Att fira fredagskänslan.

 

IMG_0690

IMG_0699

IMG_0694

 

Finns det nåt lyxigare än snittblommor?!

Jag älskar att stå i butiken och välja ut buntar för att sen komma hem och få snitta om och stoppa i vas och på en gång känna mig som en mäklarannons. Blommor gör nånting med ett hem, så är det bara. Iallafall för mig. Med ens blir det fredag och ljuset lite ljusare och den där doften som möter mig i köket är på tok för sommarförförisk för att jag ens ska kunna låtsas att jag inte blir påverkad.

Nu vankas det jobb och efter det en sväng inom en restaurang på stan för fira av Agnes som har födelsedag, och sen hem till mina två finaste för att fira fredag. Fredag!

Tänk att det är helg nu igen.

 

slut

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Att fira fredagskänslan.

 1. Underbart med fredag 😀 Så fint med blommor, fast jag köper nästan aldrig några själv… Tur att min man tänker på sånt 😉

  Ha en fin dag!
  Kramar

 2. Ja, fredag. Visst är det härligt! Och färska blommor ökar helt klart på den härliga känslan hemma. Tulpaner kan man väl aldrig få för mycket av tänker jag. Fast det får förstås bli lite senare, när Torpet (aka drömkåken) blir inflyttningsklar. Inte ens tulpaner kan nämligen liva upp stampat jordgolv.

  Ha en fin helg!
  /anna

 3. Vilken underbar bukett du valt ut! Jag tänke också ta en sväng förbi blomsterbutiken idag. Jag menar, då ökar man ju chanserna för en riktigt lyckad helg! 😉
  Ha det bäst!
  Kram

 4. Hela min uppväxt så inhandlade min mamma snittblommor på fredagen, kanske borde ta vid hennes ”ritual” 🙂 Trevlig helgkram!

 5. Underbara fredag, alltid lika välkommen!
  Fullkomligt älskar din blogg. Läser i princip varje dag och fylls alltid med sån härlig känsla. Smittad av ditt sprudlande och alldeles underbara sätt att skriva.
  Trevlig helg!
  Kramar Emma

 6. Snittblommor och doftljus gör verkligen underverk för fredagsmyset! Trevlig helg!

 7. Visst är fredagskänslan underbar!! Vackert med blommorna, du kan du:)
  Ha en fin fredag!

  Kram fredrika

 8. Snittblommor unnar jag mig alldeles för sällan, fast just nu förser 6-åringen mig med vitsippor så jag håller på att drunkna 🙂 Jag har fått införa tillfälligt plockförbud, för jag är rädd att det inte ska räcka till de andra plockarna 😛

  Ha en skön helg!!

  //Linda

 9. Underbara bilder. Man blir så glad av de härliga färgerna! Det är det lilla i livet som gör det =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *