Att se om vi kan hjälpa till.

 

IMG_0578

 
 

Minns ni Cecilia?

Jag träffade henne i Göteborg under invigningen av Rapunzel när hon var inne för att klippa till den peruk hon använder efter sina cellgiftsbehandlingar.

Hon är nu friförklarad från cancern och har startat ett nytt projekt som fått en hel del uppmärksamhet där hon fotograferar kvinnor och deras peruker – och så snart hon har fått ihop 25 kvinnor ska det bli en utställning där intäkterna går till Cancerfonden.

Men just nu har hon bara 16 modeller, och behöver alltså fler. Som har blivit skalliga av cancerbehandlingarna och kan tänka sig att vara en del av projektet. Kanske du eller någon i din närhet känner att det är något ni skulle vilja göra?

Mer om Cecilia och hennes projekt kan du läsa här.

Bara maila henne om du har några frågor.

 

star

7 kommentarer till “Att se om vi kan hjälpa till.

 1. Vacker hon är, underbart att hon är friskförklarad. Jag har en vän som nyss tappat allt hår utan känd anledning, hon är under utredning. Skulle hon kunna vara aktuell eller gäller det bara cancerpatienter?

  Kram och ha en fortsatt fin helg,
  Catta

 2. Tack alla fina!!
  Tack för alla fina kommentarer och hälsningar.
  Det värmer i hela hjärtat.
  Så fin gest och så fin insats ni alla gör som hjälper mig sprida detta. För målet är, att det skall bli en rejäl slant till Cancerfonden.
  För Cancerfonden ser till att forskarna kan forska. Och det är tack vare deras forskning som jag lever idag!!
  Så hjälp mig gärna att göra skillnad. Dela gärna!!
  kramar och kärlek till er alla här på Emmas fina sida!
  Cecilia
  ps. Det är tyvärr (tyvärr och tyvärr, hur skall man uttrycka sig för att det inte skall låta fel 🙂 bara cellgifts eller strålnings skalliga som jag letar efter. Eftersom jag själv är/var det. På bilden i inlägget som Emma tog, har jag varken ögonbryn eller ögonfransar. Och är helt skallig. Men tack vare Rapunzels peruk ser jag ju riktigt vanlig ut 🙂 Och givetvis grymma Emma som fotar som en gudinna, skall ha tack att hon fångade en så fin bild av mig. När jag såg ut och kände mig som sämst.

 3. Självklart delar jag gärna detta. Det träffar rakt i hjärtat och jag vill väldigt gärna se den utställningen med vackra kvinnor. Cancerfonden behöver ju tyvärr alltid pengar pengar till sin forskning för att kunna utrota denna vidriga sjukdom. Kan bara hålla med här… Fuck Cancer!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg