Att säga tack, tack, tack.

 
AT2B2732
 
 

Till att börja med vill jag bara säga tack.

Herregud! Vilket fantastiskt, varmhjärtat stöd ni är! Det är galet. Och den kompletta motsatsen till näthat. Jag kan inte för mitt liv begripa att det finns så många varma, stöttande, härliga kvinnor där ute som hejar på och kramar om. Ifall jag kunde säga ett personligt men alltså tack, om du bara visste vad du betyder till var och en av er live så skulle jag göra det.

Men nu får det bli såhär istället.

Tack.

Tack!

Jag menar det.

 
 

AT2B2173

 

AT2B2169

 

AT2B2165

 
 

Och här hemma är det ett kaos utan like.

Hela köket är inplastat och golvet upprivet ner till cementen och överallt ligger ett tunt, tunt damm som ett snötäcke över inredningen. Jag kompenserar detta genom att försöka organisera i de rum som inte är utan golv; som sovrummet. Där fick skåpet från Baazar prydligt staplade kuddar, överkast och plädar för ett tag sen och bara synen gör mig lugn.

Det kommer bli bra i köket, tillslut. Jag vet ju det. Plattorna kom idag och jag la varsamt ut dom på gräsmattan för att liksom få en känsla – och känsla fick jag. Så himla vackert att man smäller av! Men sen fick de stoppas ner i kartonger igen för att snällt få vänta där tills i slutet av veckan när det roliga arbetet börjar och vi äntligen kan se det växa fram.

Men ni alltså.

De bästa.

 

skåp | baazar
kudde i vitt | design by
papplåda | gammal tine k
kudde med tofs | numero 74

 
slut

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att säga tack, tack, tack.

 1. Fint av dig! Men man vill ju gärna ta chansen att peppa dig eftersom du ger så mycket av dig själv hela tiden.

  Kram Lena

 2. Jag håller med Lena ovan. Får jag inte läsa dig en dag är dagen inte hel. Lycka till-kram!

 3. You go girl!! Så jä la coolt!! Vilken förebild du är för din son (och alla andra)!! Stort grattis o lycka till. Kram Lisa S i H-viken

 4. Tänkte ”Wow, vad häftigt och fantastiskt att hon följer sitt hjärta!” när jag läste förra inlägget och fick såna där små pirriga fjärilar i magen för din skull 🙂 Men jag skrev inget. Nu tänkte jag ”Äsch, varför gjorde jag inte det?” och skrev nu istället. Du är fantastisk och jag ÄLSKAR din blogg som alltid lyckas beröra mig på något sätt. Kram!

 5. Stort grattis & Lycka till!! Det blir nog himla bra. Tänk bara att slippa skrapa rutor & slira iväg på hala vägar….bara en sån sak… Tusen tack!! För din härliga blogg! 🙂

 6. Bästa Emma! Jag har läst bloggar i måååånga år och det finns ingen, INGEN som berör mig så mycket som du gör!! Lycka till med ditt eget. Det kommer bli bra hur det än blir. Du ser möjligheter och gör man det hittar man vägar även om riktningen ändrades undervägs 🙂 Stooor kram Isabell

 7. Ja jag instämmer med alla andra. JÄTTE grattis till beslutet, modet & steget. Beundransvärt och inspirerande! KRAM

 8. Oj, vad du är modig! Stort lycka till och mycket glädje å kärlek på vägen.. Du är en riktigt härlig inspirationskälla, å det ska jag minsann tacka för! Har själv sökt in till en utbildning jag gått å sneglat på i ett år.. Livet är så spännande man gör det, åtminstone ibland! Kram på’re

 9. Heja dig Emma!! Tack för allt du ger till oss läsare, dina bilder, ditt sätt att skriva, din känsla för kläder och inredning, din fina familj – och din humor! Kram

 10. Grattis!!!
  Du gör helt rätt i att följa ditt hjärta! Klokt val! Det kommer gå superbra, du är ju fantastisk! Kram och lycka till!

 11. Men du hallå, vilket ljuvligt skåp! Typ ett sånt jag vill att Kärleken ska bygga till mig.
  Och du det kommer gå kanonbra!
  Kram

 12. Vill bara skicka en jättekram och ett jättelyckatill!! Du skänker så mycket glädje till så många!

 13. Skickar också ett stort GRATTIS och LYCKA TILL! Det kommer gå galant, det kommer du att se till att det gör! Med din optimism, glädje och ”j-laranamma”-energi, så kan det inte bli annat än väldigt lyckat. Kram

 14. Tack själv för alla fina texter du skriver, hur du delar med dig av ditt liv och jobb på ett sådant fint sätt att ordet näthat och avundsjuka inte finns här inne. Det beror på dig, Du verkar/är vara en fantastiskt härlig fin tjej.
  Tack och kram till dig.

 15. Tack själv, det är vi som ska tacka dig för alla dina fina texter och bilder som du delar med dig av, Du är helt fantastisk och därför finns det inte något näthat och avundsjuka här inne.
  Tack och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.