Att styla sina Beach Waves.

 

 
 

Det är många som har frågat om man behöver göra något efter att man gjort den där permanenten för att få vågorna. Både ja och nej skulle jag säga. Om jag bara tvättar håret och låter det självtorka så får jag lite trassligare strandhår. Vill jag ha mer definierade lockar får man hjälpa håret på traven lite, och det var lite svårt att förklara hur i skrift – så jag gjorde en liten video istället. Tadaaa! Kam, hårnät och spray får man med när man gjort behandlingen.

I videon orkade jag inte föna håret tillräckligt torrt (eller vänta, snarare) så resultatet är inte lika definierat som om jag skulle väntat en kvart till, men jag hoppas man ser att det är enkelt att fixa till. Sen kan man göra på hundra sätt till, men detta tyckte jag var det enklaste.

Hoppas det hjälper!

 

slut

11 kommentarer till “Att styla sina Beach Waves.

 1. Rolig video. Kan bara inte låta bli att undra, om man måste göra så mycket varje gång man tvättar håret, behöver man då permanenten egentligen?

  1. Ja. Om du har väldigt rakt och lent hår (vilket jag inte har) räcker det inte med att skruva upp det – lockarna faller oftast ut igen. Då är permanenten lösningen. Men som jag skrev så behöver jag inte göra såhär, jag får vågor ändå nu. Men vill jag definiera dom mer kan jag göra såhär 🙂 Permanenten hjälper, och gör mest skillnad, på de som har väldigt lite struktur i sitt hår idag.

 2. Haha vad söt du är som gör en video så vi ska förstå. Jag funderar på om jag inte skulle kunna bara snurra mitt hår sådär utan permanent i, eftersom jag har egna vågor i håret. Ska prova nästa gång jag tvättat håret.
  Kram Helena

 3. Videon var ju jättebra, förstod precis! Jag har också ganska mycket självfall i håret så jag ska prova att göra så där nångång om hundra år när jag skaffat ett hårnät 😉 Tror säkert det funkar bra utan permanent på mitt hår.

  Du passar verkligen i lockar! Passar liksom din personlighet också 🙂

 4. Detta borde jag göra med mitt går. Hur mycket jag än använder locktången och ”drar” ut lockarna för att få ett finare fall, så försvinner de efter ca 1. Kanske skulle sova med knorrar inatt och se om det blir något imorgon =)

  Kram // Therése

 5. Ha! Sadar har jag gjort med mitt har hela mitt liv, jag har ganska lockigt har och allt jag behover gora ar rufsa upp det nar jag fonar och ibland satter jag upp det precis sa som du visat fast utan har nat som funkar for mig. Jag anvander ocksa en liten klick med olja, t.ex. Marockansk olja, som man rubbar in i haret och det gar hur bra som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg