Att se fram emot helg igen.

 
AT2B2600
 
AT2B2696
 
 

Jag ser fram emot helg igen.

Får man säga så? Trots att man bara jobbar två dagar den här veckan?

Det kan inte hjälpas. För jag ser fram emot helg igen, mot dagar utan klocka och timmar där vi kan göra sånt som får Buse glad; som att bada badkar tills vi blir skrynkliga, leka kurragömma i rummen eller besöka den där lekparken som är ensam och full av blöt sand och som har gungor som får honom att tjuta av skratt.

Det är ju det som är det bästa med helgerna.

Familjetiden.

 
 

AT2B2672

 

AT2B2768

 
 AT2B2707
 

gung

 
 

Det gör ju liksom ingenting att kinderna blir röda av luften efter ett tag och att man får spendera dagar med att försöka lirka ut sanden ur skorna efteråt. Han är lycklig. Vår lilla. Och det är ju det enda som betyder någonting.

Och efteråt, när man kommer hem, så är det ju så ofantligt skönt att få känna att man uträttat något. Göra varm choklad, bre några knäckebröd, sätta sig i soffan med TV:n som bakgrundssorl och pusta ut och vänta på att den där sköna inifrån-och-ut-värmen ska börja komma krypande och ta kroppen i besittning.

 
 

AT2B2628

 
 AT2B2711
 

AT2B2791

 
 

T-i-d-e-n.

Den som ibland går så fort att huvudet snurrar, och ibland så långsamt att man måste knacka lätt med pekfingret på urtavlans glas för att se om den ens är vaken. Och på helgerna är den det dyrbaraste vi har och det som på riktigt är vårt;

iallafall möjligheten att förvalta den.

Med att göra sånt vi vill göra, ingenting annat, vilket kan vara allt ifrån att beställa hem en ny serie till att auka onnie till att ta tillfället i akt att, när buse somnat, äta så mycket Maltesers att gommen blir sårig och tungan liksom räfflad av sockret.

Så ja, jag längtar efter helg.

Det kan bara inte hjälpas.

 

 

jacka | stylelevel
tröja | sheinside
kjol | monki
skor | uggs (gamla)
halsduk | vintage by fé
(Buses skor, typ världens bästa – härifrån).

 

slut

19 kommentarer till “Att se fram emot helg igen.

  1. Precis som du skriver, men egentligen är det inte så mycket helgen i sig som man ser fram emot – utan det helgen står för och innebär. Kvalitetstid. Tillsammans.

  2. Härliga bilder på er! Han ser så härligt nöjd ut er lille Buse, gulligt!
    Och visst är det väl så med helg. Egen tid. Egentid. Tid att bara göra sånt man vill och känner för. Helt rätt.
    Kram Jennica

  3. Hej! Jag tänkte skriva en fråga i ditt senaste inlägg, men Jag kommer inte åt något kommentarsfält just i det inlägget……?

    1. Hej Helen! Jag fick så många frågor att jag fick stänga kommentarsfältet för att hinna med att svara på dom också 🙂 Skrev en liten uppdatering i inlägget när jag gjorde det. Kommer en ny frågeomgång snart!

      1. Jag förstår 🙂 (Jag läste inte ditt inlägg på nytt, så jag missade tillägget helt enkelt…)

  4. Åh, det måste vara i Tygelsjö ni varit och busat ;o) Bor där och känner igen lekplatsen, mina barns favoritställe! Nu blir jag nyfiken på om ni bor här i närheten =) Kram!

  5. Jag är såå sugen på att beställa de där kängorna, har hört många säga att de är varmare än tex Sorel.. är de normala i stl?

    1. Ida de är de absolut bästa vinterskor jag ägt. Man blir aldrig kall eller blöt, så de är verkligen värda pengarna. Måste vara andra eller tredje året jag är inne på mina nu. Har samma storlek som vanligt. Har sett att de finns till Buse också, men för det priset får man nog vänta tills han kan ha skor längre än en månad innan han växer ur dom… :/

      1. Tack för ditt snabba svar! Mitt nya motto: som du-ge fingret åt kylan istället för att köpa festklänningar jag sällan använder. Jag fryser fasiken nu- när vi har 10 plusgrader!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg