Att ha en Instagram-dag.

 
bild-39
 
 

Buse är sjuk idag.

Så det har inte blivit någonting fotat; vi har spenderat dagen i sängen han och jag, framför Pippi Långstrump, och lyssnat på regnet och druckit så mycket äppeljuice det bara går i de där burkarna som är så roliga att dricka ur.

Stackars liten. Feber kan ju göra den bästa simmig i ögonen och närhetsberoende, och jag minns så väl hur det själv kändes när man var liten och sjuk och hemma. Det enda man ville ha var glass och serietidningar och en sval hand som strök en över ryggen. Så det är precis det jag gör.

 
 

bild-41

 
 

Så bilderna är Instagrambilder (jag finns på @attvaranagonsfru);

vår trädgård från i morse, vilande från solen. Vårt sovrumsfönster, det jag och Buse legat strax bredvid i famnen på varann medan jag har berättat sagor om en liten pojke och hans kanin som åker flygplan. Buse älskar mina hitte-på-sagor och vill höra minst en per kväll. Just nu är favoriterna Buse och Flygplanet, samt den om när Buse åker till Mommo och Gjönam och bor i stuga och fiskar gädda.

När jag berättar hur mamma drar upp en stooor gädda och hur den biter honom i tårna så skrattar han så han kiknar genom feberdimman.

 
 

bild-40

 
 

Och glass.

Blir inte allting bättre av glass?

Jag har snöat in på Sandwich-glass med jordgubbar – kombinationen är så vansinnigt god att man helt enkelt inte kan sluta. Prova! Ni kommer bli lika hooked som jag.

Och imorgon ska jag flyga till Stockholm över dagen för lite möten så mannen får stanna hemma och stryka feberlockar och berätta sagor, och det skriker i mammahjärtat att åka när den lille är sjuk – men det är bara några timmar och en pappa är precis lika bra som en mamma när det ska kureras och ges kärlek.

Så det blir en Instagramdag idag.

Det går bra det också.

 

slut

6 kommentarer till “Att ha en Instagram-dag.

  1. Hoppas att busen mår bättre! Låter ändå som att ni har haft en mysig dag.

    Jordgubbar och glass. Kan inte bli bättre. Mmmm, så sugen jag blir.

  2. stackars litet hjärtegull! 🙁 men det låter som ni ändå haft det himla mysigt. lycka till i stockholm! vad du än ska göra, kommer du glänsa! som du alltid gör! <3!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg