Att ha dag och kväll – pleasejeansen.

 

 

Det finns ju få saker så tacksamt att kombinera som ett par jeans.

Man kan ha dom dag och kväll bara genom att ändra lite på vad man har till; och då känns det mer okej att det oftast är lite dyrare plagg. Just Please är ju förbaskat sköna, särskilt den här modellen som jag tycker är aningen mer användbar än den vanliga treknapp eftersom de är rakare och inte pösar till sig lika lätt, och därför är enklare att ha både dag och kväll (dock är de inte lika stora som treknappen, så tänk på att ta din ”vanliga” storlek och inte din vanliga ”Pleasestorlek”).

Såhär kör jag dag till kväll:

 

dag

Pleasejeans    grönt armband med rosett   skor     t-shirt

 

En skön, oversized t-shirt, något roligt smycke och ett par avslappnade skor. Skönt, bekvämt och enkelt.

 

 

kvblus (gammal)    ring med stor sten      zebraclutch      pumps

 

Och till kvällen en lite festligare överdel, rolig väska, maffigt smycke och glada pumps. Samma jeans med två helt olika outfits! (Som vanligt går det att klicka på länkarna under bilderna, förstått att det inte är alla som hängt med på det).

Men, ja.

Ett par jeans kan man definitivt komma långt med.

 

slut

 

14 kommentarer till “Att ha dag och kväll – pleasejeansen.

 1. Så snyggt. Tror minsann jag ska visa upp ditt inlägg för mannen. Så kanske han förstår hur befogade ännu ett par Please, fast denim den här gången, är i min garderob 😉 Skönare jeans tror jag att man får leta länge efter.

 2. Gillar båda outfitsen skarpt!
  Här är en till som inte äger några Please-jeans… men nu tror jag bestämt att jag måste prova ett par!
  Härlig blogg du har! Jag kommer säkert tillbaka… 🙂

 3. Nu har du ju hjälpt mig spara massa pengar på Sheinside så jag har nu unnat mig ett par Please. Ska se om det går att unna sig ett par Ldir också 😉 Thanks a bunch 😀

 4. Har hittat din blogg via Banditen, som jag känt sen hon var liiiiiten flicka, och jag tycker verkligen om den!
  Nu undrar jag om de här Pleasejeansen har något modellnamn, jag har inte hittat någon modell som funkar för mig, men skulle kunna tänka mig att en rakare skulle bli bra.
  Tack på förhand!

  Cilla

 5. Har du länken till där man kan köpa dom, började leta på hemsidan -men det var inte det lättaste.

  Tack på förhand.

 6. Jag provade ju ett par Please för att avfärda dem…ville inte köpa för att ”alla” har dem. Men OJ vad sköna de var…och snygga! Köpte dock inga, men har typ suktat efter dem sen dess 😉 Vill ju köpa både Please och Ldir nu, inte bra hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg