Att vara vardagsfin.

 
AT2B8489
 
 

Igår klädde jag på mig igen efter dagar i bara morgonrock och mannens tshirt och ett par långkalsonger. Det är så skönt att få dra av sig den där sjukdomskappan och få känna sig lite piggare igen. Vid liv. Även om jag fortfarande är blek som ett anteckningspapper och inte har orkat sätta på ens mascara.

Och det finns ju inget bättre vardagsfin-plagg än långklänning. Även, eller särskilt, den här tiden på året när den kan kläs ner med kofta, tjocka strumbyxor och raggsockar.

Så himla, himla bekvämt.

 
 

AT2B8538

AT2B8507

AT2B8548

AT2B8543

 
 

Idag är himlen mjölkvit av moln, men grenarna på träden är stilla och regnet håller sig långt borta, och vi kollar på smhi för att försöka se om det kan bli en tur till Skånes Djurpark nån gång i helgen med en liten lockig som har vårspring i benen och som älskar djur.

Nu var det för längesen vi var där, och det finns ju inget mysigare än att strosa runt på de där gångarna och peka ut djur och spendera lite tid i den där hagen där alla får gå in och där fåren får klappas och där hönorna kacklar en armlängd bort och där Buse sitter på knä i jorden med fingrarna försvunna i en varm päls och ser på en lång fårnäsa med stora ögon.

Jag behöver också lite stimuli.

Som ni kan se.

 
 

AT2B8478

 
 

Man tager vad man haver heter det ju, och med lite leverpastej i jämn ström tyckte Tooka att det var mer än okej att få agera fotomodell när kreativiteten behövde komma ut och inget annat fanns att göra.

Min tappra flicka. Vad hon står ut med.

Och idag blev det fredag, bara sådär, och helgen väntar strax utanför dörren och det innebär att jag snart har alla samlade igen, hela familjen, och att tiden är bara vår.

Bästa dagarna.

Om ni frågar mig.

 

långklänning med fickor | vbf 
kofta | hunkydory (gammal)
vårkaramell till armband | my dromedary
klocka | mk

 
slut

10 kommentarer till “Att vara vardagsfin.

  1. Åh vad fin hon blev din lilla Toka. Här är det också fredag och förkylningsfebern har lossat på sitt grepp om även denna familj. Det har varit segdraget. Ikväll ska dock denna mamman få en kväll ute med mammavännerna. Glädjer mig. Vet dock knappt hur man gör eller vad sjutton man har på sig en fredagkväll i Malmö.

    1. Åh det finns massor att göra! Ska ni äta? Sätt på dig något du känner dig fin i och ta med mammavännerna till Johan P för lite skaldjur och vitt vin! Vill ni dricka fantastiskt goda drinkar rekommenderas Supreme-drinkarna på TGIF bara ett stenkast bort. Och köp med dig lite cheesecake hem från Pronto sen 🙂

  2. 😀 Vad söt Tooka är! Och vilken fin klänning du har på dig, mysigt med den där koftan också. Ha en fin fredag nu och jag hoppas att hostan har ligt sig lite grann. Kram, Marèse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg