Att roa sig själv.

 

modestorea
 

 

Jag älskar mellandagsrean som sagt.

Och jag vägrar att ge mig ut i butikerna där det råder hysteri och där jag vet att jag kommer få myrkrypningar i kroppen efter bara en kvart. Så på kvällarna sitter jag slött i soffan med fötterna på mannen och surfar runt bland alla guldkorn. Hittills har jag hittat ett par, men det finns mer fynd att göra (även till Buse, försöker bunkra upp lite dyrare plagg som underställ med mera under de här tiderna).

Här kommer ännu några favoriter!

Modesto har nu startat sin rea. Där kan man hitta några plagg riktigt billigt, och även göra kap. Guldkorn:

1. Lång skjorta i vitt till riktigt bra pris – här.

2. De fantastiska, fodrade Ldiren med högre skaft (så snygga när de hasas ner lite) nu på riktig rea – här. Dessa kan man gå upp en storlek i då fodret är ganska tjockt.

3. Snygg klänning med detaljer – här.

Hela rean finns här.

 
 

factory

 
 

Är man på jakt efter det där lilla extra och vill unna sig något märkesplagg för lägre pris är Factorys rea ett måste! Där finns Malene Birger, Greta, HunkyDory, Busnel med flera att botanisera bland.

Till exempel:

1. Tröja HunkyDory – här.

2. Galet snygga chinos från Maison Scotch – här.

3. Ljuvlig Greta-klänning – här.

Hela rean hittar man här. Själv är jag sugen på något från Menckel (som har så tidlösa, kvinnliga plagg) eller ett par MiH-jeans som sitter som en smäck.

 
 

laleia

 
 

Riktigt bra underkläder är också något jag försöker unna mig på rean. La Leia har mellandagsrea hon också, upp till 70% rabatt, och det utbudet hittar du här.

Tjahapp, det var kvällens mellandagsrea-tips.

Nu ska jag äta mer ost med kex och övertyga mannen om att ett SoA-maraton på sisådär 6-7 avsnitt innan läggdags inte är det minsta fel. Vi är ju trots allt lediga imorgon.

 

slut

Rekommenderade inlägg