Att kunna vinna en veckas vardagslyx.

 
bildspel-vardagslyx
 
 

Minns ni matlådorna från Johan P som jag var så nöjd över? Man får tre stycken färdiglagade rätter – redo att värmas i ugnen, och det är verkligen ljuvligt gott. Och lyxigt! Att få maten färdiglagad och kunna ha 3 dagar med riktig vardagslyx.

Och nu har fem av er chansen att vinna en veckas vardagslyx från Johan P!

Då får ni deras ”matkasse” (3 klara rätter för 4 personer – bara att tillsätta pasta, potatis, ris eller vilket tillbehör ni nu vill) och kan njuta i lugn och ro hemma.

För att ni ska få en uppfattning om ungefär hur smarrig mat vi pratar kan ni se veckans meny här:

 
 

meny

 
 

Kassen med veckans rätter hämtar ni på Centralen i Malmö och sen är det bara att hem och gotta sig.

Och det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en kommentar här nere om varför just du (eller din mamma/syster/bror/man/whatever du vill tävla åt) ska vinna.

Det är inte svårare än så!

Och som sagt; fem vinnande familjer – så det är riktigt goda chanser. Tävlingen pågår till och med den 15 november klockan 12:00.

Lycka till!

Tävlingen är i samarbete med Johan P.

 

starli

85 kommentarer till “Att kunna vinna en veckas vardagslyx.

  1. Åh, skulle vara så underbart att få vinna det åt min dotter och hennes pojkvän. Efter många års kämpande efter ett överfall börjar det äntligen lossna. Hon har precis fått fast jobb och de lyckades i samma veva få ett förstahandskontrakt på lägenhet i Malmö…. Hon är värd det bästa <3 Vill gärna unna henne ett par dagars laga-mat-fritt.

  2. Det hade varit underbart att få chansen att testa detta, slippa tänka efter vad man ska äta varje dag, god mat verkar det vara med =)

  3. Hejsan Emma!

    Jag skulle jättegärna vilja vinna detta till min käre make som hämtar våra fem barn för att sedan skynda hem och laga middag eftersom att jag själv jobbar tossiga tider!

    Så detta hade varit helt underbart och så hade vi för en stund haft lite mer tid över till Barnbusbarnen 🙂

    Ha en härlig helg med dina pojkar och flickor!
    Kram//Anja

  4. Det här skulle jag jättegärna vinna. Det finns inga matkassar för oss som äter LCHF men den här skulle ju vara perfekt, ingen pasta, bulgur eller potatis som ändå inte går åt. Dessutom, mat från Johan P betyder mat av bra kvalité och det är något jag försöker eftersträva i min egen matlagning.

    Ha en fin helg!

  5. Åhh!! Detta hade ju suttit som en smäck till min kära barndomsvän som väldigt nyligen fyllde trettio som jag ser alldeles för sällan. Tänk att få möjligheten att ge bort lite vardagslyx till någon som man bryr sig så mycket om men som alldeles alldeles för sällan berättar det för!

  6. Så jag önskar att jag bodde i Malmö! Men nu gör jag ju inte det, det gör därimot min finfina syster son. Han har hjälp oss så himla mycket med det han är bäst på så nu skulle jag vilja ge honom och hans dela lägenhetskompisar lite vardags lyx. Det kan de behöva som är unga och slarvar lite med matlagningen.

  7. Till min bror, som precis har fått flytta in i sin nya lägenhet tillsammans med sina fantastiska, fina, söta söner. Dem unnar jag verkligen så här lite vardagslyx mitt i uppackandet av kartonger och skruvande av IKEA-möbler.

  8. Brorsan! Jag vill ge det till brorsan och hans fru! De bor i Malmö och har 3 barn, själv bor jag i Stockholm och vi ses aldeles för sällan. Snälla låt mig vinna det till min bror <3

  9. Jag tycker att min mamma ska vinna detta då hon har opererat foten och bor ensam, dvs inte mycket inspiration till bjudmiddag. Om hon vinner kan hon lätt bjuda oss på middag utan att behöva gå och handla… 🙂

  10. Är beräknad att föda om 10 dagar… Vad vore lyxigare under första tiden med vår nya lilla bebis, när man knappt kommer ur pyjamasen och ännu mindre laga mat, att kunna unna oss riktigt god och vällagad mat? Mums!

  11. Jag älskar verkligen Johan P och försöker gå dit så ofta jag kan. Tyvärr bor jag inte längre kvar i malmö men jobbar kvar i malmö och pendlar… så det hade vatit underbart att känna lyxen för fem dagar att inte behöva tänka på att ställa sig o laga mat efter nån timmes pendling. Har letat länge efter en bra matkasse men jag har inte fastnat för någon. Och jag vill verkligen ha matkasse:) du är så otroligt stark och jag skänker en tanke till dig o din familj! Snart kommer en tillökning för er, det känner jag på mig!

  12. Skulle vilja ge detta till min mamma så att hon får vila upp sig lite efter att ha hjälpt oss hur mycket som helst med barnpassning, matlagning och fix!

  13. Hej, jag skulle ge det till min mamma som snart ska blir utskriven från Halmstads lasarett. Och hämtningen skulle hennes barnbarn hämta som bor i Malmö. För då så kommer han hem och överraskar sin mormor med dessa matlådor och hon kan ta det lugnt i början efter sin hemkomst.

  14. Detta måste min syster vinna! Hon och hennes sambo väntar sitt första barn i dagarna och vi är alla i spänd förväntan. Som ammande är det ju viktigt med bra mat, men när ska man hinna laga den mitt i bebisbubblan? Det vore ju helt perfekt för dem att kunna lägga all tid på sitt lilla underverk och ändå få god och bra mat från Johan P. Hoppas på framgång i utlottningen och lovar att i så fall åka och hämta maten åt dem så att de får hemleverans 🙂

  15. Jag skulle så gärna vilja att min fina, älskade vän Charlotta fick lov att vinna en matkasse. Hon är en typisk Johan P kund med jobb i Malmö och stresspendling till Lund och med allt för lite tid att laga mat åt sig och dottern efter långa dagar på kontoret. Bara man får henne på kroken kommer hon vara fast

  16. Åh, jag skulle vilja vinna till mig själv och mitt lilla singelhushåll, inte för att äta själv med för att få en ursäkt att bjuda hem vänner på middag. För det är precis vad man behöver när man är nybliven singel och bor i ett stort (nåja, i mina mått mätt iaf) hus på landet, med världens finaste matplats som ofta känns lite ensam..

  17. Bor i Stockholm men jag skulle mycket gärna vilja vinna detta och sedan får Stadsmissionen i Malmö välja ut en person som får denna lyx.

  18. Benny Bula älskar Pisk!

    Haha min yngsta gullunge som döpt sig själv till Benny Bula älskar just Johan P.s specialitet! Dvs Pisk (Fisk) .
    hade varit superlyxigt att få några goda rätter som kan bli nya favvisar här hemma?

  19. Ooooo, please please please!! Låter underbart gott!
    Varför jag då? Tycker det är så svårt att motivera ”varför just jag ska…”, det finns så många som skulle behöva lite lyx men jag kommer inte ifrån att jag är en studerande singelmamma… När sonen är hemma är det snabba rätter som gäller (enligt honom gärna köttfärssås 7 dagar i veckan) och när han inte är hemma så glömmer jag bort att äta för det är så evinnerligt tråkigt att laga mat till en person…. Så, kanske därför?

    Håller en tumme för vinst! (Den andra är upptagen för ett godkänt resultat på senaste tentan 😉 )

  20. Åh, vilken grej!! Hade så gärna tagit del av vinsten! Hade varit helt oslagbart att få god lagad mat och slippa stå i grytorna medan dottern på åtta månader rullar runt i köket och försöker komma åt katternas mat! Då hade jag kunnat göra något mysigt med henne och eftersom jag snart lämnar över stafettpinnen till mannen som ska vara hemma är varje stund med vår bebis värdefull!!

  21. Jag skulle vilja vinna matlådorna till min son (och hans sambo), som nu med en efterlängtad fast anställning kämpar sig tillbaka från sviterna efter arbetslöshet och tillfälliga jobb. Med ekonomin körd i botten är man väldigt sårbar, och att få matbidrag i form av matlådor från Johan P vore en stor hjälp. Min son gör matlådor till jobbet varje dag, så att det är avsett för 4 personer är helt perfekt! Hoppas hoppas att jag får ge honom denna gåva!!!

    Tack för en underbar blogg! Du är fantastisk på att formulera dig!
    Kram Karin

  22. Jag vill vinna dessa fantastiska middagar åt min allra bästa vän och hennes familj! Min kära Kajsa är en barndomsvän till mig och hon är en sån fantastisk människa. Hon är så omtänksam och mån om alla andra så jag tycker det är hennes tur nu att få lite lyx i vardagen! Det är bara hon som kan komma på iden om ”mathandlingsräjs”! Hon och hennes tre äldsta barn har var sin egenskriven shoppinglista. Kajsa har sitt nyfödda barn i bärsele och startar klockan ”-kom igen nu ungar nu kör vi! Klockan startar nu!” Alla ger gärnet och tio minuter senare sitter Kajsa i bilen med bagaget fullt av mat och alla fyra ungar i bilen och alla är supernöjda över sitt nya shoppingrekord! Av hela mitt hjärta hejar jag på att det är Kajsa som tar hem vinsten

  23. Åh när jag läste om den här tävlingen började jag nästan gråta… Hösten har liksom kommit som en chock för denna familjen! Hela gänget genomförkylda, vårt nya element inte inkopplat ännu, mörkt när man lämnar på dagis och mörkt när man hämtar, matinspirationen totalt DÖD! Vi VILL äta god mat – men det blir falukorv och pizza alldeles för ofta! Vi måste bara få vinna detta! Kram och tack för en fin blogg!

  24. När jag var allvarligt sjuk gav mig min finaste vän en matkasse i ”krya-på-dig-present”.
    Det var så underbart att mitt i allt det svåra, slippa laga mat.
    Nu vill jag ge tillbaka till henne.
    Detta hade varit en perfekt present mitt i hennes vardagsstress!
    Kram Helena

  25. ÅH! Alltså jag dog lite när jag läste menyn. RIKTIG MAT!
    Jag ligger i sängen hela dagarna med en opererad fot i högläge. I vanliga fall är det jag som sköter markservice hemma, men nu får sambon sköta det för jag orkar inte stå upp längre stunder. Ärtsoppa och pyttipanna lever vi på, typ. Ingen hade blivit gladare n jag om vi hade vunnit! Eller jo, kanske min sambo, för då slipper ju han… 🙂

  26. Åhh jag vill ge bort en matkasse till min sambo Jimmie som precis har gått på föräldraledighet för vår son Viggo. Han är sådär på matlagning och ska vara hemma i fem månader medans morsan slavar på Region Halland som syrra! Ge mig en kasse att hämta i Malmö när jag ändå ska hälsa på min kära kusin med nyfödd.

  27. Jag skulle så gärna vilja vinna detta till världens bästa syster och moster till mina tjejer. Hon bor i Malmö och läser till lärare där och jag bor i Sydafrika, så vi ses alltför sällan ;-(. Saknar henne så, och skulle så gärna vinna detta till henne. Hoppas på tuuuuuur ;-).

  28. Det hade varit så skönt att överraska familjen med detta och ägna mer tid åt varandra istället för matlagning några dagar. Med två barn varav en med speciella behov, läxor och allt annat som ska fixas hade det varit skönt att få njuta lite i vardagen!

  29. Hej!
    Jag skulle vilja vinna matkassen för att ge den till min dotter som nyss flyttat hemifrån för att plugga i Lund. Sist åt jag hörde med henne hon nudlar till middag så det hade varit härligt att skämma bort henne med riktig mat. Hoppas på tur!

  30. Hej! Som gravid på övertid med andra barnet skulle denna färdiga matkasse ge tid åt välbehövlig vila. Dessutom skulle väntan bli betydligt trevligare med denna goda mat! Minst lika uppskattad när lillebror kommit såklart! Har varit nyfiken på detta sedan du skrev inlägget om JohanP förut… Vi håller tummar och tår!

  31. Jag vill vinna matkassen för att min man ska slippa laga mat också kan kanske låtsas att det är jag som lagat maten 😉

  32. Jag vill vinna matkassen för att min man ska slippa laga mat också kan man kanske låtsas att det är jag som lagat maten 😉

  33. Åå detta hade jag velat vinna till min lilla familj. Närsom nu blir nämligen vi tre i vår familj. BF den 22:a men jag tror på den 16:e eller 17:e… Med en liten ’bäse’ misstänker jag att matlagning inte kommer ligga överst på prioriteringslistan så detta hade ju varit fantastiskt fint att få! Nu håller jag mina svullna tummar för att vi vinner! 🙂

  34. För att hösten är mörk, tiden är knapp, och för att jag just träffat en fantastisk man som väckt min nyfikenhet och fått mitt hjärta att fladdra och som jag vill prata länge med till underbara middagar från Johan P….

  35. Jag har totalt idé torka vad gäller middagar. Har typ fastnat i korv å makaroner träsket!!
    Alla 6 ”pust” i vår familj skulle jubla av lycka av att få äta annat att tag…..ååå inte minst jag själv då som kanske kunde få lite uppskattning och beröm 🙂 Med storfamilj och en arbetslös=en inkomst så blir det lixom mat därefter. Skulle sitta fint med en tidig julklapp….

  36. Skulle vilja ge det till mina fina föräldrar som just nu har upp över öronen att ordna upp massor efter min mormors bortgång. Det finns inte tid över de att få till vardagslyxen just nu på egen hand för de. Därför skulle jag gärna vilja överraska de med lite tid för varandra och avnjuta god mat tillsammans mitt i allt detta jobbiga!

  37. Jag skulle vilja vinna tre middagar för att vi kör matkasse idag och det kan vara kul att testa andra.
    Och eftersom vi båda vuxna jobbat heltid så vore det häftigt att bara slänga in något istället för en hel del förberedelser. Tid är dyrt och inget man kan köpa, men att vinna dessa tre hade nog faktiskt gett mig lite tid tillbaka att lägga på att busa med min son!

  38. Jag skulle gärna vilja vinna denna matkassen till min lillasyster som bor tillsammans med sin sambo i malmö. Min syster som är präst i en mindre skånsk ort tågpendlar varje dag till sitt jobb, och hennes sambo pendlar till helsingborg och kommer hem sent, och jag vet att det inte blir så många lagade måltider i veckan då tid och ork inte finns till planering och inköp! Det skulle vara så roligt att vinna denna matkasse till dem!

  39. Jag skulle vilja vinna detta åt min mamma och hennes grannar på det äldreboende hon bor på.
    Där kommer maten varje dag i kantiner och även om personalen gör sitt bästa är det rätt mycket skolmatsal över det hela. Tänk att få bjuda dem på mat från Johan P, vilken lycka !!!

  40. Åh vad otroligt mycket jag skulle vilja vinna detta till min lillebror Olle! Han har just flyttat långt från mammas mat i Norrland till en skola utanför Malmö. Han lever studentliv och tänk vad glad han skulle bli om han kunde bjuda sina korridorskompisar, hans nya extrafamilj, på god och nyttig mat! Det skulle bli en succé som också skulle glädja storasysters hjärta i novembermörkrets Stockholm..

  41. Jag skulle vilja att teamet bakom Soppköket ska vinna vardagslyx med tanke på hur de kämpar för Malmös hemslösa!

  42. Hej & hå !
    Perfekt för mig som fortfarande inte gillar att laga mat trots att jag har två tonåringar på 18 & 19 år, hela familjen hade blivit överlyckliga över att tre dagar hade varit räddade från min kokkonst:) Ha det bra / Christel

  43. Då jag och min sambo arbetar som poliser båda två så innebär det att vi sällan ses pga av att vi arbetar om varandra. Att laga mat när man är ensam hemma kan ju vara det tråkigaste som finns! Hade ju varit fantastiskt att få slippa det en vecka 😉

  44. Jag pendlar flera dagar i veckan från Älmhult till jobbet i Malmö. Jag har två barn och kommer hem efter sex till en hungrig familj. Min underbara sambo fixar oftast maten men det hade varit underbart att några gånger i veckan bara kunna säga ”Älskling, starta bara ugnen så kommer jag med maten”. Nu håller jag tummarna 🙂

  45. Det här skulle jag vilja vinna åt min syster och hennes sambo. De väntar sitt första barn nu i dagarna och det hade varit fantastiskt att få komma med en hemleverans (jag skulle ju förstås åka och hämta godsakerna i Malmö!) till dem. Oavsett om bebis kommer innan eller efter tävlingen är avslutad kan jag tänka mig få saker som skulle vara så skönt som att få lyxig färdiglagad mat när man som mest behöver den – som uppladdning inför förlossningen eller som bränsle till amningsmaraton 😉

  46. Åh vad många som skulle bli glada för en matkasse när man läser inläggen ovan. Bor själv utanför området men skulle gärna vilja skicka en tanke och en kasse till Nicole/Banditen. Inte kul att laga mat själv när man är nyopererad!
    Hade tänkt att önska en till Angela, för där känns det som om jag har hittat en själsfrände <3. Men söta fina Nicole behöver nog en mest nu.
    Må gott!

  47. Min bästa har flyttat till Malmö! Det är galet ocd dessvärre helt sant. Hon har bosatt sig där med sin fina familj och tillfällena att få bjuda på spontanmiddag en vanlig onsdag är få.

    Att kunna vinna en matkasse åt henne vore superlyxigt och pratar vi i telefon samtidigt som de äter, ja då är vi så nära spontanmiddag vi kan vara 80mil ifrån 🙂

  48. Hej! Jag har skrivit in mammas mail för jag har ingen egen. Min mamma lagar så god mat hela tiden till alla i min familj. Hon borde vinna för hon kämpar så. Från Semlan, 11 år

  49. Gud så härligt det hade varit att vinna en sådan matkasse!!! Är i skrivande stund en ganska trött småbarnsmamma som längtar efter att bryta vardagen något. Hade varit en ljuvlig avkoppling med färdig mat några dagar. Bara en sån sak!

  50. Jag hoppashoppashoppas få vinna matkasse från Johan P och överaska min fina familj med god mat som omväxlingsskull från makaroner och stekt falukorv som oftast står på vår meny eftersom det går snabbt och är enkelt att värma på dagen efter innan mina killar ska på hockeyn… Håller tummarna!!!

  51. Oooooo detta vill jag vinna! Min man som sköter all mat kommer vara borta myyyycket nu framöver och jag kommer bli alldeles sladdrig av hunger om jag ska fixa detta själv.

    Tack för en fantastisk blogg.

  52. Jag är en fara både för mig själv och andra då jag befinner mig i köket. Jag håller mig alltså helst därifrån, men med en påse från Johan P kan väl inte ens jag misslyckas.

  53. Åh vilken njutningen det hade varit. Vi jobbar båda fulltid och pluggar båda halvtid. All annan ledig tid läggs annars på sonen, och herr hund, när han är vaken. Mat måste dock lagas under den tiden, så att få så här fantastiskt mat att bara värma hade varit en dröm!

  54. Detta vore drömmen att vinna till min pappa. Han skulle bli så glad när han lever ensam och har svårt att laga mat själv. Med lyxmat slipper han färdigpackad fryst mat som knappt smakar eller innehåller någon näring. Jag brukar försöka laga matlådor till honom emellanåt, men självklart hade det varit skönt med en veckas vila för mig och kunna överraska honom med denna lyxiga mat. Han har haft det tufft sen mamma gick bort och detta skulle definitivt muntra upp hans vardag!

  55. Denna mat kassen skulle passa bra ,för det liv som jag just nu har.Min 90 åriga mamma som höften brutet mat jag lagar,till studerande dotter med sambo extra priser jag jagar.Tänk att en matkasse med tre olika måltider få ,så vi bara tillsammans kunde sitta ner och må.

  56. Jag skulle gärna vilja vinna den här matkassen för att den här veckan kommer jag äntligen hem till min kära sambo efter att ha tillbringat flera veckor i Skaraborg på grund av en operation. Då skulle det passa perfekt att slippa tänka på att laga mat och äntligen bara få rå om varandra. Jag håller tummar och tår!

  57. Efter 3 månader utan en spis, då köket renoveras, så vore det verkligen lyx att få hem lite färdig mat. Mina idéer på vad man kan laga när man bara har en ugn börjar ta slut. Jag vill inte äta ugnspannkaka igen.

  58. Jag vill vinna detta till min pojkväns bror som bor i Skåne. De träffas sällan men när de väl träffas så har de jättebra kontakt så ville han ge detta som en förtidig julklapp från honom. Lite gulligt faktiskt. 🙂

  59. Jag är nybliven mamma, ägnar dagarna åt att amma.
    Lagar mat åt min man, städar så mycket jag kan.
    Skulle behöva lite vardagslyx med detsamma!

  60. Det här är så vardagslyxigt att jag blir matt! Snart hoppar väl en kanin fram ur en hatt? Bara tanken på att få avnjuta lagad mat från min favoritrestaurang hemma i vårt eget kök, gör att jag står ut med övriga 51 veckors bök!

  61. Nyblivna päron med allt vad det innebär,
    får sällan tid att laga mat vi håller kär,
    så att få unna oss lite god lyx ett par dar,
    skulle få oss att bli ännu gladare mor och far!

  62. Jag skulle vilja vinna matkassens till Skånes (Sveriges?) finaste regnbågsfamilj som kämpar på! Det skulle lysa upp i deras och barnens vardagstillvaro som tyvärr även innehåller en hel del tråkigheter 🙁
    Hoppas på chansen att göra dessa fina vänner riktigt glada!

  63. Nu när min sambo är höggravid så tar maten så mycket tid och det enda jag kan är att stå där bredvid. Det är inte att jag är lat, jag är bara ganska dålig på mat

  64. Vi behöver lite ny inspiration vad det gäller vardagsmaten,
    då det mest blir makaroner och falukorv på faten.

  65. Tänk att få vinna
    få se vardagstristessen försvinna
    förnimma lyx och flärd en vanlig dag
    nya smaker av olika slag
    Tänk att få slippa träta
    och ställa frågan vad ska vi äta?

  66. Ett perfekt sätt för Mormor och Morfar som bor 80 mil bort att kunna överraska vår Dotter med familj med att bjuda på god mat och få sträcka ut en hjälpande hand i en stressig vardag!

  67. Jag och min familj vill tävla! Sparad tid går oavkortat till att laga låtsasmat tillsammans med sonen som just får grytor i ettårspresent. Kompisarna som gav honom grytorna blir bjudna på middag, både låtsemat och Johan-P-mat 🙂

  68. Jag hade gärna velat vinna denna toppenvinst till min egna lilla familj; med två vuxna som både jobbar och pluggar & 2 små barn i förskolåldern så ser man gärna över varje minut som finns att tillbringa tillsammans – så toppenvinst att istället för att parkera sig vidare i köket o laga mat när familjen är samlad, så kan vi njuta av ännu mer tid tillsammans <3

  69. Är man ensamstående och studerar så räcker inte alltid tiden över till att laga riktig mat! Ekonomin är inte den bästa heller. Det hade varit helt underbart att få leva ett par dagar i ren lyx och slippa oroa sig om middagar till mig och tösen.

  70. Men oj vad trevligt det hade varit att vinna detta!!!
    Jag hade bjudit min mamma och pappa!, och min lilla son Liam på 7 mån hade fått provsmaka både det ena och det andra!:D låter ju väldans spännande vad som nu kan finnas i kassen!, man blir ju faktiskt lite galet nyfiken!!! Så Liams mormor och morfar och jag själv å lille pågen hade fått gotta oss riktigt med detta om vi vunnit!! Nu håller vi tummar och tår!!:-)

  71. Åh, vilken fantastisk idé! Vi har matkasse och slavar själva för att sno ihop en god och näringsriktig middag efter lång arbetsdag och pendling. Att istället lägga samma pengar på en redan färdiglagad och god måltid låter som himmelsriket för mig! Håller nu tummarna för lite vardagslyx, samt att Johan P. ska utöka detta även till Lund framöver!

  72. När höstförkylningarna duggar tätt,
    känns en matkasse från Johan P helt rätt!
    Jag vill bjuda min snoriga familj såklart,
    på middag som redan är packad och klart!!
    ANNELIE ANDERSSON, VELLINGE

  73. Jag jobbar som lärare tillsammans med bästa kollegan Malin. Jag är 60 år och bor själv och tycker inte jag hinner med allt jag ska i vardagen. Malin har två småbarn som ska lämnas och hämtas på dagis och det ska lagas mat till familjen och mycket annat. Även om hon många gånger är stressad är hon alltid glad och positiv och ett stöd på jobbet. Malin skulle jag vilja glädja med en matkasse.

  74. Bor inte i närheten av Malmö, men i dessa tider med julen inför dörren vill jag vinna denna kasse och att den doneras till exempelvis svenska kyrkan eller annan organisation som kan ge den till någon familj som behöver den bättre än mig, som kanske pga att de får denna kasse får några kronor över till en julklapp åt sitt/sina barn

  75. Underbar tävling! Jag skulle verkligen vilja vinna något så fruktansvärt mycket då jag är en fattig student medan sambon söker jobb och inte har någon ekonomi för tillfället. Detta gör att vi inte kan unna oss någonting vilket bidrar till att vi känner oss så låsta och kan inte följa med vännerna eller hitta på något speciellt tillsammans som kostar något alls. Om jag vann denna åt oss skulle vi båda bli så glada! Jag ger dessutom ett rim som extra chans och håller sedan tummarna.

    En lite lyxigare vardag,
    skulle vi må så bra av,
    om denna matkasse hittar hem,
    blir dagen absolut fem av fem!

  76. Jag skulle ge kassen åt min kusin som bor med man och två barn i Malmö. Hon fick leukemi i våras och har varit inlagd mycket med tuffa behandlingar. Nu har hon fått goda nyheter att leukemin är bekämpad men hon är fortfarande orkeslös efter nyligen gjord transplantation. De skulle vara väl värda att fira med god mat men utan ansträngning.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg