Att ha h-e-l-g.

 

IMG_0805

 

Men gud så vansinnigt skönt med helg!

Efter en vecka på jobbet med introducering av nyanställda är jag liksom ihålig inuti och behöver någon dag med familjen, socker och tv-serier för att vara ikapp. Det blir alltid så vid nyanställningar; då går jag in och ger så mycket energi och utåtriktad kraft och koncentration i utbildning, introduktion, igångsättning, projektstarter att tröttheten sen efteråt inte är fysisk utan själslig på nåt sätt. Det är å andra sidan precis så jag vill ha det. Att inte lägga den tornadon av energi på en nyanställning finns inte ens med som ett alternativ.

Men nu är det iallafall helg och tid för att ha ett större tempo fysiskt (jaga Buse, bada Buse, plocka ner Buse från vardagsrumsbordet) och ett nästan sovande tempo psykiskt, så att jag i början av nästa vecka har fått tillbaka lite av sprakandet inuti. Vi startar helgen med nybakat bageribröd, ost, grekisk yoghurt med blåbär och en stor kopp rooibos –

efter det så är man redo för pretty much vadsomhelst.

 

slut

16 kommentarer till “Att ha h-e-l-g.

 1. Och som prick nyanställd sâ känner jag mig lika tömd pâ energi… Och tänker att vilken lycka det är att hamna pâ en plats där folk ger sâ mycket till oss nya!
  Ha en underbar helg!

 2. Förbaskat skön start på helgen det där.
  Jag undrar, du som köpt en del kläder på Sheinside, hur är de i storlekar rent generellt? Normala eller?

  Ha en skön dag! Kram

  1. Ja hittills har allt varit i ”rätt” storlek. Kolla storleksguiden om du är osäker, men de kör med normala storlekar tycker jag.
   Kram

 3. Tack Emma för att du förgyller min dag med ditt skrivande och dina fina bilder.
  Följer dig varje dag och hänförs av ditt driv. Själv jobbar jag med människors motivation både inom företag och inom säljorganisationer och vet att ledstjärnor ar viktiga liksom bemötandet vid ny anställning.
  Men jag sitter med en fråga som länge snurrat i mitt huvud, var jobbar du nu och med vad?
  Ha en fin dag.

  1. Hej Ywonne!

   Jag har valt att inte gå ut med var jag jobbar eftersom jag vill hålla mitt yrkesjag och mitt bloggjag isär, men enkelt uttryckt är jag avdelningschef och leder en avdelning av anställda som arbetar med projekt från olika uppdragsgivare inom sälj/marknadsföring.

 4. Ja det där med återhämtning är ju så himla viktigt för att man ska orka ge energi. Tur att du har ditt batteri där i form av din skånelänga med Buse och man och hundar. Tack för att vi får ta del av den där energin också =)

 5. Vilken läcker bild! Det låter som en härlig start på helgen, så fortsätt du att ladda batterierna. Det behövs som sagt ibland!

  Kram

 6. Här laddar vi också batterier här denna helgen.
  Efter några veckor med besök och annat flängande omkring så blev jag också urlakad. Sjukdom brukar komma som ett rev på posten då så ny VILAR jag.
  Vill INTE bli sjuk.

  Men helg ja, det är UNDETBART 😉

  Hälsningar
  Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg