Att sikta på fredagsro.

 

AT2B5890

 

AT2B5894

 
 

Det är en aningen slö fredag idag;

lederna är trötta och håret lever ett eget liv. Vi var ute med jobbet igår på TGIF och firade framgångar och åt god mat och även om timmen inte blev jättesen så känns det ändå i kroppen att någon stunds sömn till inte skulle skadat.

Så känner jag i och för sig ofta. Sömn är en av de saker jag älskar mest med livet.

Men jag siktar på att komma hem till fredagsro ikväll, på att värma upp glöggen och öppna russinpaketet och sen spendera de där timmarna i vardagsrummet med att leka med Buse (han har lärt sig kurragömma nu, favoriten är den när mamma kastar sig fram från gömstället och vrålar buuuuu och skrämmer honom halvt från vettet) bläddra i en tidning och vila fötterna i mannens knä. Helgen kommer sen att gå åt att fortsätta smyga in julpyntet här hemma, som den lilla anspråkslösa kransen jag hittade på ILVA och som numera pryder skåpet, hängande i tunna silkesband.

Så.

Dags att få lite ordning på det där håret och åka in till kontoret för att göra lite nytta.

Tids nog är det kväll och egentid igen.

 

slut

 

14 kommentarer till “Att sikta på fredagsro.

  1. åh ja, sömnen, vad jag saknar den! Lyckligtvis har jag en man och liten Viking som är morgonpigga, vilket betyder att jag får somna om i helgen, yay!
    Det där med buuande är the best, men att leka krokodil som låtsas bita honom i benen är också väldigt uppskattat 😉
    Ha en härlig fredag och fin helg!
    Kram, Marèse

  2. Älsk på sömn! Skulle gärna somna nu och bli väckt i mars (jag älskar juletid och vinter men just nu är det bara trötthet i kroppen).

    Ett litet påpekande: Jag har dig på bloglovin och den uppdaterar ordentligt med varje nytt inlägg osv. Men när jag klickar på bloggen för att gå in här och läsa så kommer jag alltid till ditt startinlägg ”Att säga välkommen. På nytt.”. Det är inget problem, jag klickar på headern och kommer rätt men jag ville bara säga det ifall det är någon inställning nånstans som klickar. Eller vad såna där it-grejser gör.
    MVH
    hon som jobbar på ett IT-bolag…

  3. Ditt skåp Emma! Jag är helt såld på gamla skåp nu och måste bara fråga om det där skåpet den fina kransen hänger på. Har du målat skåpet och i så fall i vilken färg? Och var hittade du skåpet? Scannar av allt nu.
    Och sova, det får vi göra sen någon gång. Ibland längtar jag dock ihjäl mig efter någon gång.
    Kram på dig.

    1. Jag är också såld på det :))) det köpte jag på auktion för ngt år sen och det är inte målat, kom i så ljuvlig färg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg