Att försöka ha en vanlig måndag, när det enda man kan tänka på är färg och skåp och Drömmen.

 

AT2B1747

 
 

Ja.

Rubriken säger väl egentligen det mesta.

Jag har måndag och ska fungera precis alldeles som vanligt, när det enda jag tänker på är renovering. Och färg och inredning och fluffiga kuddar och byggdamm i håret, och den där värken som sprider sig precis överallt efter att ha målat i timmar.

Men det är någon vecka kvar, så jag får fokusera.

 
 

AT2B1750

 
 

Helgen, ja.

Den var superfin, med eller utan sommarstugedröm. Mommo och Sockervadds-Göran var klippor när allting vändes på kant gång efter gång; vi sysselsatte oss med att bada och äta och prata och låta balkongdörrarna stå öppna så att luften i lägenheten kunde röra på sig.

Det har ju verkligen varit varmt de här dagarna.

Äntligen.

 
 

AT2B1760

 
 

Så det var en omtumlande, fin, insjöbadandes helg som avslutades, som ni vet, precis så som vi önskade.

Och nu är det måndag igen och jag ska försöka fungera som vanligt, men det enda jag kan tänka på är Drömmen och hur nyckeln kändes i min hand och att jag snart har den där igen –

fast på riktigt den här gången.

 

slut

16 kommentarer till “Att försöka ha en vanlig måndag, när det enda man kan tänka på är färg och skåp och Drömmen.

  1. Åh så härliga bilder på vovvar och Buse. Även om längtan och lyckan över drömmen finns där kan de vara gott med lite vardag för att få landa i just det där att drömmen slog in.

  2. Så himla roligt! Nu får du gå å vara pirrig i nån vecka alltså… men det har ju också sin charm. Att få längta. 🙂

  3. Ett stort grattis till er nya införskaffade kärlek, må den hålla länge:-) Kan föreställa mig känslan . Ska bli spännande att följa det projektet också.
    Kram Jess/Style de Vie

  4. Stort grattis till Drömköpet!! Oj så kul, hoppas vi får en guidad tur så småningom =)
    Lyllos er 🙂

    Kram och ha en kanonfin måndag,
    Catta

  5. Så härligt! Grattis till ert hem iväg från hemma! Vilken lycka det är minsann att kunna ha flera hem att älska och att vila i (och det behöver ju inte bara vara hem man äger själv utan även näras hem kan ju vara hemma tycker jag. Ja, sidospår men ooh så underbart ha en egen stuga, och tack för att du delar med dig av denna lycka!)
    Jag är dock så väldigt nyfiken på en sak, dina vigselringar, har för mig att du skrivit om dem förr (vackra vintageringar väl?) men nu ser jag de inte här i bloggen nåt mer? Jag letar inspiration nämligen : ) Hoppas , hoppas att det inte har hänt nåt tråkigt med dem och det är därför du inte har dem mer!
    Kramar!

    1. Hej vännen! Inget har hänt med ringarna mer än att de inte är så barnvänliga. Eftersom alla stenar var utstående så rev jag Buse i tid och otid och har dom helt enkelt på vänt tills han är större 🙂

      Kram

  6. Grattis till sommardrömmen! Jag känner på mig att detta hus kommer att bli lika väl omhändertaget som ert lutande hus.
    Låg igår kväll och bläddrade i den sprillans nya Hus & Hem och vad möter mig när jag slår upp en sida om inte en gäspande Toka eller Tant stående på ert fina Marrakechgolv! 🙂 Fint reklamfoto för Marrakech Design. 🙂

  7. Hej igen!
    Måste bara säga att det är så gulligt att du tar dig tid att svara Emma. Fattar precis med vigselringarna nu när du skriver det, har själv en liten och har nästan helt slutat med klocka pga rivrisken! Men, kanske jag som är trög nu, men borde jag inte kunna hitta ditt tidigare inlägg på nåt vis? Jag får inte till det riktigt!
    Ha en skön dag!

    1. Oj sorry glömde jag svara på det? Om du söker ute i högerspalten (finns en sökruta där) efter vigselring borde de komma upp. Kan tyvärr inte länka nu, har bara mobilen.

  8. Grattis till er Dröm! Så härligt! Och jag förstår vad du menar…svårt att fokusera! Jag är likadan när jag har något jag ser fram emot, eller i alla fall något som är längst fram på näthinnan hela tiden….
    Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg