Att tjuvstarta lite på solbrännan.

 

IMG_9451

 

När jag fick frågan om att testa Dove summer glow fanns det inte så mycket att fundera på.

Jag har använt den i säsonger redan, inför varje vår är det lika skönt att få den där lilla, lilla skiftningen i hudtonen som förvandlar den från transparent till levande. Och jag gillar att den bygger upp färgen gradvis och inte tjong! bara – så man helt plötsligt står där och är orange och flammig och gud vet vad.

 

IMG_9457

 

Jag valde medium to dark skin eftersom jag har ganska mörkt pigment i mig själv, och den funkar bra. Torkar in ganska fort tycker jag, och har inte så mycket av den där speciella doften ni vet. Som med all bus är det viktigt med underarbetet; jag brukar peela arslet av mig innan jag smetar på – jag är alltid livrädd för att bli flammig. Men som sagt; den här bygger ju upp så gradvis att det hittills inte hänt.

 

IMG_9443

 

Och tre dagar senare – lite mer färg, minsann!

Så japp – här ska det smetas på tills jag ser solkysst och semesterutvilad ut och kan gå runt och känna mig glammig utan att oroa mig för att få läderhud.

Men nu väntar ett varmt bad och de där sista kapitlen i boken jag läser så sällan att jag inte längre minns vad den handlar om. Min version av fredagsskoma.

(Detta inlägg var i samarbete med Dove).

 

stjarna

16 kommentarer till “Att tjuvstarta lite på solbrännan.

 1. Jag har också funderat och väljer att vara lite blek istället för att smörja in mig med en kräm som innehåller hormonstörande parabener.

 2. Bra att den inte luktar så mycket, det är så obehagligt (och avslöjande…). 🙂 Kan man använda den i ansiktet också eller är den för fet för det?

  1. oj, det har jag inte testat. Personligen skulle jag nog ta en anpassad för ansiktet om den ska på där, jag har en hy som reagerar på allt i fejjan så där tar jag bus anpassad för just ansikte.

 3. Haha, jag har faktiskt lyckats att bli flammig en gång.. Eller flammig kanske är fel ord, men fick en rund blek ring på armen. Så det går, även om den bygger upp gradvis. 😉

 4. Alla såna produkter luktar ju så illa. Även Doves lotion och jag fick nässelutslag av den på armarna. Aldrig mer brunutansol. Blä!

 5. Har testat den några gånger och jag gillar oxå den, ger en mjuk förändring av färg. Har även testat annan ngt starkare variant från annat märke och den gjorde mig alldeles flammig…. Inför en teateruppsättning dessutom.

 6. Den är svinbra men jag kan inta använda den för den fastnar i mina eksem så jag ser ut som komochhjälpmigdö. 🙁
  Vilket är galet synd för jag hade behövt lite färg!
  Kram

 7. Har bara anvænt BUS en gång – sådan som verkar direkt – gav mig en djup orange ton och hennafærgade handflator eftersom jag inte skrubbat dessa ordentligt. Lægg till detta en stark doft och mycket viktigt møte med ny kund så var misslyckandet totalt… Eller forresten – kunden såg det humoristiska i situationen… Dock inte anvænt BUS efter denna hendelse men denna kanske kan vara något…

 8. Har använt det nån gång, men när jag gick där och kände mig lite brun och fräsch så fick jag syn på baksidan av armen- jätteflammig, hehe. Inte snyggt. Tyvärr luktar det inte så gott heller. St. Tropez har jag hört ska lukta mindre, men har inte testat själv.

 9. Jag har använt den länge, lite i ansiktet på vintern för att slippa skifta i nå’n konstig mintgrön färg och sedan mot hösten så jag förlänger brännan lite 🙂 Och efter Thailand i vintras bättrade jag på färgen när jag kom hem, och varenda kotte tyckte jag hade en jädra förmåga att behålla färgen länge fast det var mitt i vintern. jag bara log och sa ja, ja! 😀

  http://www.ditnasanpekar.se

 10. Testat, och gillar den också. Luktar inte så mycket konstigt och är helt okej. Älskar förvisso att hänga i solen men lite grund är ju inte helt fel. Eller för att slippa värsta genomskinligheten på vintern. Kram och ha det gott!

 11. Åh, också en av mina favoriter. Använder den året runt. Doften är helt ok (i jämförelse med mycket annat) Dove ger helt klart den snyggast nyansen av brunt …inte gult. Mitt tips till er alla är att blanda ut den med er ordinarie hudlotion. Då blir det aldrig flammigt samt färgen byggs upp gradvis på ett snyggt och naturligt sätt. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg