Att ha Buse redo för hösten.

 

IMG_8307

 

 

Det är inte bara en själv som behöver påfyllning inför hösten; framförallt var det nödvändigt till Buse. De växer ju så vansinnigt fort de små liven! Ingenting av det vi hade förra året är ens i närheten av att passa i år, så det var bara att ge sig på att skaffa nytt så att han har en bra bas nu när graderna börjar krypa neråt.

Och det är ju, ärligt talat, förbaskat roligt också! Jag tycker att det kan vara svårt att hitta bra plagg till just pojkar men den här hösten har det bannemig kommit ganska mycket fint ute i butikerna.

 
 

lm

 
 

Här är vad som införskaffats!

Förutom det underbara regnstället med pingviner på från MiniRodini har han fått (från vänster):

* Ljuvliga små kängor (härifrån) med resår och ludd.

* Inne på Zara hittade jag underbart mjuka byxor med foder i och hängslen. Nästan som mjukisbyxor i kvalitén. Där hittade jag också den gråa koftjackan näst längst ner åt vänster i bild (finns också här).

* Hunterstövlar! I miniformat! Smäller av. Hittades på Country-Dreams (här) och de härliga kabelstickade iläggsstrumporna fann jag på Babyshop. På så sätt kunde jag ta lite för stora stövlar som han inte växer ur imorgon, strumpan fyller ut dom bra.

* En del nätbutiker har ju fortfarande rea tack och lov, Lucky little me är en av dom, så där kunde jag verkligen fynda underbara t-shirts från bland annat How to kiss a frog med glassar och kaniner på. Kanske tjejtröjor egentligen, vad vet jag, men Buse älskar dom. Finns här.

* Årets höstjacka? Åh. Skepparjackan från Mini a ture (här) som är totalt och fullkomligt opraktiskt egentligen säkert men som jag föll som en fura för eftersom den lyckades kombinera både att vara snygg med att faktiskt vara varm och möjlig att röra sig i. Och så har den rutigt innerfoder! Bara en sån sak. Och han kommer ändå få de där praktiska rulla-i-gyttjan-plaggen av farmor och farfar så jag kände att en sak kunde vi få gå lite bananas på med vår förstfödda (nåja, två då, Hunterstövlarna får väl räknas in i den kategorin de också).

* En halsduk/scarf med tjusigt tryck på och som Busen känner sig fasligt fin i. Hittade den också på Lucky little me:s rea, verkar dock vara slut nu.

* Också ett par rejält praktiska vinter-moonboots som jag visste att han skulle älska eftersom han envisats med att vilja ha på sig sina fodrade vinterkängor mer eller mindre hela sommaren. Vad är det med barn och fodrade stövlar mitt i värmen?! Oavsett; här har han både boots och fluff så han klarar sig, och även de var på Lucky little me-rea. Win-win, liksom.

Så nu är han ekiperad och redo för kallare väder, vår älskade unge.

Verkligen det finaste vi har.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha Buse redo för hösten.

  1. Åh så mycket fint! För ja kläder till killar kan ibland bara en utmaning men å andra sidan kan jag finna det svårt o hitta mjuka o lekvänliga tjej plagg. Åtminstone till en som hellre är superman än en prinsessan.

  2. Ja det där med kläder… Angående inlägget om att gilla fina saker….
    Jag har kokat av ilska flera gånger över kedjornas sätt att hantera pojkar och flickor. Ofta svart, blått och grönt till pojkar och ett tryck som visar hur starka och tuffa killar är. Flickor har rosa och lila och glittrar och har blommor och figurer med tindrande stora ögon.
    Jaja, du har i alla fall hittat urfina saker till din buse 🙂
    Kram

  3. Allt var så fasligt fint att jag blev ha galen till min lilla lillebror. Zara har ett riktigt bra sortiment och hm med. Tror din lilla Buse kommer rocka denna hösten 🙂

    Ha en fin dag

  4. Så mycket fint du hittat. I år är Molo min favorit till min minsta tjej. Vill Tipsa dig om danska pompdelux.se. Du har säkert koll på det märket sen innan. Mjuka, sköna och fina kläder. Ett favoritärke här i huset. Ha en skön tisdag! Kram

  5. SÅ fina saker. Och den där skepparkavajen, jag tror jag d-ö-r så söt.
    Är man sjuk i huvudet om man nästan är sugen på att shoppa den fast man inte har ett barn att sätta den på? Bara för att den är så s-ö-t liksom.
    Jo, jag hör själv nu- det låter sjukt! 😉

  6. Ja, men visst finns det mycket fint till småkillar nu! När min store (nybliven 8-åring) var bebis fanns det inte alls lika mycket fina kläder till kille. Sen bodde jag inte lika nära Zara då som jag gör nu:)
    Kram

  7. Men åååh! Vad härligt att få höstshoppa! Än så länge verkar sonen inte bry sig sååå jättemycket om vad jag köper för kläder, men dottern däremot…oh maj.

    Och visst skall man få gå lite bananas? Och det där med varma stövlar på sommaren – Elias har använt sina fodrade allvädersstövlar hela sommaren. Jag vet inte riktigt varför, han har ju både crocs och vanliga sandaler som är jättelätta att hoppa i och ur när man har så där riktigt ”5-år och det spritter i hela kroppen”-bråttom. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg