Att ha världens bästa bloggtävling!

 
tavling
 
 

Okej, det här är nog bannemig den bästa tävling jag någonsin haft tror jag.

Tyvärr är den bara till för er som bloggar (kommer en riktigt bra för alla andra snart) men har du en blogg så för guds skull vässa armbågarna –

för i samarbete med Sleepo kommer här tävlingen där du kan vinna en kontinentalsäng från Stjärnbädden värd 13 000 kr (ord pris) ELLER ett gigantiskt set med lyx från Chhatwal & Jonsson, värt ca 4000 kr!

Japp, du läste rätt.

Vinnaren kan alltså välja mellan kontinentalsängen Safir storlek 180 x 200 (eller 160 bred om du hellre vill ha det) inklusive bäddmadrass (du väljer färg själv) som ni kan se HÄR, eller ett set bestående av tre stycken valfria kuddar från Chhatwal & Jonsson samt två stycken bäddset av samma märke. Vad som finns att välja på ser du HÄR. (Det enda bäddset du inte kan välja är zigzag, allt annat är fritt fram).

Såhär tävlar du:

1. Fundera ut vad du skulle välja om du vann.

2. Gör ett separat tävlingsinlägg på din blogg där du visar med en bild (vilken du vill) vilken produkt du skulle valt (sängen eller nåt från Chhatwal). Ha med en motivering om varför du valt just det. Exempel: ”Bloggtävling i samarbete med Sleepo! Just nu kan man vinna en säng hos Sleepo via Att vara någons fru. För att vara med ska man xxx. Jag hade helt klart valt xxx för vi har precis köpt vår drömlägenhet och en sån vore en fantastisk lyx”. Och så vidare. Det viktiga är att du även har med hur man tävlar, eller länkar till det här inlägget, så att folk inte blir förvirrade 😉

3. Länka även i tävlingsinlägget till den produkt du valt (så som jag gjorde ovan; länka HIT om du hade valt sängen och HIT om du hade valt Chhatwal).

4. Skriv en kommentar här nere och länka till ditt eget inlägg så att vi vet att du är med.

Den med härligast inlägg och bäst motivering blir sen en lycklig vinnare! (Vinnaren väljs av en jury från Sleepo).

Tävlingen pågår till och med den 6 april klockan 19:00, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Stoooort lycka till!

 

starli

70 kommentarer till “Att ha världens bästa bloggtävling!

  1. Alltså en sån bra tävling kan man ju bara inte missa! Säger bara Wow Wow Wow!
    Här kommer länken till mitt inlägghttp://kakaobonan67.wordpress.com/2014/03/31/wow-wow-wow/
    Nu håller jag tummarna!

  2. …det är abslut en önskan att vinna en ny säng, om våra 25-år gamla sängar kunde tala hihi, 3 ungar, 2 katter o 1 hund senare är det dax att säga adjö!

  3. http://bittek.blogg.se/2014/april/bitte-tavlar-om-en-sang.html

    Det här låter helt underbart och en riktig toppenvinst. Men inte till mig utan den här skulle jag vilja vinna till min gravida syster som nyss fått reda på att hon är gravid efter många försök. Vet hur länge hon drömt om detta. Och hon har ett rätt slitigt arbete fysiskt och psykiskt så jag vill att hon ska sova gott om nätterna. Så i denna sängen vet jag att hon skulle sova superbra. Sen när mosters älskling kommit kan dom sova där hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg