Att ha mer visioner än tid.

 

AT2B1459
 
 

Just nu har jag lite mer visioner än jag har tid.

Vardagsrummet väntar fortfarande tålmodigt på att jag ska ge mig i kast med det, skåpet är ännu bara målat ett varv och den vackra ljuskronan står fortfarande på golvet med sina träkulor på rad och väntar på att tiden ska infinna sig så att den kan få komma upp och sprida ljus.

Det är ju inga stora saker. Egentligen. Lampa som ska upp, skåp som ska målas klart och plädar och kuddar som ska möbleras om. Saker som ska lyftas upp och flyttas på.

Men vi har inte hunnit med.

 
 

AT2B1464

 

AT2B1472

 
 

Men jag har en liten hörna som blivit min vision board så länge, tills tiden kommit ikapp och vi känner att det kan prioriteras. Där står en fantastisk, vit korg med lock (från PB Home) och håller överkastet/pläden i den där perfekt gråbrunaa nyansen av blekt och matt och vilsamhet som jag liksom har framför ögonen när det gäller hela rummet. Pläden är min morot, jag får inte veckla ut den och placera den i soffan förrän resten är klart. Jag är lite knäpp sådär, sparar alltid på det ljuvliga tills jag har gjort något som mer tar emot. (Pläden är från CozyRoom, den hittade jag hos Marie på Copperplate när jag var där och fotograferade för nån vecka sen).

Så, snart kommer tiden (kanske redan i helgen?) och lampan ska upp och skåpet målas en sista gång, och sen ska ett stycke fluffig pläd få plockas fram och komma till sin rätt.

Snart.

Tills dess håller jag motivationen uppe med min lilla hörna av vitmålad korg och mjukt grå bomull.

 

slut

9 kommentarer till “Att ha mer visioner än tid.

  1. Vilken fin korg! Och jag är likadan när det gäller att godbitarna åker inte fram förrän jobbet är gjort… 😉 Ska bli spännande att se takkronan, oavsett när den kommer upp! 🙂 Kramis

  2. Hmm.. Känner igen det där. Men nu har jag lovat mig själv att det får bli efter sommaren när man kryper in och ”höstmyser”

    Trevlig helg!

    Kram
    Helen

  3. Hihi det låter bekant det där. Jag gillar också att ruva på det där fina lite extra innan jag liksom gjort något bra innan. Lite för hög arbetsmoral ibland kanske, men ibland kan det vara en bra morot som du säger att belöna sig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg