Att starta det bästa.

 
AT2B7764
 
 

Och så startar den.

Helgen.

Alla dessa timmar som inleds med tända Voluspa, fladdrande Enjoy-ljus, ett glas fredagsbubbel och hår som fortfarande är fuktigt efter badet jag nyss kom upp ur; det som ångade och löddrade vitt av mjölkpulver och som gjort mig alldeles mjuk i lederna.

Så. Fantastiskt. Skönt.

 
 

AT2B7763

 
 

Och Buse har sovit en eftermiddagslur och är nu i full gång med att bygga de högsta torn han kan med lego på vardagsrumsmattan, flickorna har övergett oss för sängen igen och än så länge är ljuset kvar utanför, dröjande. Som om det vill lämna oss lika lite som jag. Visst märks det? Att dagarna är längre? Om inget annat så på energin.

Så nu startar vi det bästa.

Helg.

Och så har jag en vinnare i BeachHouse-tävlingen! Grattis Mirva! Du har mail. Snart kan du sova som Oprah.

 

slut

11 kommentarer till “Att starta det bästa.

 1. TUSENTACK underbara (!) Emma! Alltså! Du gjorde min kväll! Jag är VÄRLDENS lyckligaste just nu. Du anar inte. Du har också mail. 😉

  (((((((((((((((((((( k r a m ))))))))))))))))))))

 2. Ja det är helt fantastiskt att se bilder på Buse jämt och allt annat! Vad han säger och gör.. Här idag rumpan och frillan ja.
  Gör verkligen min dag med!!!! :))))

 3. Hej Emma!

  Jag sku fråga dig om ett inlägg jag kommer ihåg att du skrev någongång förra våren, inlägget handlade om att bli mamma och alla känslor… Jag kommer ihåg att jag förra våren som nybliven mamma kunde så bra relatera till din text och jag skulle nu vilja dela med mig inlägget till en vän som precis blivit mamma och är mitt inne i hela amningsrumban. Jag har letat efter inlägget i ditt arkiv men hittar det inte, kan du hjälpa mig?

  Tusen tack på förhand
  S

  1. Åh jisses :/ minns du vad det handlade om mer specifikt? Var det om att kärleken kommer, att den inte måste finnas där på en gång?

 4. Du får allt vardagligt skönt helgfluff att låta så vackert! Tack för att du fått mig att inse att det är såååå ok att bara vara!!!! Voluspa och det andra som sprakar är min avkoppling!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg