Att kunna vinna 1000 kr hos Cloudno9style.com

 
cloud
 

Dags att uppdatera garderoben?

Perfekt!

För i samarbete med Cloudno9style.com kommer här en tävling där du har chansen att vinna ett presentkort på 1000 kr att handla för! De har varumärken som Magali Pascal, Monrow, Second Female med mera så där finns mängder att välja på om man vinner.

Det du behöver göra för att vara med är bara:

1. Gilla Cloudno9style på Facebook HÄR.

2. Gå in HÄR och se vilken av deras stylecards du tycker mest om. Skriv numret på det kortet i en kommentar här nere med en kort motivering varför du valde just det (numret på stylecardet ser du när du klickat på det).

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 6 mars klockan 18:00.

Lycka till!

 

starli

80 kommentarer till “Att kunna vinna 1000 kr hos Cloudno9style.com

 1. #067 med Sederbladskan är min favorit

  Skulle vara fasligt skoj att vinna en shoppingslant på toppenstället Cloudno9, då jag nu äntligen fått hjälp med hur man gör.

  Trevlig helg!

 2. Stylecard nr 54
  Älskar den dova färgkombinationen och den bekväma looken samtidigt som det ser väldigt snyggt ut.

 3. #085 – den gyllene jumpsuiten – för att jag skulle se ut och känna mig som en vardagshjälte i den (världen behöver fler sådana)! 🙂

 4. #085 helt klart. En outfit som kan vara dressy, casual och party bara man varierar accessoarer.
  En riktig wau-wau-wau outfit i mina ögon 🙂
  (Gillar på facebook)

 5. Stylecard nr. 84 var så snyggt. Lite rockigt sådär.. Har gått ner 40 kilo och bara längtar efter nya fina kläder. Bästa bloggen har du:-) Må så gott!

 6. Jag gillade stylecard Nr 75 tyckte det sa mitt namn. Jag har 2,5 vecka kvar till BF, och hade verkligen behövt uppdatera garderoben lite, efter snart 9 månader i samma 5-6 olika plagg. Tack för en härlig blogg.

 7. #065- Ett stylecard så sommarfräsch, som gör att jag, morgontrötta människa, kan stiga upp med en förväntan, att dagen kan sluta hur som helst med denna outfit. Ett stylecard att bli sedd i. (redan från start gillat Cloudno9style på Fb)

 8. Hej!

  Jag väljer nummer 54. Jag gillar färgerna och stilen. Snyggt men avslappnat och bekvämt. Precis den typen av kläder som passar mig som småbarnsmamma och i mitt jobb på förskola.

  Hoppas på lite tur nu

 9. #002 är min absoluta favorit! Just nu springer jag mest mellan förskola, arbete, städning och mataffär. Jag känner mig mestadels lite fläckig och svettig och längtar efter att få känna mig lite sådär lagom tjusig. Känns som att jag med den outfiten kan få vara just lite tjusig och fortfarande utan problem kunna jaga, lyfta och busa med mina små vilda men underbara småttingar.

 10. #60 helt klart! Klassiskt snygga byxor med en twist kombinerad med en topp som man blir vardags-chic i. Denna outfit är lätt att dressa ner eller upp beroende på vilka accessoarer man väljer. I mina ögon en fullträff 🙂

  Ha en fin fredag! /Mira

 11. #064!! Dels för att framförallt brallorna är brutalt snygga, och för att jag ständigt är på jakt efter snygga och sköna fladderbrallor. Typ det enda jag kan ha över min onda mage.. Löst ledig och samtidigt förbannat snyggt, det gillar jag, tjohoooo!

  Önskar dig en toppenhelg!
  Kram Catta

 12. #002 är min absoluta favorit. Just nu springer jag mest mellan förskola, arbete, städning och mataffären. Jag känner mig mestadels lite fläckig och svettig och längtar efter att få känna mig sådär härligt tjusig. I den outfiten skulle jag känna mig just tjusig men ändå utan problem kunna jaga, kånka och busa med mina vilda men underbara småttingar.

 13. Vad roligt med tävling. Det kort jag valde var nr 84, detta eftersom jag tycker det ser coolt, löst och ledigt ut. Jag hyser också HOPE om framtiden:)
  Jag gillar hängslena det ger den lediga stilen. Det känns vårigt.
  Hoppas helgen blir bra
  Kram
  Louise

 14. Jag gillar nr 54! Coolt och supersnyggt! Gillar lite tuff och skön vardagsstil 🙂 Fina vårkläder med det lilla extra!
  Kul med en tävling 🙂 Önskar dig en sköön helg 🙂

 15. Hej… jag skulle välja nr 45! Snygg och dessutom på rea det är min ”graj” det. Önskar en trevlig helg och tackar för trevlig läsning av din blogg.

 16. Svårt att välja bland alla fina! Min favorit är dock #070 somm känns vårfräscht. Bara armar till fest och med en kavaj -kofta till kontoret.

 17. #65 gillar jag pga färgerna och älskar byxan=))
  vill vinna nåt nytt att ha på mig….känslan av att vinna e ju bara för härlig=) som man förtjänat det =) hihi
  trevlig helg!

 18. # 65 helt klart pga av byxan och färgerna=) snyggt!!
  känslan av att vinna e ju bara för härlig……som om man har förtjänat det verkligen=)
  trevlig helg <3

 19. #58 (tror jag det va) tröjan med Peace tecken svag för peace eller stjärnor. Någon annan motiveringen har jag inte 😉 . Åsa i Småland

 20. Tänk så härligt att få dra på sig #067 efter en vinter med stor gravidmage! Möta våren i neon!

 21. 1. Gillar på fb!
  2. Stylecard #060 är min favorit!
  Jag kan se mig själv i dessa supersnygga byxor och toppen verkar ljuvlig! En dröm helt enkelt, och tyvärr inget för min plånbok just nu 🙁
  En vinst hade verkligen varit välkommen!

 22. #058 fattas helt klart i min garderob. Så snyggt med svarta byxor och vit topp. Hade passat så fint nu när jag kommit i form igen efter graviditeten 🙂

 23. #47 blir mitt val, är fortfarande besviken för att leopardbyxorna med gren häng inte fungerade på mig. Men det här skulle göra min dag och vilken fest som helst…

 24. Väljer #0025. Snygg outfit som passar både på jobb, festen, afterworken. Och modellen var så snygg i håret

 25. Väljer #060 Precis så jag skulle klä mig för en avslappnad date med mannen. Helt min stil med snygga byxor och en härlig lös topp men snygg rygg. Perfekt!

 26. Stylecard #074
  Många fina kombinationer, men den här kände jag var mest ”vardagsanvändbar” för mig! Snygg, men ändå med ”udd” (spets ;)). Kändes jag. 🙂

 27. Vilken härlig sida, väldigt kul med modeller av lite olika varianter, inte bara trådsmala, bra där!
  Jag är ju en total jeansmänniska och det mesta i min garderob går i grå-vit-jeans-skala men jag blev så vårglad av outfiten i 67:an, mums!

 28. Åhhhh jag tror jag smäller av! Jag kan nästan känna den krispigt mjuka känslan #085 jumpsuiten ger min vinterbleka hud! Den skulle jag bära när jag barfota i daggvått morgongräs dukar fram frukost till mina barn eller när jag dammsuger så min man kan beundra min skönhet både som kvinna och som organisatör i familjen 😉 eller helt enkelt när jag går och hämtar posten så att granntanterna tror jag blivit från vettet. Jag skulle glittra förjämnan i den! Den skulle gifta sig med mina gummistövlar, mina målade naglar och mina flipflops!

 29. 054 skulle passa mig just för att denna outfit skulle framhäva de vackra delarna på mig och gömma undan de delar som skulle behöva en viss renovering och uppgradering efter att min kropp har haft äran att burit två små vackra barn. Kram Jossan

 30. stylecard #063 är min absoluta favorit och exakt hur jag vill vara klädd nu i vår. Jeans i härlig modell och färg, lite högre midja som gömmer lite av det som är mjukt på magen… och en tröja i underbar vår/sommar färg med en tvist i ryggen som gör att man känner sig lite extra uppklädd!

 31. Av så många otroligt snygga stylecards med genomtänkta detaljer var det #067 som fastnade på näthinnan. Så fräsch o snygg skulle denna (oftast iförd ridmundering med tillhörande doft) medelålders småbarnsmorsa vilja känna sig! Riktiga wow wow wow kläder som inte hänger i garderoben?!? 🙂

 32. Vad svårt att välja, alla är jättefina. Men stylecard #082 har ju jeansen med hängslen som jag bara drömt om men ej vågat. Kanske för att jag är 40+ och fastnat i alla små oskrivna regler om passande eller ej. Men modellen som bär jeansen hon övertygar mig, hon bär dessa jeans med pondus och stolthet till sitt naturligt vackra hår. Nu är det avgjort. Jag vill ha dessa jeans! Kram till dig

 33. Vad svårt att välja, alla är jättefina. Men stylecard #082 har ju jeansen med hängslen som jag bara drömt om men ej vågat. Kanske för att jag är 40+ och fastnat i alla små oskrivna regler om passande eller ej. Men modellen som bär jeansen övertygar mig, hon bär dessa jeans med en pondus och stolthet till sitt naturligt vackra hår. Nu är det avgjort. Jag vill ha jeansen! Kram till dig

 34. Gillar Style card no 9! Härliga våriga toner, lagom coolt passar både ung tjej som 40+are! Er hemsida är super bra med Era Styles card- blir ju en helt annan grej när man ser det på någon och hur man kan kombinera olika plagg – toppen ide’! Måste ju skapa mer försäljning för Er del!

 35. #060!!! Klassisk, tidlös, snygg, jobbet, after work jättevänligt 😉 skulle dock välja ett par grymt snygga pumps till och sen fit for fight! Im on!:))

 36. #82 tycker jag var jättesnygg. Tuff och bekväm men samtidigt välklädd. Hade passat perfekt på jobbet!

 37. Stylecard #089, en härligt glittrande vardagströja som passar såväl på datenight med mannen som tjejkvällen eller casual friday på jobbet…sen inger den en smula hopp om att allt ordnar sig, och den känslan behöver vi ju alla ibland:) lite vårhopp så där liksom. Kram Ulrica

 38. #067 blir min favorit, man blir glad av färgen. Det börjar lukta vår och man behöver komma ur sin svarta vintergarderob och vakna till liv. Hade varit underbart med ett presentkort att få lyxa till det med inköp bara till sig själv och bara kunna välja fritt det kallar jag för vardagslyx!!!

 39. Hej!
  Är gärna med

  Stylecard #089 Föll pladask för denna snygga tröja. Jag vill att kläder ska kännas bekväma
  men samtidigt är moderna. Så tröjan skulle nog passa mig perfekt.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 40. Jag gillar nr 086 bäst! Är beroende av vita, bylsiga blusar (tycker inte att man kan ha för många!) och byxorna och skorna gör looken härligt bohemisk ! Vill ha! 🙂

 41. Favorit var helt klart nr 002, stilren & snygg… en outfit som passar både på jobbet och after worken… =) Kram kram Mia

 42. Jag gillade stylecard #082 allra bäst för det beskriver min egen stil bäst. Lite rockig men ändå bekväm och avslappnad. Snyggt!!!!

 43. 002. Finaste! Skulle passa perekt till kultur- och idrottsgslan nu i mars. Äntligen få möjlighet att byta ut den lilla svarta som gjort sitt tre år i rad…….

 44. Nr #067 så vårigt och fräscht. Skulle passa mig perfekt senare i vår när snön äntligen börjar smälta här uppe. Supersnyggt!!
  Kram från Kajsalisa

 45. jag gillar #025. gillar att det är en ”kostym” med karaktär. något sånt skulle jag ha på mig vid tillfällen då jag behöver vara mer proper men ändå mig själv.

 46. 70!!! Superfint till vårens första garden-party! Lite lagom ”pös” över magen, kan behövas nu när grill säsongen är i startgroparna!

 47. No 72 /83, båda skulle passa perfekt för en tidig vår, ledig, m ngn omtyckt på stan.. Mysigt!!

 48. Jag jobbar på förskola och skulle gärna ha outfit 054 på jobbet. Svårt att hitta roliga och snygga ”arbetskläder”…. Håller tummarna..!

 49. Åhhh så mycket fint men jag fastnade för #067! En lite snyggare jeansmodell med en fräsch färgglad tröja till och lite snyggare skor =)! Snygga och bekväma vardagskläder passar mig perfekt – behöver uppdatera det svarta, gråa och gympaskorna i garderoben 😉

 50. Nr 85. Ska på ett mysigt bröllop i sommar och den skulle vara perfekt med ett par riktigt snygga klackar.

 51. Jag valde nr 083 älskar kombon jeans och söt topp med ett par
  Fina sköna ballerina till. Passar mig alldeles utmärkt som älskar jeans.
  Tycker om kombinationen av snyggt och bekvämt som fungerar till allt. Både middag ute och på arbetet. / malin

 52. Oooooo, stylecard 009!! Inte nog med att det var Pleasejeans men med bootsen och blusen kan jag vara snygg både på jobbet och sen ändå vara fit for fight för en AW på kvällen!

  Nu håller jag alla tummar jag har – min garderob behöver ett vårlyft!
  Kram Mia

 53. Jag tycker stylecard #045 var riktigt snyggt. Jumpsuiten har en snygg drapering och är dessutom enkel att klä upp. Som på bilden har de lagt till en festligt halsband – snabbt ser hela outfiten fulländad ut och man är redo för fest, kalas eller liknande. Snyggt! Eller om man vill ha den till vardags kan man bara ha något snyggt över eller bara ha den som den är, säkert väldigt härlig att gå omkring i kring sommaren.

 54. Jag väljer stylecard #060. Enkelt, men very stylish! Funkar både på jobb och till fest. Kan lätt matchas med en svart kofta eller svart kavaj beroende på hur uppklädd man vill vara. Gillar på FB.

 55. Stylecard #058 För att byxorna är så sanslöst snygga. Försöker kämpa mig loss ur jeansträsket och de här är de perfekta byxorna då – uppklädda, men inte för mycket beroende på vad man har till. Lovely.

 56. Stylecard nr #060 tror jag hade passat mig bäst. Dessa byxor har jag suktat efter länge och toppen var pricken över i:t . Åh hoppas hoppas…..

 57. Hejsan!
  Jag väljer stylecard #89 därför att det skulle passa min älskade dotter perfekt. Skulle bli en fin födelsedagspresent till henne nu i mars. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Tycker verkligen hon är värd den, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina vinsten får! Har gillat på fb.

 58. Hej!
  Har gillat på fb. Jag gillar Stylecard #094. Skulle vara så tacksam om jag vann den fina vinsten. Behöver verkligen dom fina kläderna efter att jag nyligen legat svårt sjuk i cancer. Så dom kläderna skulle passa mig perfekt som en fin present till mig själv.. Hoppas hoppas!
  Kram

 59. Tjena!

  Stylecard #002 skulle bli en så fin födelsedagspresent till min underbara flickvän som fyller år den 22 mars. Hon betyder allt för mig och skulle vara så himla kul att få överraska henne. Håller tummarna.Gillat på facebook.

 60. Jag skulle välja Stylecard #087 till min älskade fru. Hon ställer upp 100% på både människor och djur och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Hon skulle bli så glad över den fina vinsten. Håller tummar och tår! Har gillat på Facebook.

 61. Kläder ska spegla ens inre och få en att känna sig fin och bekväm på ett naturligt sätt. Ur det avseendet är jag särskilt förtjust i stylecard 60. En fin blandning av maskulint och feminint utan att bli damigt. Byxorna för tankarna till 40-talet men känns inte mossiga. Blusen i ljus leopard andas vår 2014. Helt enkelt en fulländad kombo att använda på jobbet eller på tjejmiddagen!

 62. Jag gillar stylecard #060 bäst eftersom det är en outfit som gör att man känner sig pressad, men ändå lite tuff. Perfekt att ha både på jobbet och privat. (Gillat på FB)

  Kram Lena

  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg