Att kunna vinna en härlig goodiebag!

 
deseos
 

Sugen på en vinst fullproppad med härliga sommarsmycken?

Perfekt!

För i samarbete med Deseos kommer här tävlingen där du kan vinna just det; en goodiebag full med smycken – värd 1000 kr. Och det enda du behöver göra för att vara med är följande:

1. Motivera varför du, eller någon du känner, skulle behöva en goodiebag full med smycken i sommar. Är det kanske ett stundande bröllop du behöver pyntas på? Är du en smyckoholic? Eller har du bara rätt och slätt förtjänat det? Berätta i en kommentar här nere.

2. Gilla Deseos på Instagram under @deseos_se eller på Facebook HÄR.

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 6 juli klockan 12:00.

Lycka till!

 

starli

42 kommentarer till “Att kunna vinna en härlig goodiebag!

 1. Jag vill alltid ha något på mig i smyckeväg, lite matchat mina kläder och stil eller färg så jag är nog en smyckoholic 😉 gillar färg eller naturella smycken och visst är det så att jag förtjänar lite glam, gillat här på fb och nu håller jag tummen.

 2. Eftersom jag tillbringar större delen av min tid i vit uniform (är sjuksköterska) och utan smycken så hade det varit roligt med lite nytt att piffa till sig med under semestern. Färg, bling och glam – ja tack ! Har gillat på fb, nu hoppas jag på tur.

 3. Hej Emma!

  Gillar dem på FB! 🙂

  Jaa-a du. Vad skall jag skriva för förklaring. Jag har egentligen ingen. Men tycker ändå att jag förtjänar mer bling bling i mitt liv. Så det så. 🙂

 4. Sverige – Brasilien!
  Bröllop i Barcelona i Juli!
  Jag, min dotter och min svärdotter smyckar oss för att hedra paret!

 5. Jag tycker jag förtjänar en goodibag (med icke ätbart innehåll) för att jag,trots att det är helg,ställer alarmet för att ta mig till gymmet och träna ett morgonpass…VARJE lördag OCH söndag!hejja mej hihihi

 6. En hel goodiebag med smycken hade gjort underverk för mig i sommar! Med mindre än två månader kvar till vår lilla dotter föds så vaggar jag mest runt i bekväma kläder som kulan får plats i. Lite nya smycken för att liva upp både outfit och humör hade varit fantastiskt, speciellt för de dagar då jag inte riktigt känner mig hemma i min kropp, när fötterna är svullna och det mest känns som jag svalt en badboll. Så smycken, i synnerhet något av de underbara från deseos nya kollektion, hade verkligen förgyllt min vardag. Jag gillar på fb och håller mina (svullna) tummar!

 7. Hej
  Just denna tävling skulle passa så fint att vinna då någon tyckte sig behöva mina smycken vid ett inbrott i vårt hem för ca 2 veckor sedan. Det var inte en toppenbörjan på sommaren kan jag medge. Fick kvar några armband men inte ett enda örhänge och några få halsband. Annars har jag ofta använt samma smycken dag efter dag men jag har väl aldrig haft sån lust att ha lite smycken att välja bland som nu när jag inte kan. Egentligen gör dessa materiella ting mig inte så mycket som det andra de lämnade efter sig. Olust, rädsla och ilska!!!!
  Ha en trevlig sommar, det tänker jag ha trots allt. Kram

 8. Hej Emma!
  Jag är mitt i en separation från mina tre barns pappa. Jag tänker efter detta liksom gifta mig med mig själv och lova att alltid vara sann mot mitt eget hjärta. Till det kan man ju behöva lite attribut. Jag önskar er en underbar sommar! Och tack, Tack för att du alltid, alltid inspirerar.
  Vänliga hälsningar
  Maria

 9. Gillar på fb. Den här tävlingen passar perfekt för mig, eftersom jag just nu är på jakt efter stora maffiga halsband i färg, som matchar mina nya sommaroutfits. Har finkammat alla butiker i min lilla stad utan att hitta det rätta, men skulle såå gärna vilja ha något nytt och fräscht!

 10. Åh jag skulle bli jätte glad om jag vann! Älskar smycken men unnar mig sällan att köpa några eftersom jag studerar.

 11. Jag har varit mammaledig sen början av 2012 (kom liksom två ungar i ganska rask takt efter varann, så jag hann inte börja jobba emellan..), och den största har alltid varit helt manisk med att dra i halsband, armband och örhängen – men nu har hon vuxit upp lite och kan låta dem vara ibland så nu kan jag ju börja ha smycken igen! Skulle vara underbart att få lite nya tillskott i den ganska skrala samlingen 🙂

  Jag gillar på Instagram.

 12. (Gillar på Facebook)
  Hej!
  Jag har en underbar vän som alltid funnits där för mig i svåra stunder i livet. Hon går själv igenom en tuff tid nu när deras fina lilla dotter på 3 månader har varit svårt sjuk. Jag tänkte att en sån här goodiebag skulle kanske göra hennes sommar lite ljusare och glittrigare. Men hur gör jag för att nominera henne?
  Kram

 13. Min mamma har alzheimers sjukdom och har med den blivit helt förtjust i smycken och kläder som glittrar är färgranna och flärdfulla. Hon som hela sitt liv varit mycket diskret och tillbakadragen. Om jag får goodiebagen så finns det säkert där något åt både mamma, min syster och mej själv.

 14. Tänkte att det vore ju något för min bonusdotter och mig att dela på… Fast det skiljer 20 år mellan oss så har vi ofta samma smak och tycke. Så nu hoppas jag att vi får sommarpynta oss lite;-)

 15. Nybliven mamma som ska på bröllop i augusti vill kunna pynta mig med nåt fint! Sedan barnen föddes finns inte mycket över till mig men min klädstil har förändrats och använder mer asessoarer nu än förr! Ett vackert smycke kan få vilken grå måndag som helst att glimra lite extra!

 16. Åh du har alltid så lockande tävlingar! 🙂 Att få piffa upp sig och känna sig lite somrig hade verkligen inte suttit fel just nu. För jag känner mig långt ifrån somrig just nu, mest grå. Hade verkligen sett fram emot denna, min sex månader gamla dotters första sommar men den kommer inte bli som jag trodde utan mest ägnas åt sjukhusvistelser, operationer, läkarbesök, sårvård och medicinitvingande för henne.

 17. Höggravid och känner mig som en flodhäst, ska jag på sommar bröllop 1 v före bf. Undrar vad man ska svepa om sig… Lite fina smycken att avleda uppmärksamheten på vore ju toppen!

 18. Efter att precis ha gått igenom mitt andra missfall på 9 månader skulle det kanske kunna liva upp min tillvaro lite att få nya, fina smycken. Har en stundande 30-årsfest/housewarming att arrangera med min sambo då vi skulle ”avslöja” att det äntligen var en bebis på väg. Varken humöret eller energin är på topp och nya smycken skulle inte göra allt bra igen. Men det skulle kunna hjälpa till att få upp humöret en del.

  Och tack för en underbar blogg!

 19. Om jag fick vinna så skulle det gå oavkortat till en av de mest fantastiska kvinnorna i mitt liv; nämligen till min fantastiska mormor. Hon som alltid ställer upp, som alltid har funnits där och som tänker så mycket på andra att hon ständigt glömmer bort sig själv. Denna vinst skulle göra att jag kan skämma bort henne lite för en gångs skull, för det är hon värd!
  Jag gjorde ett tappert försök att förklara min kärlek till henne genom ett blogginlägg för ett tag sedan ( http://rullgardinen.blogg.se/2014/february/mormor.html ), men hon visste redan innan, visste att hon är min stjärna i livet.

  Kram!

 20. Om jag vann denna goodie bag, skulle jag verkligen gå all in på sommarens alla fester, bröllop, bjudningar och middagar. Blingiga pasteller i överflöd råder ju bot på vilket regnmoln som helst!!

 21. Min yngsta dotter tycker att det är morgon någon gång mellan 4-5 varje dag. Sovmorgon är allt efter 5.30 och det är här hemma i huset. Om några veckor ska vi på husvagnssemester, vill inte veta hur tidigt hon vaknar då. För att inte väcka resten av familjen kommer jag att få ta många långa morgonpromenader och då hade det suttit fint med lite fina smycken som muntrar upp 🙂

  Kram

 22. En super GOO väninna jag har,
  hon tänker alltid på alla andra och lämnar sig själv sist kvar.
  I slutet av juli hon 30 fyller,
  då önskar jag att denna goodiebag hennes dag förgyller.

 23. Nu 52 år, tar för mig livet. Säger vad jag tycker, gör vad jag vill.
  Tänk att jag behövde så många år innan jag förstod.
  Men för att äntligen kunna klappa mig på axeln så skulle jag
  ge mig själv en goodiebag som present. Se här Annika, det här är inte så svårt.

 24. Jag vill vinna och dela detta med mina 3 systrar egentligen. Alla har lagt om livsstilen totalt, och behöver lite uppmuntran. Jag hoppas att vi 4 kan ta en utekväll tillsammans och umgås, bara vi, och sen sova ut på hotellrum. Då kan vi behöva lite fina smycken att pynta oss med. Det är så sällan vi tar oss tid att lyxa till det enbart för oss, med hus, barn och jobb emellan. Har börjat följa på Instagram, Facebook använder jag så sällan.

 25. Oh. Det finns tusenochen anledningar till varför jag skulle behöva en goodiebag med smycken. Men om jag ändå gick och vann priset så skulle jag nog dela med mig till några av de härligaste vänner jag har. Bara för att se överraskningen i deras ögon och glädjen då de bär smyckena. Men ja. Visst skulle jag behålla något själv också, för att jag är den bästa versionen av just mig året runt, bara det är värt lite smycken nu som då.. //D

 26. Jag är feg när det kommer till smycken. Riktigt fel. Jag har pärlörhängen i pluppformat. Min vigselring med en sten i och det är allt. Vad jag skulle önska är att jag skulle våga med härliga stora smycken som sticker ut i alla möjliga färger i mintgrönt, pastellfärger, i klara färger. Som är stora. Som tar plats som visar att här är jag och jag vågar ha något stort och snyggt runt halsen eller på armen för jag är så där härligt frisläppt och vågar visa upp mig på ett klassiskt snyggt sätt. Jag går in i butiken med goda intentioner och tappar självförtroendet på vägen. Det blir inga snygga sett med armband, örhängen och halsband i samma format som tar plats och äger stället. Det blir silverpluppar i öronen, eller i guld och så går jag därifrån. Den där goodiebagen skulle kunna rädda mitt smyckeskrin från pluppörhängen och göra att jag vågar ta på mig något som säger jag äger stället på ett klassiskt vis på festerna i sommar. För ska jag ta mig iväg själv och köpa in det. Då kommer jag komma hem med ännu ett par pluppörhängen som inte dinglar och glittrar i öronen i den uppsatta frisyren.

 27. Min mamma är värd detta! Hon hjälper alltid till och har tagit våra 5-åriga tvillingar till simskolan nu under två veckor då jag och min sambo jobbar. Tack vare henne kan barnen få gå simskola i sommar!

 28. Jag tycker att man sa blinga till livet när man får chansen! Deseos smycken är glada, charmiga, eleganta och sexiga – perfekt att mixa och matcha till vilken outfit som helst 🙂

  Gillar på FB!

 29. detta skulle min 16 åriga dotter älska att få……hon älskar smycken o mitt smyckesskrin=) hon kan sitta i timmar o greja med detta=)
  Hon har en cp-skada och har nyss fått en epilepsi sjukdom så vi tillbringar många timmar på sjukhus o i väntrum…..så deta skulle hon som sagt kunna pyssla på med i några timmar=)

 30. Jag är i stort behov av en uppiggande present, och vad passar då bättre än lite smycken?
  Jag har genomgått en del jobbigheter i mitt hittills 23-åriga liv, bl.a. en stroke och förlamning, och just nu ligger jag helt utslagen och håller på att bli utbränd. Jag har, fram tills för bara ett par veckor sen, haft tre jobb samtidigt, och nu kom väggen emot. Dessutom har jag valt att ta en paus från min kille som jag varit tillsammans med i 8 år, så allt är lite jobbigt just nu. Med andra ord så skulle inte lite fina smycken skada det minsta just nu.

  Jag gillar deseos_se på Insta (saragunmarie).
  Nu håller jag tummarna så hårt att knogarna vitnar.

 31. Åhh vilka härligt smycken! De skulle passa perfekt till sommarn! 🙂
  Men jag vill nog behålla dom själv 😉
  En liten sommarpresent till sig själv kan man väl få unna sig!:)

 32. Åhhh jag borde vinna det här, för jag flyttar till USA för att studera foto den 23:e juli och jag har varit tvungen att spara inför det och inte kunnat köpa mig några fina sommarsmycken… så nu har jag två stoooora väskor som ska följa med på resan men inget fint att ha på mig när jag väl kommer dit! Rädda mig…! 😉

 33. Jag är definitivt en smyckoholic;-)
  Men jag behöver även pyntas till ett vintagebröllop, där brudparet på äldre dagar hittat varandra och gör slag i saken med pompa och ståt!!

 34. Jag älskar smycken men unnar mig det aldrig tyvärr. Suktar mest på avstånd. Jag brukar skicka mms med snygga smycken till min man men han har inte fattat den piken än (efter 10 år). Så det är väl dags att ta saken i egna händer eller hoppas på att vinna en himla massa fina smycken helt enkelt!

 35. Önskar vinna smycken till min allra käraste moster Eva! Hon är världens finaste sladdbarns-lillasyster till min mamma som i år flyttat till demensboende. Är själv enda barnet och har haft ett tufft år med pappa som fått cancer, Eva har haft den mjukaste famnen o varmaste blicken att förlita sig på i röran.. Hon om någon är värd att bli bortskämd! (Har givetvis gillat på fb!)

 36. Faktum är att jag ska på bröllop i sommar – mitt eget! Jag behöver alltså goodiebagen till detta tillfälle, men inte för min egen skull (okej, kanske att jag nallar någon godbit…). Jag tänker att det vore den absolut ultimata presenten till alla mina fina tjejer som kommer och stöttar mig på den stora (nervösa!) dagen. Vad vore bättre att som brudens bästa kompisar inte bara få hänga med på ett förhoppningsvis hejdundrande bröllop utan dessutom få göra det i ett riktigt glatt och blingigt smycke från Deseos? Inte mycket va? 😉 Håller tummarna nu!

 37. Min syster skulle behöva den som upp-piggning då hon skadat knät och nu har total förbud att göra nånting aktivt

 38. Är gärna meed 🙂

  Gillar på fb (Matilda Pettersson).

  I år firar vi fem år tillsammans jag och gubben,
  men presenter är inte så speciellt viktigt anser denna snubben.
  Jag tycker dock att allt som glittrar är himla kul,
  och sådant gör att oglammiga småbarnsmamman känner sig mindre ful.
  Så snälla Deseo, skänk mig nu en härlig goodiebag som inte är av denna värld.
  På sommarens alla kalas vill jag för en gångs skull vara den som tillför flärd!

  Kram Matilda

 39. Jag har tittat på era smycken. Stannat upp, wow:at och suckat längtansfullt. Försöker nu komma på varför just jag ska vinna dem, men kommer inte på någon bra motivering. Jag är nybliven tvåbarnsmamma, trött, för stor för mina kläder och skor. Jag har fester och bröllop i sommar att behöva pimpas på och jag har ingen tid att gå och shoppa. Men så har väl de flesta andra det också. Typ. Så, min motivering, varför just jag skulle vinna smyckena, blir istället kort och gott, jag tror jag skulle göra mig jäkligt bra i dem!

 40. Jag är gärna med!
  FB C Care Regn
  Jag vill vinna till mig och tonårsdottern. För att vi båda överlevt hennes gymnasietid!! 🙂

 41. Jag skulle gärna dela denna vinst med min tvillingsyrra. Vi båda ÄLSKAR sådant här ögongodis! Det blir liksom pricken över i:et på vilken outfit som helst. Så jag hoppas att jag vinner och få dela allt detta fina med syrran. Det är min deseo! 🙂 (Följer på Instagram)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg