Att vara på bortaplan.

 
AT2B5283

 

 

Och så var man på plats i Borås; i ett högt hotell med flaggor vajande utanför och med några timmars bilresa och ett monterbyggande bakom sig. Vägarna upp var minst sagt dåligt så det tog lite över fem timmar – men nu är vi iallafall här och det snöar på mitt favoritsätt;

no vet, när flingorna är fjäderlätta och täta och nästan står still i luften.

Ljuvligt.

 
 

AT2B5285

 
 

Jag ska bara kasta av mig bagaget och in i duschen mer eller mindre, ikväll vankas det middag och tills dess vill jag ha duschat av mig bilresan och hinna byta kläder. Och imorgon laddar jag för timmar på stående fot, mängder med händer att skaka och den där lilla ramsan som går inne i huvudet när folk säger sitt namn; den som ska hjälpa mig minnas vad de egentligen sa, men som sällan fungerar.

Så ikväll firar jag onsdag i Borås.

På ett högt hotell med vajande flaggor och yrande fjädersnö, lite för långt bort från några saknade men snart hemma igen.

 

 

väska | malene birger (country-dreams)
halsduk | gammal beck
tröja | davida

 

slut

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att vara på bortaplan.

 1. Gissar att du är på Grand? Eller möjligen Plaza… 🙂 Middag på Bara ikväll kanske(om du är på Grand)? De har toppenkäk! 😀 Kram på dig!

 2. Välkommen till min stad! Har följt din blogg ett tag nu. Halkade in av en slump en dag för ca 2 år sedan och har läst dig sen dess! Hoppas att du får gött käk ikväll!!

 3. Åh, snyggväskan!! Och snyggemma såklart:)
  Ha en trevlig kväll och bra dag imorgon. Lycka till med namnen, jag minns aldrig alla…haha!
  Kram fredrika

 4. Du skriver så himla bra, även ett sånt här inlägg känns liksom intressant och roligt att läsa. Den förmågan har verkligen inte alla. Du är en riktig förebild, jag gillar också att skriva men får inte till känslan lika bra som dig i min blogg. Men kika gärna in ändå, efter en riktig skit-höst så tänker jag satsa på en tokhärlig vår. Kram!
  http://www.mathimlen.blogg.se

 5. Låter trevligt! Lite paus från Buserummet, förstår att du längtar att fortsätta där också. Besvärar med en fråga igen, väskan, är det där den större eller mindre? Har varit så sugen på en vit MK till våren, men snyggväskan ovan är ju bara så fin och med rosa foder. Kramar

 6. Den där väskan har jag sett hos en annan bloggerska också och den är fin fast jag gillar din bäst som är mer vit.

  Du har då alltid roliga saker för dig! Att stå på mässa är hur kul som helst!

  Kram

 7. Ja den där väskan är superfin. Men jag gillar den svarta bättre. Tur att vi alla tycker lite olika ;=) och nu har den kommit i en tunnare modell också med axelbandsrem………..toppen………..och liiiite billigare :=) Någon som har den?
  Spännande att följa ditt rumsprojekt.
  Kram och tack för bloggen.
  /Lena

  1. Ja visst är den svarta fin?! Så många som har den bara :/ så jag gick på en ljus ha ha.
   Kram och tack själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.