Att ta tillvara på tiden.

 

jb

linne//magali pascal, kjol//chillnorway, solglasögon//lespecs

 

Vi fortsätter med latandet.

Sover, äter, badar och lyssnar på det där Buseskrattet som gör att lyckan liksom inte riktigt får plats inne i bröstkorgen och som får mig att nästan gurgla till i mina försök att hålla det inne.

Vad är det man säger? Det här är livet.

 

IMG_9864 IMG_0082

IMG_0148

IMG_0179

bikini//la leia, solhatt//la leia,  solglasögon//lespecs

 

Han älskar det verkligen här, Buse, har sträckt arm och styvt pekfinger mest hela tiden – pekar där! och äger poolbaren och vinkar åt brittiska pensionärer med nån slags avmätt drottningvinkning, och på vår egna bakgård får han gå utan blöja mest hela tiden och vara fri och yster (tills han råkade poopa på gardinen, då var det lite för ystert) och dricka juice och plaska med fötterna i det svala vattnet.

 

IMG_0255 h

klänning//magali pascal (förra årets), skor//friis (förra årets), skärp//ebay, halsband//soul of maia, armband med hänge//soul of maia, stelt armband//pushmataaha (lånat)

 

Och på kvällarna får jag klä mig i klänning och känna mig fin, och jag kan inte hjälpa det – för mig är det en del av semestern det där, att få lägga lite extra tid inför ett restaurangbesök med bronz-skimmer och tingeltangel och något som fladdrar, och jag älskar det där mörkret som finns utomlands – det som är sammetsmatt och mjukt och bara jagas bort av långa rader med lampor längs med trädgårdsgången.

Det är lika lång tid kvar som vi har varit här, lika lång, och vi njuter varje sekund av den.

 

slut

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att ta tillvara på tiden.

 1. Du är så sjukt snygg kvinna och man dör en smula här hemma i regnet över dina fina semesterbilder. Jag toklängtar efter lite värme:)

  Ha en fin semester.

  Kram

 2. Inte nog med att du fotar fantastiskt och skriver magiskt beskrivande, tydligt och ger en tankeställare i vardagen hela tiden… sen har du en kropp to die for också! Grattis! Hejja dig!!! Kram Jenny

 3. Emma! Jag och Gabriel ska gifta oss på midsommarafton. Jag har ägnat så mycket tid åt min klänning, skor, tårta, dukning osv att jag totalt glömt bort Noels outfit. Kan du inte tipsa om något? Busens outfits e ju alltid klockrena. 😉

  Kraaaaaam

 4. Jag blir alldeles prillig av dina bilder. Längtar mig bort till medelhavet. Strand och ljumna kvällar.
  Skönt att ha halva kvar nu.
  Stor kram

 5. Snyggaste inlägget ever! Fyllt av känsla och bilderna är ju fantastiska. Nu får vi skynda oss att lägga ut bikinin på La Leias webbshop. Just nu finns den i butiken i Malmö.

 6. Vilken underbar blogg du har! Undrar över ditt snygga armband från soul of maia, är det verkligen ett armband, eller är det ett halsband?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *