Att räkna ner.

 
AT2B3055
 
AT2B3247
 
 

Torsdag kväll och jag är hemma,

sitter på golvet med benen i kors och packar goodiebags och räknar ner till lördagens portalkonferens, sjunger tillsammans med Håkan Hellström och arbetar parallellt med lite bilder – de här är från en gravidfotografering jag gjorde i helgen tillsammans med en strålande vacker, blivande mamma som även hon räknar ner, men till något annat.

Med bara mig själv och min tid att ta hänsyn till kan jag äntligen börja ta den här typen av uppdrag också, och det är så vansinnigt roligt. Att få träffas, framförallt, få mötas i en timme eller så genom linsen och få glädjas tillsammans över det där som gror och som nu ska finnas kvar på bild, förevigat. Det är vackert på något sätt.

Men iallafall; torsdag kväll och på lördag smäller det och jag sjunger med Håkan Hellström på mitt golv och har ny, fransk lugg som jag känner mig fasligt kulturell och farlig i och där ute i hallen ligger en påse med ett par pumps jag fick panikköpa i stan när mina egna svarta är spårlöst försvunna i byggkaoset. Jag ser så, så mycket fram emot den här lördagen, att få samla alla dessa kvinnor (och våra tre eminenta Mat med Vänner-män såklart) på en och samma plats och bara tycka om varann.

Att mötas, som sagt.

Något av det finaste jag vet.

 

slut

5 kommentarer till “Att räkna ner.

  1. Vad galet, hade precis skrivit ett liknande inlägg om möten och hur mycket de ger till en. Speciellt sånadär möten som fastnar i själen. Men det är förinställt till imorgon. Härligt att det finns fler som stannar upp och reflekterar över de fina människor man möter.
    Kram
    Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg