Att ha sommartid.

 

AT2B3318
 
AT2B3341
 
AT2B3345
 
 

Sommartid!

Hör ni? Bara smaka på ordet. S-o-m-m-a-r-t-i-d. Det är ju så man får gåshud litegrann. Mer ljus, mer sol, mer tid – och framförallt mer värme. På mig känns det som om själen fortfarande är lite frusen sen i vintras.

I morse var jag uppe tidigt för en gravidfotografering nere vid havet. En strand är magisk vid den tidpunkten! Folktom, inbjudande. Havet är stilla, stilla och sanden vit och ljuset vitt och när jag satt och väntade såg jag ett gammalt par som gick ner för att bada. Det såg kallt ut sa jag med ett leende när jag mötte dom på väg tillbaka. Äsch. Fem grader ungefär, sa mannen och torkade håret frenetiskt med en frottéhandduk. Fem grader, alltså. Vi är nog inte riktigt där än.

Och här hemma är köket tomt inför morgondagens rivning av golvet, i hallen står innehållet som börjat trilla in till nästa helgs goodibagar (vår portalkonferens) och jag har jord i håret efter att ha suttit ute på knä och planterat lökar med Buse.

Och!

Det är sommartid.

 

Bilderna är en del av de inspirationsbilder jag tagit åt VistaMia (inte mina kläder). Vrålsnygg tröja finns HÄR och vårens coolaste guldbrallor HÄR. Skorna är gamla H&M.

 
slut
 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att ha sommartid.

  1. Underbart helt klart! Ljusare och våren/sommaren är på G.
    Vi har fått varmare väder och det är ljusare på morgonen här i TX, vilket känns toppen. Ha en fin söndag!

  2. Snygga du!! Vilken läcker outfit och byxorna är ju bara helt underbara. Vad kul med portalkonferens, det är nog många som skulle vilja vara en del av er portal, även jag! Kram <3

  3. Igår var vi och tittade på ett hus (detta eviga letandet) och huset fullkomligen badade i sol och jag kände att jo men det här tar vi, bara för att jag vill också plantera lökar och sitta med kaffekoppen på terassen typ nu nu nu! Men, att köpa hus tar tid och under tiden köper jag trädgårdstidningar och bara längtar OCH VÄNTAR IHJÄL MIG! DÖR!

  4. Hahaha vad coolt att traska runt i höga klackar på grusvägen o njuta av vårsolen!!! Love it!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *