Att vara inspacklad här hemma.

 

AT2B3666

 

 

Jag är inspacklad här hemma.

Mubarak, vår otroligt charmige golvläggare, åkte för en timme sen och sa du får INTE gå på golvet på några timmar med ett strängt drag i skägget.

Jag gillar Mubarak, det var något instinktivt redan från början. Han skulle ha kunnat komma med vilket pris som helst, jag hade ändå valt honom. Mest för att han har skägg och är lite som en ung Peps Persson och pratar mjuk Möllevångsskånska och kan en himla massa om just marockanska golv. Men nu har han alltså spacklat in mig här hemma för några timmar och jag kommer ingenstans. Köket är ju liksom modern till alla ingångar på det här huset.

Så här häckar jag i sovrummet och när det trillar in leveranser inför lördagens portalkonferens får jag öppna sovrumsfönstret och ropa ho ho vi får ta det här igenom istället! ja, jag är inspacklad förstår du och sen hänga ut som en full sjöman på däck för att ta emot kartonger genom växthus och fönsterlampor, påklädd som en rysk övervintrare för att inte dö av kylan som sveper in genom de öppna, förbjudna köksdörrarna.

Jag ser faktiskt inte riktigt klok ut inser jag.

 

slut

8 kommentarer till “Att vara inspacklad här hemma.

  1. Hahaha, vilken syn med dig där i fönstret!! 😉 Jag tycker det låter spännande att vara fånge i sitt eget hem. Rumsarrest i vuxen ålder liksom! 🙂
    Och du, leveranserna – keep´em coming baby. Tycker det bådar fantastiskt gott jag 😉

  2. Haha så underbart!! <3 Älskar hur du löser allt och får allt att låta så himla roligt!! Känner igen mig så himla mycket i dig!! När jag är 33 hoppas jag att jag har det på ett ungefär som du har det! Fast på Gotland helst och helst med min egen kille och inte din man, du fattar? Men annars! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg