Att ha ledigt tillsammans.

 
AT2B2362

 

 

Och så blev det röd dag! Bara sådär.

Vilket innebär att vi är hemma, allihop, och vaknar tillsammans och konstaterar att solen visar sig där utanför fönsterna och att Buses temp gått ner över natten och att vi har en hel, lång helg framför oss – helt ostörd.

Den känslan, alltså. Ni vet vad jag menar.

 
 

AT2B2398

 

AT2B2415

 
 

Och inne i sovrummet tar flickorna livet med ro;

det är röd dag även för dom. Ingen som väcker stackarna tidigt på morgonen och tycker att de ska gå ut och kissa, utan de får sova precis hur länge de vill de också och båda två njuter i fulla drag.

Framförallt Tant. Hon njuter över halva sängen, hon.

 
 

AT2B2406

 

AT2B2408

 

AT2B2433

 

AT2B2464

 

AT2B2439

 

AT2B2469

 
 

Ja. Ni ser ju. Livsnjutare.

Det är alltså fredag och röd dag och jag vet inte ens vart jag har lagt min almanacka men det gör ingenting. Vi har ledigt idag. Punkt. Nästa vecka ska jag in på mitt gamla jobb på tisdag – de ringde i förra veckan och frågade om jag inte kunde tänka mig att komma in och arbeta med ett av projekten jag jobbat lite på innan jag slutade, och det är klart jag kan. Jag älskar ju det där stället, inget snack om saken, och att komma tillbaka (och nu som konsult, inte som anställd) någon halvdag i veckan under juni och juli för att hjälpa till gör jag gärna.

 
 

AT2B2480

 
 

Men det är på tisdag, det. Och på måndag har jag ett annat jobb att ta tag i – men det är på måndag. Och innan dess så är det helg och ledig fredag, och det firas här hemma med att äta sockerkaka till frukost (med vit choklad och hyvlade Lindt-kulor i, dör) för det är sånt man bör göra när man får en extra bonusdag bara sådär.

Så japp; vi har en ledig fredag tillsammans och en nybakad sockerkaka och två stycken pälsbeklädda livsnjutare i sängen som visar exakt hur en sånhär dag bör spenderas.

 

slut

7 kommentarer till “Att ha ledigt tillsammans.

  1. Hahaha, när jag ser the dogs så vill jag bara gå och lägga mig igen – wonder why… 😉

  2. Goa underbara Emma…jag blir alltid alldeles lugn och varm när jag läser din blogg.
    Särskilt dina inlägg när du skriver om hur viktig tiden är…känner igen mig mycket där.
    Jobbar inte alls så tokmycket längre som jag gjorde en gång och prioriterar tiden, min familj, hundarna och att bara vara…så skönt:)

    Många kramar
    Adela

  3. Oj, gotta love that dog, she is adorable <3
    Wonderful pics, once again!
    Hope you enjoyed den röda dagen 🙂
    Önskar Minna from Helsinki

  4. Jag körde ”copy paste” på dig & tog med min underbaring till Klagshamns strand idag. Så galet vackert där är, tänk att jag missat det & bor runt knuten. Ett toppen ställe att ha ledig tid tillsammans på. Tack för tipset, verkligen!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg