Att ha fått glittra järnet för en kväll.

 

 

IMG_1127

 

IMG_1268

 

IMG_1242

 

IMG_1260       Paljettdräkt

 

 

När jag hittade den här paljettdräkten från Valerie inne på KyssJohanna-rean så beställde jag den för att den är ett fantastiskt rekvisitaplagg för fotograferingar. Som plagg är den ju enastående med sin femtiotalsflirtande skärning och iögonfallande paljettmönster – jag hade spanat in den redan på modemässan i Köpenhamn och målat upp de mest dramatiska bilder inne i huvudet på vem som skulle bära den och hur den skulle fotas. Ja, den skulle absolut hamna i rekvisitagarderoben och användas för att fotograferas. Jag visste liksom bara inte när annars man skulle kunna bära den.

Men Banditen skällde på mig när jag visade den och sa jo för fotograferingar tänkte jag.

– Mäh! Inte kan du bara ha den när du fotar folk! Ett sånt plagg måste ju a-n-v-ä-n-d-as fräste hon och fingrade på den med lysande ögon.

Och såklart har hon rätt. Egentligen.

Så när jag fick höra att vi skulle på cocktail-innan-maten-party när vi kom till Västkusten så packade jag ner den i resväskan. Fallifall jag skulle vara modig nog att faktiskt bära den. För var det nån gång så var det nu eftersom värdparet är gamla vänner till familjen; ett extravagant, högljutt par i övre medelåldern som fullkomligt ääääälskar glitter och som jag vet skulle dö av lycka om jag kom som discokula och sparklade upp deras martinis en aning.

Så.

Igår gick jag i Beyoncedräkt på cocktail-innan-maten-party som om det var den naturligaste sak i världen, och jag hade mitt livs kväll. Hur kan man ha annat med ett sådant plagg? Jag kan ju garantera att den skapade uppmärksamhet, särskilt i det sällskapet.

Ja. Ibland måste man väl våga lite också. Om så bara för en kväll.

 

(Pannsmycket hittade jag här)

 

slut

 

 

29 kommentarer till “Att ha fått glittra järnet för en kväll.

  1. Du ser strålande ut och gör mig sugen på att sporta paljetter på helgens kalas. Men kanske inte så många och så tajt för trots att magen ännu inte är jättestor så finns gravidmagen där och jag hade blivit discokula på riktigt 🙂

  2. Fantastisk fin och bilderna…ohhh gooosh! Undrar vem som fotar eller är det fjärrutlösare du använder här? Och i vilket program redigerar du bilder i? Hoppas, hoppas, hoppas du svarar 🙂

  3. Wow, du är så vacker! Ser ut som en sagogudinna i den där kreationen i kombination med solnedgången. Så coolt att dra iväg på fest i något sådant.
    Och fantastiska fotografier tar du också!!
    Ha det fint!
    Kram Christina

  4. Du är så snygg! Ser ut som en sagogudinna i den där fantastiska kreationen. Vad härligt att kunna dra iväg på fest i något sådant!

    Och dina bilder är grymma!
    Ha det fint! Kram Christina

  5. Wow…Jag fullkomligt tokgillar bilderna.vad vackra de blev,och så vacker och fin
    du är,Emma,du passar bra i dräkten och mer glitter i våran vardag,tycker jag =)
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg