Att ha den grönaste av grabbar.

 

AT2B3552
 

 

Ja. Det här är då min son.

Han är snart tre och mycket bestämd när det kommer till fashion. Han ska välja själv hur han ska se ut, inte minst på stranden. Och just nu är han inne i nån form av elitsimmar-period och vill tvunget gå klädd i uv-dräkt, knallgrön badmössa (mycket bra för öronen dock, lite fetvadd på det så är vi hemma) och ett par minst lika gröna simglasögon.

Lite oklart varför han ska ha simglasögon, dock, eftersom han spenderar all tid med huvudet ovanför ytan. Dessutom immar de igen nästan direkt så han kan inte se så mycket.

Men det struntar han i. Ska man bada så ska man göra det med stil.

 
 

AT2B3573

 

AT2B3579

 
 

Men han är mitt liv, min kärlek. Illgrön och blöt och med igenimmade simglasögon klänger han på mig som en liten apa när den uppblåsta kräftan gungar under honom i vattnet, och jag tänker att det där skrattet – det kan jag dö för.

Älskade, älskade unge.

Måtte han aldrig bli förnuftig.

 

 

[bikini | la leia]

 

slut

19 kommentarer till “Att ha den grönaste av grabbar.

 1. Hej.
  Superfina båda två! Vilken storlek har du på bikinin?
  Kram favvoflickan på instagram

 2. Haha… Man måste allt le lite åt den utstyrseln 🙂 Men testa att rengöra simglasögonen med tandkräm så borde de inte imma igen lika ofta.

 3. Haha, helt underbart! Den där tiden är helt underbar. Jag har en son som klädde sig i sin Batman-cape typ hela tiden. Du må tro att de skrattade gott på Willys när han sprang in där. Underbara ungar alltså!
  Kram
  Rebecca

 4. Härligt att se! Jag har själv ett sånt ljuvligt barn med härlig energi. Känner igen energin i dina bilder. Nu har min dotter hunnit bli 15 så då utmanas jag i att möta och förstå denna fantastiska varelse igen. Jag utvecklas varje dag som människa och det berikar. Härlig fortsatt sommar till er!

 5. Hej! Vilken härlig son du har och din blogg är fantastisk! Du ger mig så mkt inspiration!

  Jag ville ge ett kanske inte så fräscht men bra tips för att slippa imma i simglasögonen. Spotta i dem och gnugga runt i glaset. Det låter äckligt jag vet men funkar faktiskt! Men blöt dem inte emellan utan på direkt!

  Lycka till med drömmen det ser fantastiskt ut! Jag vill också tacka för tipset om butiken i Osby! Vilket ställe! Jag styrde vår semesterresa dit påväg ner till Österlen och jag älskart!!:) så TACK!!

 6. Wow! Samma outfit min son har med badmössa! Underbart! Varifrån får du all inspiration??
  Själv gillar det lite destruktiva livet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg