Att kunna köpa lite vårfint.

 
cutie
 
 

Dags för nåt vårfint till ditt lilla hjärta?

Perfekt!

För i samarbete med Cutiepie kommer här en tävling där du kan vinna ett presentkort på 700 kr att handla för! Cutipepie har märken som Hummel, Molo, Ej Sikke Lej, Mexx med mera och här finns kläder för pojkar och flickor upp till 16 år.

För att vara med behöver du bara svara på frågan: vad skulle du köpa om du vann?

Gilla gärna Cutiepie på fejjan här om du vill.

Hela sortimentet ser du här, och tävlingen pågår till och med den 14 februari.

Lycka till!

 

starli

 

Rekommenderade inlägg

68 kommentarer till “Att kunna köpa lite vårfint.

 1. Jag hade handlat lite nytt till knytet som förväntas titta ut inom två veckor 🙂
  Och så hade såklart den blivande storasystern fått något fint! Kanske den rosa, härliga klänningen från Cupcake!

 2. Om jag hade vunnit presentkortet hade jag bett att få betala 199 kronor själv så att min snart femåriga dotter hade fått en sprillans ny Molo jacka – Hopla Jacket girly rainbow. Så fiiiin! Hon brukar få ärva sina förskolejackor av brorsan…… Tummarna hålls!

 3. Min ängel älskar glitter och djurtryck ungefär lika mycket så Molos Metallic-leopard jeans hade suttit som en smäck! Vad gör man inte för de små liven? ?

 4. Några mysiga bebiskläder till min första barnbarnet som vi med spänningen väntar att komma till oss i början på sommaren! Vi längtar sååå!!!

 5. Zapp Sneakers Rainbow Clouds från Molo så klart! Herregud så fina!!! Jag vet att de kommer att vara oigenkännliga inom en kvart (det är en vild tös jag har, som älskar att skita ner sig), men de går väl att tvätta tänker jag. Precis som sin mamma älskar hon vackra kläder och ting, och jag älskar att se hennes förtjusta min när hon får något nytt!

 6. Jag skulle köpa ngt vårfint till min älskade lille kille som har dragit iväg på längden så att nästan alla kläder blivit för små som från en dag till en annan.

 7. Åh dessa fina plagg skulle jag köpa till min älskade lilla tjej: Phister & Philina / Match Baby Klänning, Phister & Philina / Runway New Born Strumpbyxor, Phister & Philina / Rumba Baby Suit, Love Frankie / Bib Leopard dregglis

 8. Jag skulle köpa ett par Hummel-skor till min son som är 7 år och har ont i ryggen.
  Han måste ha ordentliga skor och Hummels har bra höjd och stabilitet.

 9. Jag hade köpt en Molo fleece jacka till min dotter som hon tjatat om i hur många år som helst.

 10. Ååå ett par sånadär stiliga röda gympaskor skulle sitta som en smäck på en liten kille från norra öland!

 11. Härlig tävling! Om jag vann skulle jag köpa den underbara sparkdräkten från molo med pandor på! Helt underbar på min lilla baby som redan är 8 månader.. Puh va tiden springer iväg! Trevlig helg Mvh Marie

 12. Jag skulle köpa Molo/Clary Dress Pop Purple till mina tjejer, dom vara sockersöta på sin morbrors bröllop på Mallorca i sommar ❤️

  Kram Emma

 13. Om jag vann skulle jag köpa den fina Molotröjan Raso Top Scooter Park och den fina Cupcakeskjortan Free Boy till min son!

 14. Hej! Jag sulle köpa molo camelia dress och molo reg tröja till min
  jobbarkompis barn.
  Alice skulle vara söt i klänningen, den passar ju väldigt bra att busa i också!
  Måns som är storebror hade säkert blivit glad för sin M-tröja……

 15. Tjingeling i stugan… min långskans behöver ständigt nya kläder då armar och ben verkar växa flera centimeter varje månad. Håller därför tummarna för en vinst, då skulle ett antal plagg från Hummel få flytta in =) Kram på dig min sköna, Mia

 16. Skulle utan tvekan köpa Molos HOPLA JACKET GIRLY RAINBOW till min yngsta dotter ( som fyller 6 år IDAG <3) för det är precis en sån karamelljacka varenda liten tjej ska ha tycker jag-UNDERBAR på alla sätt! Molos bästa någonsin enligt mig! Får gåshud bara jag tänker på den! Sa jag UUUNDERBAR??? <3
  / kram Mia

 17. Jag är på ständig byxjakt till min smala 2 1/2-åring så det är vad jag skulle satsa på, Mexx har smala byxor så det skulle jag satsa på!

 18. Alldeles snart har jag varit förälder i tio år. Tio helt fantastiska år! Jag tycker inte att det är helt lätt att hitta fina kläder till barn som är så där mittemellan barn och tonår, men Molo funkar fint till min långa och smala, snart tio-åriga dotter! Hon skulle se ljuvlig ut i Molos Clary dress pop Purple, så det skulle jag gärna köpa till henne!
  Kram (från förstagångs kommenterade) Katrin!

 19. Hej,

  Jag skulle slå till på varsin ny Molo-fleece till mina godingar. Ett kanonplagg att ha under vinterjackan när det är riktigt kallt. Men även till härliga sommarkvällar när det är lite småkyligt och daggen kommer. Ett kanonplagg!

 20. Oj! Man vill ju välja så mycket! Har tre barn, den minsta, min lilla kille som blir åtta månader på tisdag växer så det knakar! Han fullkomligt behöver ju de röda mexx jeansen! Min stora flicka, 9 år i sommar, skulle älska den blå-vit randiga cardiganen, också från mexx! Så himla enkelt och fint!

 21. Åh så mycket fint! Jag har en liten kille som snart är fem månader. När jag var gravid tänkte jag att om jag fick en tjej skulle det finnas så mycket fina kläder att köpa men nu när det blev en kille och jag letar pojkkläder har jag upptäckt att det finns så mycket till dom också, kul! Jag älskar Molo för att jag tycker att barn ska ha färgglada kläder.
  Men jag har också fastnat för Mexx. Ej sikke lej är också kul, särskilt uggletröjan som jag såg fanns där. Det hade varit så kul att vinna lite kläder till min goding:D /Linnea

 22. Åhh ja det va ju inte så svårt och välja om man säger så 😉 Molo’s underbara leopardkjol till min dotter som fyller 8 år just 14 februari 🙂 <3

 23. Oj oj oj så mycket fint där fanns!! Molo fleming bodysuit pandas skulle vara söt på min 6 veckor gamla dotter. Eller Mexx baby girls dress. Eller…. Skulle knappt kunna välja 🙂

 24. Till min ena lilla Cutiepie på snart tre år skulle jag vilja köpa den ryggsäcken med cupcakes då han blivit av med sin på vår semester! Till vår minsting en sån bedårande söt mössa med små fåglar och gula ränder, en nyhet för våren såg jag:) den fina T-shortsen med panda på vore kul så kunde dem ha likadana:) superfina saker på Cutiepie. Mycket färger vilket är kalasfint på alla barn!!

 25. Så mycket fint och så många fina glada färger till alla barn!!
  Jag hade valt en ryggsäck med cupcakes till mitt ena barn som fyller tre i maj. Han blev av med sin ryggsäck på semestern! Sen hade jag valt en sådan fantastisk mössa med fåglar och gula ränder på till minstingen, en nyhet för våren såg jag:) helt underbar!

 26. Jag skulle köpt molo fleecejackor till mina pojkar,6åringen skulle få den gröna och 9åringen den grå.

 27. om jag vann så skulle jag köpa den vackraste klänningen till mitt lilla sockerhjärta,
  för jag som mormor älskar att se ljuset i ögonen när en snart ett tvåårigt hjärta får en
  ny klänning

 28. Jag skulle köpa Molos Caysa klänning och dom matchande sneakersen till min älskade systerdotter Isa. Att som pojkmamma ges möjlighet att handla flick kläder är ett STORT nöje.

 29. Vad mycket fint!!! Jag blev förälskad i dom höga och röda hummelskorna. Jag skulle nog få köpa två par så båda mina pojkarna, Oliver och Noah, får varsitt par…

 30. Jag skulle köpa randiga, färgglada gummistövlar till min lilla tvååring som fullkomligt älskar att hoppa i vattenpölar och därmed också älskar gummistövlar. Hade hon fått bestämma så hade det varit gummistövlar dygnet runt, året runt 🙂

 31. Jag skulle köpa en fin vårjacka till min son som växer så det knakar. Tyvärr växer inte plånboken i samma makalösa takt. För resterande summa skulle han få en snygg och fin tröja. Gud så fin han skulle bli min prins 🙂
  Jag gillar på Facebook, såklart!

 32. Jag skulle köpa nya skor till min 1,5 åring Colin, eftersom hans skor bästa skor blev stulna på förskolan i veckan 🙁

  Håller tummarna och gillar på fejjan!

 33. Med vår lilla Ebbe 5 veckor gammal på armen kollar jag in utbudet. Så mycket fint men jag föll för Mexx / Baby Boys Sweatpant, Mexx / Baby Boys Body, Minymo / New 02 Body och Ej sikke lej / Fleeceoverall, Blå. Sista har en uggla. Älskar ugglor. Nu hoppas vi att vi vinner säger Ebbe som snarkar på. 🙂

 34. Jag har varit inne och klickat på dom fantastiska Hummelskorna som Buse har säkert tusen gånger. Dom är ju bara så fina på denna coola lilla kille. Så – om jag vinner kommer jag att klicka hem dessa – Hummel / Barnskor Stadil Super High Moccasin Boot – så att vår 2-åriga kille kan se lika cool ut som Buse. OM det ens är möjligt. Nåja, hoppas på ett försök i alla fall.

 35. Jag skulle köpa dreglisar från imsevimse, sååå bra och såååån åtgång på den varan här hos lilleman 4mån 🙂 sen skulle jag vilja ha badbyxor från samma märke. Mycket annat fint också

 36. Jag skulle köpa följande (i detalj);
  Till sonen
  *Ej sikke lej / Fleece Jacka Owl
  *Mexx / Baby Jeans
  *Hummel / Cliff Cap
  Till dottern:
  *Molo / Connie Dress Citrone
  *Mexx / Kids Girls Jacket
  *Molo / Zapp Sneakers Rainbow Clouds

 37. Jag skulle köpa den super coola jeans skjortan från Mexx och matcha med en snygg blå vit randig t-shirt från phister-philina. När solen tittar fram skulle min son ta på sig de neon orangea pilot brillorna från kid-avant.:)

 38. Jag skulle önska mig Molo / Clary Dress Pop Purple till någon av mina underbara tjejer. Så var det klart med kläder till skolavslutningen. Ha en trevlig vår.

 39. Härlig tävling!jag skulle välja mintkoftan i Molo med puffärm. Hade en sån stickad när jag var liten på 80-talet:) den skulle vår dotter få. Till vår son skulle jag välja Molotröja med pandatryck, eller låta honom välja fritt:) håller tummarna

 40. Jag skulle klä minstingen, Henri, i ”Molo / Ewald Top Pandas” med tillhörande brallor ”Molo / Sidney Pants Black Stripe”. Ha en fin sönda´!

 41. Om jag skulle vinna skulle jag välja att köpa en byxa och body från Molos till min ”baby to come” (beräknad förlossning i maj). Jag skulle välja bodyn med pandorna på med matchande randiga byxor för att mitt smeknamn är Pando, ett minne från gymnasiet där jag lyssnade mkt på Pandora, ett namn som lever kvar än idag ca 20 år senare.

 42. Om jag vinner ska jag köpa något ekologiskt till mitt lilla barnbarn.
  Eller varför inte en solskyddsdräkt till sommaren!

 43. Åh då skulle min treåriga dotter få de där hummelskorna (höga modellen), för hur tuffa är de inte!!!

 44. Jag skulle utan tvekan köpa Molo / Fleming Bodysuits Pandas till min älskade brorson som älskar allt vad djur heter och som har en fantastisk mamma som arbetat på djurpark och brinner för djurens välbefinnande. Och senskulle jag köpt Hummel Ziptröja i födelesdagspresent till min sambos lille son ♥

 45. Om just jag skulle ha den ofantliga turen att vinna skulle jag köpa vars ett par Hummel gummistövlar till mina sötnötter så att de kan fortsätta hoppa i alla vattenpölar som kommer i deras väg. Det är en härlig känsla att se sina barn leka lyckligt i naturens stora lekrum 😉

 46. Oj, om jag vann, skulle det nog bli nån Molo tunika/klänning till min dotter och sonen skulle få Molos panda t-shirt.

 47. Om jag van skulle min lillskrutt få en söt body från Ej sikke lej och snygga byxor från Mexx. Dessutom skulle jag slå till på en hel bunt dregglisar, för oj vad han dregglar och dom vi har har sett bättre dagar.

 48. Om jag har lyckan att vinna presentkortet skulle min lilla tjej snart bli vårfin i äppelblomströja och regnbågsmolnskor från Molo. Vilken lyx det vore!!

 49. Hade jag eller rättare sagt min älskade Blenda fått välja hade det blivit något från Molo med djur. Pandor, tigrar…. små fåglar vem kan stå emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.