Att träffa någon saknad.

 

AT2B6280

 
 

Idag var jag i Helsingborg och träffade någon saknad.

Kan ni gissa på bilden vem det är?

Inte så lätt förmodligen, men jag passade på att smygfotografera henne när hon hade ryggen mot och var upptagen med att prata om halvdöda granar med tjejen i kassan.

Anna-Malin med Helt Enkelt.

En av de mest ödmjuka och godhjärtade människor jag vet.

 
 

AT2B6276

 

AT2B6278

 

AT2B6284

 

AT2B6287

 
 

Vi åkte till Butiken, såklart, och strosade bland julinspiration och doftljusdoft –

pratade med varann över hyllorna och funderade över stora saker i livet medan vi lyfte på krukor och vägde filtar i händerna. Hon har fattats mig länge, men olika städer och det där med vardagslivet har gjort det svårt att ses så ofta. Så nu var det verkligen på tiden.

Vi skulle egentligen tagit en lunch men fastnade i Butikens café med bakverk och varm choklad som ångade ur koppen; jag åt en lussekatt och en vaniljbulle på fem minuter och satt sen resten av tiden halvt framåtlutad över bordet och bara pratade med snabba meningar blandat med skratt.

Vi enades om mycket den här dagen. Bland annat att det var på tiden att vi sågs.

 
 

AT2B6311

 
 

Sen åkte jag hem igen till en gårdsplan som redan hunnit bli dunkel och fångade upp en nyvaken Buse i köket och pussade honom så mycket att han tillslut sa mamma sluuuta och satte en bestämd hand i pannan på mig; sen ville han ner och se vad jag hade för spännande med mig hem i kassen och vad det var för märklig växt som stack upp från pappkanten.

Och ikväll får vi besök av Fru Sederblad & Pricken, mannen har köpt hem potatis för att göra ugnsbakade klyftor med timjan och aioli, och mörkret får gärna komma på allvar nu för jag ha bunkrat upp med värmeljus och har lyktor att tända.

Vi tar söndag, helt enkelt.

Imorgon börjar veckan igen.

 

 

”päls”-väst | sheinside
blus | custommade

 

slut

6 kommentarer till “Att träffa någon saknad.

  1. & när du skriver att du varit i Helsingborg…. Så menar du egentligen Höganäs?! Bara nyfiken eftersom det är himla likt Butiken på Magasin 36 i Höganäs…..

    1. Anna-Malin bor i Helsingborg. Vi var där, sen körde vi till Butiken som jag skriver (som ligger i Höganäs) och sen tillbaka till Helsingborg igen. Ledsen om det var otydligt.

  2. Men där var jag också idag! Åt brunch. Åh vad tråkigt att jag inte såg dig! Men hade nog blivit ställd och inte vågat gå fram ändå : )
    Kram LindaB

  3. Åå..där hade jag gärna varit en liten fluga på väggen..Två makalöst inspirerande kvinnor. Låter som en väldigt bra söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg