Att inte vara den enda som blir glad av värmen.

 

AT2B0135
 
AT2B0106
 
AT2B0120
 
 

Nej, jag är inte den enda som är tacksam över att värmen kommit tillbaka.

Även flickorna tycks ha fått nytt liv – kanske inte när solen står som högst, men i skymningen. Då har dom salukirace i trädgården trots att de nyss fått sträcka ut på fältet, och Tooka far som en pil över bord och bänkar med skratt i hela ansiktet. Hundskratt är något av det härligaste man kan se; den där otvungna glädjen bland päls och morrhår.

Det är ett skådespel i sig själv det där.

Flickorna och trädgården och en leksamhet som smittar av sig även till tvåbenta.

 

slut

7 kommentarer till “Att inte vara den enda som blir glad av värmen.

  1. Hääärligt – ALLA mår bra av värmen, så ljuvligt att ha den här!! 🙂

  2. Ja, värmen är verkligen välkommen. Här kommer en hundfråga. Kan ni släppa dem lösa ? Jaktinstinkten? Skiljer den mellan dem?
    Hälsar Lisa

    1. Hej! Ja jag kan släppa dom lösa. Jag har tränat dom extremt mycket när de var valpar och unghundar på just den biten – för de MÅSTE ju få springa för att må bra. Men de är vakthundar så jag måste såklart hela tiden scanna av omgivningen på småvilt och vara beredd att ropa in innan dom får syn på nåt. Båda två är lika jaktbenägna skulle jag säga, men Tooka är snabbare och skulle nog komma längre innan hon vände tillbaka.

  3. Underbara bilder, våra 2 malteser springer oftast runt hela huset, drar racervarv på gräsmattan och tittar klurigt ner i poolen;-) Fina husdjur och familjemedlemmar.
    Kram Jess/Style de Vie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg