Att ha haft sommardagar.

 

AT2B3810
 
 

Oj. Vi har verkligen njutit av sommaren de här dagarna.

Det blir ju något annat när man inte är i Drömmen utan tvingas att ta in allt det där härliga, somriga på en gång. Att bada i sjön tills man blir skrynklig och fortfarande inte riktigt få svalka, att låta flickorna ligga på mage i vattenbrynet precis så länge de vill.

Och att sen ta kväll, tillsammans, med mat och solnedgång.

Det är grejer det.

 
 

AT2B3805

 
 

I förrgår tog jag med mig återstoden av mina Kungsörnen-mixers från bakutmaningarna med mig till Mommo och Sockervadds-Göran. De hade följt med upp till Drömmen eftersom jag tänkte att lite nybakat skulle kunna vara gott även när man inte har alla saker på plats (heja mixers vid såna tillfällen). Så igår bestämde jag mig för att stå för kvällens enkla sommarmat.

 
 

AT2B3859

 
 

Först gjorde jag pizzor åt oss att äta nere vid vattnet medan solen var på väg ner. Tokgoda pizzor med mozzarella, tomat, vitlök och salami, lagom stora att äta när det är sådär varmt att man egentligen inte orkar få ner nånting.

Så. himla. gott.

 
 

trt

 

AT2B3932

 

AT2B3908

 

AT2B3887

 
 

Och sen gick vi tillbaka upp till stugan för kaffe.

Där hade jag gått aningens över styr och fixat både morotskaka, kladdkaka och pepparkaksmuffins (vem säger att pepparkaka bara funkar på vintern, liksom) – mest för att jag ändå var i farten, och för att det är så kul att få fixa lite åt mamma också ibland. Inte bara tvärtom.

 
 

trt2

 
 

Och sen –

ja sen var det dags att bada igen.

 
 

tooka

 
 

Till och med Tooka var varm. Det vill inte säga lite.

 
 

AT2B3982

 

AT2B4012

 
 

Så ja;

det har varit underbara, underbara sommardagar. Mitt skinn har fått en skugga färg över sig, mannens ögonbryn har blivit vita och Buse har fått spendera mer tid i vattnet än ovanför.

Det var nog bra med en liten paus.

 

[klänning | sheinside]

 

slut

5 kommentarer till “Att ha haft sommardagar.

 1. Ni verkar ha en UNDERBAR sommar i Sverige i år.
  Njut!
  Och ett litet tips, de däringa ölen blir kanongod och lite MER exotiska om man (eftar att ha tagit bort kapsylen alltså ) Trycker ner en citronklyfta i halsen på dem.
  Så fick vi dem i Mexico när vi var där.
  Friskt.

  Hälsningar
  Yohanna

 2. En paus är alltid bra. Oavsett. 🙂
  Och visst är det en underbar sommar! Det är så härligt att göra allt det där somriga, bara njuta och bara vara med dem man älskar.
  Kram!

  1. Jadå :)) Den är ju inte krispig, direkt, men det skulle den ju i vilket fall inte vara länge i det här hemmet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg