Att bege sig in i civilisationen.

 
AT2B3401
 
AT2B3420
 
 

Njä, riktigt såhär ser jag inte ut idag (det här är häromdagens – jag har tydligen även fastnat för kilklacksskor i år märker jag när jag ser bilderna, men det här är Stylesnob och det finns inga skönare så är det bara – kommer härifrån) för vädret är aningen mer grinigt, men jag är påklädd och vaken och ska in till stan för en himla massa möten och ett sista fix innan lördag.

Och jag har sovit så gott inatt; legat tung och nästan paralyserad under ett täcke med Tookas rumpa i famnen och mannens hand i håret och knappt ens drömt. Bara vilat på något sätt, djupt, så att jag nu känner mig som efter semester och redo att sätta igång.

Att det är torsdag redan?!

Där hemma väntar saker som ska organiseras, de sista trådarna inför konferensen måste knytas ihop, Tooka ska på återbesök till djursjukhuset, tre omgångar bilder ska fixas och min lugg behöver Böddi å det grövsta.

Så dags att sätta fart!

En dag från i princip helg, vänner. En dag.

 

korallfärgad topp | haust
byxor | väldigt gamla
skor | stylesnob

 

slut

7 kommentarer till “Att bege sig in i civilisationen.

  1. Oh så sugen jag blev på kilklackar. Snart helg, här ska det fixas inför första middagen sedan vi flyttade in i nya huset- ska bli jättekul att inviga detta huset med goda vänner. Som jag väntat 🙂 Kram och ha en härlig torsdag. //Jess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg