Att lämna regnet för Stockholm.

 
AT2B2326
 

AT2B2329

 

AT2B2332

 
 

Och så blev det onsdag och vi ligger alla i sängen och vaknar till;

Buse har fortfarande feber men är vid gott mod och äter jordgubbar och vill höra sagor. Och om någon timme flyger jag upp till Stockholm, och sen hem igen ikväll. Lämnar regnet här för vad jag förstår är nytt regn uppe hos er? Inte för att det spelar någon roll. Jag ska mest vara inomhus.

Flickorna älskar Hemma-Med-Buse-tempot, verkligen älskar det, och har legat lyckliga i sängen i 24 timmar nu med lite avbrott för minipromenader. Regnar det ska man inte gå ut anser dom och trycker mycket hellre under täckena som guldfärgade kringlor och lägger då och då en kall nos på mitt smalben eller snusar Buse i nacken så han fnittrar. De har ett skönt tempo, damerna. Vet hur man njuter.

Men nu ska jag packa ihop vad jag behöver och sen krypa ner i sängen igen för någon sista timmes Busekurerande innan jag måste åka.

Mot Stockholm!

Det blir bra, det blir det.

 

slut

12 kommentarer till “Att lämna regnet för Stockholm.

  1. Ligger och lyssnar på regnet, har en dag för bara mig själv framför mig. Blir nyhetsmorgon, kiropraktorbesök och en sväng på stan innan dagishämtning. Hoppas Buse kryar på sig och att du får en givande dag i Stockholm! ( själv har jag blivit alltmer flygrädd med åren, du känner inget obehag av att flyga?)

    1. Jag var EXTREMT flygrädd när jag var runt 20 och fick gå i KBT för att komma över det. Sen har det varit lugnt, men sen jag fick barn har det blommat upp lite igen. Men jag utsätter mig för det så ofta jag kan så blir det bättre.

  2. Älskar, ÄLSKAR dina bilder, din trädgård och ditt hem. Det är terapi för mig mig att kika in här och både titta och läsa, tack för att du delar med dig av allt det vackra, och inspirerar 🙂

    Kryapåsig-kram på Buse, stackars liten..
    Ha det fab i Sthlm!
    Kram

  3. Hoppas du får en fin dag i Stockholm och att Buse har kryat på sig lite till när du kommer hem!
    Ja…idag regnar det här i Skåne….försöker se det positivt och tänker att det är bra för trädgården! 🙂
    Kram Jennica

  4. Have a safe flight to STHLM, hoppas du får det riktigt roligt där uppe.

    God bättring till Buse & god chill till dina damer 😉 Har en lite fyrbent som njuter att det är mulet & grått idag, att han slipper vara ute hela tiden.

    Fin dag till dig

  5. välkommen till mitt Stockholm! här har vi ett behagligt London väder, ljummet och lite disigt…. Min saluki kille är precis som dina damer, lite burrigt väder=soffhäng hi hi ha det gott/ Med vänlig hälsning Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg