Att se om det är något ni vill veta.

 
AT2B2800

Untitled-1
 

Det slog mig att det var hundra år sen jag hade en frågestund. Ni vet; där ni kan ställa frågor som jag sen sammanställer och försöker svara på efter bästa förmåga. Jag brukar försöka svara på så många jag bara kan här inne, men någon har jag kanske missat eller så sitter ni bara på något klurigt som ni alltid undrat över – som vad jag hade för smeknamn i skolan, eller vilken politiker det hade varit mest troligt att man fann mig tonårshånglande med under Almedalsveckan.

Så ska vi köra en liten sån, kanske?

Undrar du något så skriv så försöker jag svara så gott det går (såvida det inte är för personligt eller privat, eller sådant som involverar någon annan och som jag inte kan svara för). Ja. Ni vet. Ni är ju världens bästa.

Fin fredag så länge!

Här vankas det mannens kräftpasta, minsann.

(Så länge kommentarsfältet är öppet så går det bra att fråga, jag stänger det om jag känner att det kan bli svårt att hinna med fler).

 Uppdatering;

Tack för alla frågor! Var tvungen att pausa här för att jag ska hinna med att svara. Frågorna och svaren kommer i ett separat inlägg sen 🙂

 

slut

23 kommentarer till “Att se om det är något ni vill veta.

  1. Vilka råd skulle du ge till en som funderar på att starta en blogg? Vad ska man tänka på?

  2. Läser du själv bloggar, och i såfall vilka?

    Vilket resmål är din favorit so far?

  3. Hur håller du dig så slank och fin, du gillar väl godsaker 😉 tränar du mycket. Älskar din blogg du skriver med en fantastisk känsla och inlevelse!

  4. Hej hej 🙂 Jag har länge funderat på om det var du som hade bloggen som jag har för mig hette ”En älskarinnas bekännelser” eller hm, vad 17 var det? Så otroligt vackert skriven och med allt vad det innebar att vara den andra kvinnan. Det är något i det otroligt vackra sätt du skriver på som påminner om hur den var skriven.

  5. Hej! God fortsättning! 🙂 jag vill gärna veta om u har några foto eller redigeringsknep som är bra att ha i bakfickan, älskar ju att fota så jag lär mig gärna mer. Du har ju ett riktigt bra öga för det där 🙂

    Kram /iris

  6. Tusen takk for en herlig og inspirerende blogg, det er alltid en glede å komme inn og lese. Mine spørsmål er: Hva inspirer deg? Både når det kommer til bloggen og hverdagen generelt (klær, interiør, arbeid). Når og hvorfor begynte du å skrive?
    J

  7. Tack för en stämningsfull, inspirerande och hemtrevlig blogg! Tittar in varje dag och försvinner från verkligheten en stund. 🙂
    Jag undrar vilken utbildning du har och mer konkret vad du jobbar med?

    Kram och tack för att du delar med dig så vackert!

  8. Men å vad roligt!!!! Jag har tre frågor:
    1. Du skriver alltid så vackert och positivt om allting, jobbar du medvetet på att vara så positiv som möjligt eller är det bara sån du är? 🙂
    2. Vad tycker du är viktigast när det gäller vänner och relationer?
    3. Vart beställde du blöjorna ifrån, har letat på bloggen men inte hittat inlägget?
    Tack för en superbra blogg, din är den enda jag läser kontinuerligt och inte klarar mig utan!! 🙂 skulle vara roligt med lite fler bilder från ert fina hem! Ha en skön fredagskväll!
    Kram Thereze

  9. Jag minns när du började blogga och nu driver du en stor blogg. Hur gick du till väga? Har du några bra råd för någon som vill se sin blogg växa, få fler läsare, sponsorer och dylikt?

  10. Ditt fotograferande, och då menar jag inte allt det där praktiska med inställning och redigering, utan resan dit? Intresset, har det alltid funnits eller växt fram senare? Var och när väcktes det och hur har du tagit till vara på det? Varför fastnade du, eller har det kanske alltid bara varit givet? Att du är alldeles otroligt duktig vet vi ju alla, men den där vägen dit, den är jag nyfiken på…

  11. Du är min nr 1 bloggfavorit! Älskar själv att skriva, och gör det hyfsat, men inte hälften så bra som du. Nu till min fråga: avsätter du en stör-mig-ej-jag-bloggar-timme eller hur gör du för att inte reta gallfeber på omgivningen, typ man och annat sällskap? Jag skulle själv vilja återuppta mitt bloggande men är så fladdrig i min inspiration så jag kan inte t.ex. ha kl 17 onsdagar som en bloggtid… Jag tänker t.ex på när ni var på semester, blir inte den lockige mannen trött på att du så ofta tänker blogg? Eller är han lika intresserad? Tack och åter tack för dagliga skratt och inspiration!

  12. Jag undrar hur du redigerar dina bilder för att få till den där stilen du har på dem. Tror du nämnt att du redigerar i Elements? Skulle bli glad för en steg för steg tutorial.
    Jag undrsr även vad du har för foto utrustning?

    Kram Anna

  13. Hej! Vad hände med kokboken du höll på att samla in recept till för något år sedan? =)

    /Emelie

    1. Det visade sig att när det handlade om att göra något för välgörenhet på egen hand så var det inte direkt så enkelt 🙁 Enormt mycket regler och särskilt när man var privatperson. Det var för snårigt och gick inte att genomföra på ett bra och korrekt sätt.

  14. Hej Emma! Först och främst måste jag bara passa att säga att jag tycker att du, och din blogg, är helt fantastisk! (Detta är första gången jag kommenterar något här trots att jag har följt dig sen bloggen startade..) nu till min fråga: om jag inte minns helt fel så var ett av dina vigsellöften att du skulle raka benen varje dag i resten av ditt liv. Gör du det fortfarande? Och är det fortfarande lika viktigt för dig? Om svaret är ja: hur gjorde du när du var preggo? Som nygift och höggravid så tar jag tacksamt emot alla tips! Med vänlig hälsning, Mia som bara vill vara lite fin för sin nyblivne make..

  15. Tycker om din blogg jättemycket och följer den nästan varje dag! Jag har förstått att du som jag är såld på tv-serier och undrar vilka som är dina tre bästa tips?
    Tack för all inspiration du ger!

  16. Läser man någon av de andra stora bloggerskornas sidor (ta t.ex. blondinbella) så får de utstå så otroligt mycket kränkande kommentarer. Här inne har jag nog aldrig sett något sådant och då har jag nästan varit med från start i din blogg. (Hittade hit några veckor innan du gick ut med att du var gravid med bönan, som jag har för mig att ni kallade Silkesapan innan han kom ut).
    Kommer det syrliga kommentarer till dig med, som kan vara rent av kränkande, eller märker du inte av det där hemska näthatet som så många andra får dras med?

    Det är ju en utav anledningarna till att jag trivs här inne. Det är aldrig något nedklankande här, du är en människa med mycket och stora vida passioner och tankar och tycken, men du drar aldrig ned vad någon annan tycker, om någon tycker olika, och det tycker jag är så otroligt vackert.

  17. Jag läser många ”kända bloggar” och många utav dom får ofta taskiga kommentarer men jag har aldrig sett det i din blogg, får du det oxå eller raderar du dom? det här med näthat är något som jag avskyr, mina döttrar bloggar och i bland får de tyvärr taskiga kommentarer om hur det de skriver 🙁 har du några bra tips hur man ska göra med detta? kanske ignorera eller stå upp för det man skriver!! Tack för dina vackra ord och bilder som jag älskar att ta del av.
    Kram Anna K

  18. Först av allt; tack för en härlig blogg!! Din energi, dina bilder och texter är som ett glädjepiller jag intar varje dag:)
    Jag skulle vilja veta hur du gjort för att ”hitta” nya vänner som vuxen och vad du tycker kännetecknar en riktig vän.
    Du har ju öppet berättat om svåra stunder och jag undrar om du har tips på hur man laddar energi och ork för att gå vidare.
    Var hittar du din styrka och ditt mod att våga satsa på nya saker?

    Tack för härlig läsning!

  19. Jag funderar lite på det här med att du skrev att du inte vill skriva om det negativa och svarta på din blogg, men ändå tog upp ditt missfall. Känner du så här i efterhand att det kom lite för nära? Eller känns det fortfarande helt rätt?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg