Att ha en romans på plats i trädgården.

 
AT2B5415
 
 

Och så har det grävts ner.

Det mest romantiska lilla träd man kan tänka sig; ett japanskt hängkörsbär med delikata små blommor som ett fluffigt moln över grenarna.

Nu står det längst bort i trädgården, lite bakom trädgårdsmöblerna och strax bredvid där dagbädden brukar stå och snart ska få stå igen – så fort vädret blivit mer stabilt och värmen mer långvarig på dagarna.

 
 

AT2B5414

 
 

Det är så vackert.

Vi valde länge, lyfte ut träden så att vi kunde få en överblick, gick runt och kikade på grenarna, och fastnade slutligen för det här. För att det är högt och hade grenar fulla med knoppar och för att vi tror att, när det fått skjuta ännu mer grenar från toppen, kommer vara ett sagolikt blickfång.

Så nu står det där ute och är måndagssvälkomnande när jag sitter på trappan och hälsar på morgonsolen och drömmer lite om den där resan som blivit nästa vecka reser vi! helt plötsligt och ger mig snudd på gåshud av längtan.

Det blir en bra måndag, det här. Med körsbärsblommor, majsol och semesterlängtan.

 

slut

8 kommentarer till “Att ha en romans på plats i trädgården.

  1. Vi har också ett – men tyvärr blommar dem bara en kort stund ju, vårt sjunger på sista nu… Men underbart vackra!

  2. Åh, jag saknar mitt lilla fina körsbärsträd! Flyttade från vårt hus för två år sedan o funderar fortfarande på någon slags gerillaplantering här på lilla gården i stan..ooops en morgon bara finns det ett rosa träd kanske. Visst blommar det över fort men de där korta stunderna är ljuvliga för att inte tala om väntan på att det skall slå ut..eller drivorna med rosa blad på marken…ahhh!

  3. Åh va vackert! Sommaren har verkligen kommit igång i södra Sverige. Den känns väldigt avlägset här i Finland, vissa delar av landet har till och med fått snö ! usch! Längtar till sommaren!

  4. Aj aj aj, så vackert att det gör ont i ögonen. Emma!! Får jag flytta till dig, det räcker om jag får tälta i din trädgård, över sommaren bara 😀

    Jag inser att jag skulle bott på svenska sidan, träden i handelsträdgårdarna är större & frodigare. Ett sådant är ju lite svårt att dölja i bilen över gränsen menar jag….. Även om jag klarade få in mitt stora fikonträd hit 😛

    Puss på dig o´stora trädgårds inspiratör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg