Att sjunka ner i avslappning igen.

 
AT2B7967
 
 

Jag har fått lite gjort idag.

Bilder, bilder och åter bilder – mest sånt man kan göra nersjunken i en säng med fyra kuddar bakom ryggen och med den där té-koppen på bekvämt avstånd. När jag går igenom bilderna i kameran kan jag bara skratta. Man vet att man börjar bli rastlös när man klär på en saluki en clown-näsa och pallrar upp henne på ett hav Numero 74-kuddar för att bara ”skapa lite”.

Jisses.

 
 

AT2B7941

 

AT2B7935

 
 

Har ni också vår?

Eller snudd-på-vår, iallafall. Det är inget väder att sitta ute i med näsan mot solen och andas, men det är klart och vackert och jag förundras över hur snabbt vårstjälkarna i trädgården kommit upp och hur torrt gruset är under bilen. Som om februari blev april för längesen och redan nu viskar och snar värme och ballerinaväder.

Och jag surfar växthus; stora, vackra, sirliga växthus med halvöppna dörrar och rangliga bord, såna som ger mig gåshud och drömmarblick trots att det vore helt omöjligt för oss att placera ett växthus på den här tomten. Det finns helt enkelt ingen naturlig plats. Men varje år vid den här tiden sitter jag likt förbannat och surfar de där växthusen med sirliga vindflöjlar och lägger i inspirationsmappar och tänker nån gång.

Nån gång.

Men nu är det kväll och hela familjen har fyllt huset och ute i köket doftar det svagt av chili och färskost från pastasåsen som står och puttrar på spisen,

och jag har sjunkit ner i total och fullkomlig avslappning igen.

Den bästa känslan som finns.

 

vårjackan nummer ett | maze
skjorta | malene birger
vippig kjol | 6ks
gummiboots | ilse jacobsen

 

slut

8 kommentarer till “Att sjunka ner i avslappning igen.

 1. Visst är det vår så mkt vår att allergin börjar dyka upp.

  Härliga våren, tunnare jackor, tunnare skor och inga vantar. Älskar’t
  Skönt att du mår bättre
  Kram

 2. Åh, växthus. Jag sitter också ofta och drömmer mig bort. Ett sånt där växthus som man kan sitta i själv med fina blommor runt om kring, det vore underbart! Dagens bild med en viss fröken med clown-näsa var fantastisk! Tänkte bara fråga utan någon egentlig anledning – hade du/din man hundarna innan ni träffades eller har ni skaffat dem tillsammans efter? De är otroligt söta!

 3. ha ha…jag får mig ett gott skratt när jag tänker på clown-hunden i kuddhavet!! Måste ha blivit fantastiska bilder…:)
  Hälsningar från ett vårigt Gotland

 4. Hmm… gissar att jag är lite för hungrig, eftersom det första jag associerar till när jag läser ”ballerinaväder” är dom smaskiga nougatkakorna… När pengen trillar ner en stund senare, att du givetvis avser SKORNA blir jag full i skratt! 🙂 Men kakorna passar ju också bra när solen kommer fram, på en picknicfilt eller nåt… eller hur?!? Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg