maj och jag skulle mer än gärna vilja ge hennes bebis filten med en blå kant.

    Nu ska jag hålla tummarna! Kram

  70. Finaste cashmere till mitt lilla pyre i mage. Tror det e en liten prinsessa så rosa kant hade varit perfekt. Tusen tack!!

  71. Hej!
    Har gillat sidan på Facebook 🙂
    Skulle jag vinna en av dessa filtar skulle jag ge den till min bästa vän som alltid funnits där för mig sen vi låg i våra mammors magar.
    Vi har funnits vid varandras sida i vått och torrt.
    Har själv 2 barn och hon väntar nu sitt första efter många år av missfall och sorg.
    Lyckan är total att hon få vara med om detta och i magen ligger en liten pojke.
    Så en filt med blå kant skulle jag vilja vinna 🙂

    Kramar Sara

  72. Jag vill vara med i utlottningen UTAN att sälja min åsikt på Facebook. Företag har inte rätt att ”kräva” likes för utlottningar.
    Jag vill vinna en härlig filt åt mig själv eftersom jag är gravid. Blå kant vore fint..

  73. Om fem veckor beräknas nedsläpp och magen växer så det knakar. Börjar bli orolig att jag inte ska klara av att hålla balansen snart;) Sitter i skrivande stund med min craving nummer ett under graviditeten som är Oboy, småfnissar och läser igenom din blogg då jag varit datalös några dagar. Måste ju uppdatera mig;) Och är det en tävling där man kan vinna något lite extra lyxigt till den lille så kan jag ju bara inte låta bli att delta!!!!

    Perfekt att ha med till BB och svepa in lillfisen i när vi kämpat oss igenom förlossningen så om jag vinner ska denna pronto packas ner i BB väskan och då gärna den cremefärgade med grön kant♥

    Ha en fin dag!
    Kramar

  74. Gillar som Anna Larsson på Fb

    Vill ge en grönrandig till min vän som längtat så!

    Ha en fin dag!

  75. Gillat o klart! 🙂
    Jo, jag vill väldigt gärna ha det till min son eftersom jag själv är totalt oduglig på allt vad handarbete heter. Den fina filten med blått band hade passat perfekt. Ser fram emot att värma honom i denna filt när våren äntligen kommer.

  76. Min lillasyster ska få bebis i juni så hon skulle filten. Vill gärna ge henne något fint då hon och hennes sambo precis flyttat 50 mil från oss. Tror en med grön kant skulle passa hennes smak perfekt.

    Tack för en fin blogg.

    Stina

  77. Skulle vilja vinna en cremevit gosig filt med grön kant till min fina syster om väntar ett pyre nummer två. Hon har varit till ovärdelig hjälp och stöd sedan jag för ett år sedan fick min älskade prins, som hon dessutom är en toppenmoster till. Är så glad att hon flyttat hem och bildat familj i Sverige efter många år i England, så vi har henne nära.

  78. Jag är till min stora lycka och glädje gravid igen efter ett jobbigt missfall och skulle gärna ha den cremefärgade filten med blå kant till lillisen för den tyckte jag var så fin 🙂 Kram

  79. Jag tackar för tipset om detta företag och gillar nu på fb för att hålla koll på deras grejer 🙂
    Jag skulle väldigt gärna svepa in världens sötaste tjej, som jag födde i fredags i den grönrandiga versionen av filten. Ser framför mig hur mysigt det skulle vara och hur användbar den kommer bli under hels våren och sommaren!

  80. I förra veckan fick jag det fantastiska förtroendet att vara med på en mycket nära väns förlossning! Efter själv fött 3 barn var det en hisnande känsla att få vara med och hjälpa fram livets mirakel. En helt annan känsla än mina egna förlossningar(som såklart är det största och mest fantastiska i vårt liv) där man ju så mycket är uppe i allt som händer med en själv och inte riktigt kan ta åt sig vad som verkligen händer! Denna lille gosse kommer bli mitt gudbarn och jag skulle verkligen önska att jag fick svepa in honom i den cremefärgade filten med ljusblå kant! 🙂 Kram

  81. Det vore en dröm att få skänka denna ljuvliga filt till mitt lilla barnbarn som föddes i går eftermiddag! Det blev en liten flicka och jag tror att en filt med grön kant skulle passa alldeles utmärkt till henne!
    Tack för en inspirerande blogg!

  82. Jag skulle såklart ge filten till min vän Lisa som väntar tillökning om några dagar. Grönt är skönt och får bli den färg jag skulle ha valt ifall jag hade köpt den…vilket jag kanske gör om jag inte vinner 🙂

  83. Hej,
    jag har gillat på FB, såklart!
    Faktiskt kollat in dessa filtar tidigare…helt ljuvliga!
    Ja, jag önskar den till min fantastiska son på 5 månader! Jag tänker att när han är redo att byta ut min hud emot en gossefilt så krävs det nog en del…
    För honom spelar det garanterat ingen roll vilken färg filten har, och jag tycker att han är fin i allt men hans blå ögon gör sig nog lite extra till en med blå kant.
    Tack för en bra blogg! Btw, älskar de där hundsängarna! Min weimaraner skulle passa fin fint i en sån!

  84. 1.Har gillat 🙂
    2. Om jag vann den här filten skulle jag ge bort den i present till min väns fina lilla, lilla dotter som nyligen föddes i vecka 31. De hade inte ordna med något innan hon hastigt kom och något så lent skulle passa en frusen liten tjej som inte hunnit bli redo för den stora världen utanför.
    3. Cremefärgad med rosa kant

  85. O, vilken underbar filt!
    1) Har gillat på Facebook
    2) Jag skulle ge filten till min lilla dotter Dis
    3) Jag skulle vilja vinna en filt med ljusblå kant till henne 🙂

  86. Efter många många års längta, tummar som hållits så hårt att knogar vitnat, tårar O förhoppningar så är lyckan nu total… Jag ska bli Moster<3
    I sommar kommer en efterlängtad O redan älskad liten bebis!
    Så en fin filt vore en perfekt " välkommen till stora världen" present.
    Om jag vann skulle jag önska en med blå kant!

    Mvh C.

  87. Den crèmefärgade med grön kant skulle jag vilja vira runt sötaste Tinuviel! För hon är dotter till min finaste Liza som bor alldeles för långt bort! Men vet ni vad! Nästa vecka kommer de hem på besök! Då ska jag äntligen få snosa och gosa och få rå om dem här hemma hos oss! Tänk vilken suprise att få överraska med denna filt!
    Gillar på fb sen länge!

    // Emelie

  88. Gillat på FB redan (var så jag hittade hit) och tyckte självklart att jag skulle testa denna tävling. Skulle vilja vinna den grönrandiga till min söta lilla bror som fryser så otroligt mycket hela tiden. Att få gosa in sig i en skön filt, gör nog att han känner sig lite bättre.

  89. -Jisses så fina,önskar en med blå kant. Kommer att ge bort den till ett litet ♥-gryn.
    Gillar på fb sen länge
    Ha ett skönt veckoslut alla,solglitter på oss♥

  90. När jag fick veta att min syster väntade barn lovade jag i ett svagt ögonblick att jag skulle sticka eller virka en babyfilt. Ganska stora planer för någon som hittills i livet lyckats tråckla ihop en halvtaskig halsduk. Nu börjar dessutom paniken komma krypande då det bara är sisådär 6 veckor till hennes BF. Tror min syster skulle bli betydligt gladare om hon fick den här ljuvliga saken (med grön kant) istället. Det bästa av allt är att den fina filten förhoppningsvis kan återanvändas om ett halvår när syrrans lilla krabat får en kusin…

  91. Den är mysiga filten skulle jag jävla behålla då vårt andra barn är beräknat till om 10 veckor. Jag gillar grönt och då vi inte vet vilket kön bebisen har så skulle den cremefärgade filten med grön kant passa perfekt!
    Håller tummarna!

  92. Jag tänker vara så pass självisk att jag hoppas på att vinna en härlig filt till min egen dotter. Det är nämligen så att vi bor i Storbritannien och där har de inte riktigt kommit på det här med isolering. Så under den kalla vintern som nu pågår och den minst lika kalla och något mer regniga vår och sommar som med all säkerhet väntar så skulle en mysig filt vara guld värd. Helst i grönrandigt utförande så att den lyser upp lite extra i allt det här gråa också.

  93. Jag skulle vilja ge den cremefärgade med grön kant till min älskade bästis. Medan min unge kom till helt oplanerat för något år sedan så har hon och hennes kille kämpat länge för att nu ääääntligen vara gravida. Jag skulle verkligen vilja ge henne och hennes kommande bäbis allt fint. Särskilt eftersom både hon och killen är egenföretagare och kommer ha en himla knaper föräldraledighet!

  94. Gillar på fb. Jag skulle ge filten till min äldsta väns nyfödda son som föddes med ett litet blåsljud på hjärtat. Han skulle få den med blå kant.

    Hälsningar Patricia

  95. Jag skulle verkligen vilja vinna den fina grönrandiga filten till min älskade lilla knodd som kan födas vilken dag som helst nu. Jag höll på att sy en filt men symaskinen gick just sönder så nu är jag rädd att den inte blir klar 🙁 Kan inte sy för hand heller eftersom händerna är så svullna. Att vinna en underbar liten filt skulle verkligen muntra upp mig!

  96. En av dessa ljuvliga filtar skulle jag vilja ge till vår bebis nummer två som vi hoppas kommer snart. Mycket plagg ärvda från storasyster blir det av naturliga skäl men en ny lyxig cashmerefilt tycker jag litet syskon ska ha! Gärna med grön kant. Kram

  97. Min fantastiska svägerska och hennes man har kämpat och längtat i 4 år efter det där plusset på stickan, det har varit hormoner, resor till andra staden för provrörsbefruktning, sorg över det som inte får hända, eller sorg över att det inte händer någonting alls. Ångest och sorg som gjort att de inte orkat träffa oss andra eller de andra barnen i vår familj och saknad efter de man helt enkelt inte har orkat träffa. Det har varit föräldrakurser och adoptionskurser för på något sätt kunna få sin familj som de drömmer om. Vi andra har stått hjälplösa och hållit tummar och tår tills de har domnat bort. Och så i veckan får vi samtalet, de har varit på ultraljud och sett ett litet hjärta picka där inne. Äntligen en strimma hopp, äntligen försiktig glädje. Jag vill egentligen ge dem möjligheten att känna lycka och glädje istället för rädslan att någonting ska gå fel, men en liten babyfilt med grön kant runt en efterlängtad liten skatt känns som en bra målbild tycker jag.

    Jag har gillat på facebook.
    Kramar från en hoppfull blivande faster.

  98. Jag är gärna med <3

    Gillar pà FB – Sofie Altuntas

    Önskar vinna en gosig filt med blà kant till min bästa vän som blev mamma för första gàngen för ett par veckor sedan. Det skulle bli en välkomnad present

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg