Att hitta en gammal favorit.

 

AT2B2300
 
AT2B2308
 
 

Minns ni den här? Vinthundsmössan?

Jag dör.

Jag hittade den i en korg ovanpå frysen när jag städade igår och var genast tvungen att se om den fortfarande passade. Och jodå! Än så länge är det ju knappast läge för en mössa med tanke på vädret, men om det smäller till i januari-februari så är vi numera beredda.

Hon ser ju så fantastisk ut i den där skapelsen, Tooka. Fick bita mig hårt i kinderna för att inte gapskratta av kärlek när jag fotograferade henne.

 
 

AT2B2312

 

AT2B2318

 
 

Och jo, hon gillar den faktiskt. Svårt att tro kanske, men när den där är på så rör hon den inte. Tant skulle med största sannolikhet åla ur sin på momangen men Tooka måste känna sig lite fancy för den får sitta kvar tills jag själv tar av den.

Så då sitter hon där, i soffan, i sin lilla toppluva med tofsen dinglande bakom sig och agerar oberörd och poserar.

Denna hund.

Vad hon får mig att skratta.

 

slut

 

28 kommentarer till “Att hitta en gammal favorit.

 1. ÅÅHH!! Underbar! Helt enkelt underbar!
  Den sista bilden är outstanding med tofsen på sidan! Ge Tooka en bamsekram från mig.

 2. Hahhaha herreguuud så underbart söt, jag dööör!
  Det är så härligt när skrattet bubblar upp inom en, vart man är 🙂
  Tack å kram!!

 3. Ha, ha, ha, hon ser verkligen ut att gilla den och ser sååå elegant ut i den!
  Tack för morgonens bubblande fnitter!

 4. Ja jag älskar dom där mössorna. Jag var inne på hemsidan för ett tag sen och nu kan man ju matcha upp sig med ett par lovika vantar. Jag dööööör. Väldigt snajdigt. Nån dag ska jag orka mäta ena hunden och beställa en sån där.
  Ha en fin dag!

 5. Ja jag älskar dom där mössorna. Jag var inne på hemsidan för ett tag sen och nu kan man ju matcha upp sig med ett par lovika vantar. Jag dööööör. Väldigt snajdigt. Nån dag ska jag orka mäta ena hunden och beställa en sån där.
  Ha en fin dag!

 6. Så söt och det syns att hon känner sig så fin! Önskar jag kunde sätta sådana små söta mössor på våra jakthundar när de är ute och jagar…men tyvärr tror jag inte sambon skulle uppskatta sin dyrbara hund med mössa på. Så synd för något sötare får man leta efter.

  Kram från Jönköping

 7. Vilken underbar hund!!!
  Min, som blev en änglahund nu i höstas, hade garanterat älskat sin mössa han också.
  Han gillade det mesta, framförallt sonen lånade gärna ut sina fotbollskepsar och halsdukar till honom. 😉 En gång fick han posera med glasögon till årets julkort, då när han började bli gammal… Hundar är livat!

 8. Ha ha ha så söt! Oslagbart! Vi fick oss ett gott skratt där hemma när vår hund accepterade ett diadem med rådjurshorn. Du vetett sådant som man ser ut som Rudolf med röda mulen. Tosca hade på sig den i säkert 30 minuter innan hon skakade på huvudet så att den trillade av. Vi var helt förundrade mannen och jag och fick oss ett gott skratt när hon gick omkring med den på huvuet….älskade hundar….

 9. Ja, jag minns helt tydligt. Faktum är att vi pratade om de här härliga mössorna häromdagen när vi pulade ner vår nakenhund i utomhuskostymen. De är störtsköna måste jag säga!! 😀

 10. Dagens ”kaffe i näsan” ögonblick! Tack för ett rejält asgarv, Emma! Tänkte på hur vår border-labbe korsning skulle se ut i mössa, och eh nej… Mössan skulle ligga som en död sill på golvet, söndertuggad.
  Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg