Att vara stolt.

 

blogglogga 1

 

För er som inte redan vet det har jag nu glädjen att berätta att Anna-Malin med bloggen Helt Enkelt numera är en del av Elsa-familjen.

Anna-Malin är en av de mest begåvade människorna jag vet, och precis lika ödmjuk och mjuk som hennes bilder är vackra. Jag har ju haft äran att lära känna henne under de här bloggåren och det är med enorm stolthet vi välkomnar henne hit, till oss.

Hennes blogg hittar ni här (och som vanligt kan ni enkelt navigera runt bland alla genom att välja ”våra bloggar” allra högst upp till högeri fönstret när du är inne på en blogg).

Ett stort heja! och ett lika stort välkommen, Anna-Malin.

Vilken start på 2014!

 

slut

19 kommentarer till “Att vara stolt.

  1. Ha! Jag anade (och hoppades på) det när hon skrev att hon skulle flytta/avsluta bloggen på Sköna hem. Man har ju koll liksom =) Kul, och grattis!

  2. Ni är två fantastiska bloggare båda två med otroliga kompetenser och förstår att du är stolt över att ha Anna-Malin hos er ….Gott nytt år till er ! / Pernilla

  3. Vad roligt!
    Men jag har en fråga. Alla Elsas entouragebloggar laddas väldigt långsamt upp på ipad el iphone. Ibland ser man bara första bilden och bara texten. Väntar man länge ser man kanske hela inlägget. Är det bara på mina apparater el är det någon annan som upplevt detta samma problem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg